Şimdi Ara

Opera kullananlar bakabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar operanın son sürümünü kullanmaktayım. Donanımhaberde boş bir alana tıklayıp içerigi engelle diyorum resimler reklamlar flashlar vb şeyleri engelliyor ana yenile yapınca yada başka bir sayfaya geçince tekrar engellenen şeyler geri geliyor çok fasla ram yiyor bu yüzden yöntemini bilen varmı içerigi nasıl kökten engelleyebilirim

• istediklerini seçtikten sonra yukarıda, adres çubuğunun altında boylu boyunca bir kutucuk çıkıyor, sağ tarafta tamam ve iptal seçeneği var,

tamam dersen sayfa yenilenir ve engellediklerin gözükmez
  • İşte aynen onu yapıyorum ama gene engellenenler gözüküyor..
  • Engelleyeceğin reklamı shift'e basılı tutup tıkla. O zaman olacaktır.
  • Chrome'a geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rkhan

Chrome'a geç.

aynen

flash-b l o c k eklentısını vede ad b l o c k ektısını kur..hıcbıse gorunmuo..

hatta dh daki reklamları engellemek ıcın bı arkadas bi yöntem sölemiştı onu yapınca hicbişe görunmuo dh da istesen onunda linkini atarım..
  • Shift e basarak tek tek seçip engelle diyorum ve tamam diyorum yenile yapınca sayfayı tekrar geliyor engellenen şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullananlar bakabilir mi
    2 yıl önce açıldı
    WECHAT KULLANAN VAR MI (YARDIM)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayarlar - tercihler - gelişmiş - içerik - engellenmiş içeriğe girip eklenmiş olan site var mı bakar mısın

istersen oraya elle ekleyebilirsin ama bende bahsettiğin sorun hiç olmadı
  • İçinde baya var ama bi türlü engelleyemiyor resimleri flashları vs
  • büyük ihtimalle kurarken bir hata oluştu.
    operayı kaldırıp yeniden kurun.
    Ancak kaldırma işlemlerini youruninstaller veya revouninstaller programı ile yapın.
    bu iki program da kaldırmada geride kalan regedit kalıntılarını ve dosyaları temizliyor.

Sonra da bu urlfilter dosyasını indirin içindeki urlfilter.ini yi profile klasöründeki ile değiştirin.
    http://www.dosyaupload.net/download.php?file=332urlfilter.rar

Sıfır reklamlı dh 'ni hayırlı olsun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.