Bildirim
OPERA MINI Mİ OPERA MOBILE MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Siteye göre değişir. Mesela ben DH'e girerken Opera Mini kullanıyorum. Her ikiside kurulu bende. Ama ağırlıklı olarak Opera Mini'yi kullanıyorum. -
Sağolasın peki verirmlilik ve performans açısından hangisi? -
Opera Mini'yi daha kullanışlı buluyorum. Internet paketi de kullandığım için Mini versiyonu kullanmak daha avantajlı. Mobile kotayı daha fazla yiyor. Şu an bu mesajı da zaten Mini versiyonu kullanarak atıyorum. -
Cevabın için çok sağol -
Telefona yükledim bile bir tek ayarlarını yapması kaldı hani internete bağlanıyo falan ya o -
Mobile yükle tabiki, mini olan java uzantılı olan basit sony ericson symbian olmayan teller için cıkarılmıs dandirik durmadan hatalı internet tarayıcısıdır. Fakat Opera Mobile her türlü daha gelişmiş bir arayüze sahip ve daha stabil intde dolanma olanağı sunar. -
Wi-fi ile gireceksen mobile,internet paketi aldıysan Mini -
quote:
Orijinalden alıntı: TornadQ
Wi-fi ile gireceksen mobile,internet paketi aldıysan Mini
En sağlıklı açıklama yapılmış. Ben internet paketi kullandığım için Mini'yi kullanıyorum. Ama Wi-Fi ile bağlanacaksam Mobile kullanırım. -
Yerine göre ikisini de kullanıcam. -
Opera Mobile -
Tamam hepinize teşekkür ederim. -
Ben de mobile kullaniyorum. Tamamen javayi sevmememden kaynakli, baska bir sebebi yok. -
Ben de yükledim hatta kullandım az önce Opera Mobile'ı baya iyi yav etkilendim. Hele ki S60 tarayıcıyla karşılaştırınca...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X