Arkadaşlar operanın son sürümünü kullanmaktayım. Donanımhaberde boş bir alana tıklayıp içerigi engelle diyorum resimler reklamlar flashlar vb şeyleri engelliyor ana yenile yapınca yada başka bir sayfaya geçince tekrar engellenen şeyler geri geliyor çok fasla ram yiyor bu yüzden yöntemini bilen varmı içerigi nasıl kökten engelleyebilirim
istediklerini seçtikten sonra yukarıda, adres çubuğunun altında boylu boyunca bir kutucuk çıkıyor, sağ tarafta tamam ve iptal seçeneği var,
tamam dersen sayfa yenilenir ve engellediklerin gözükmez
İşte aynen onu yapıyorum ama gene engellenenler gözüküyor..
Engelleyeceğin reklamı shift'e basılı tutup tıkla. O zaman olacaktır.
Chrome'a geç.
quote:
Orijinalden alıntı: b3rkhan
Chrome'a geç.
aynen
flash-b l o c k eklentısını vede ad b l o c k ektısını kur..hıcbıse gorunmuo..
hatta dh daki reklamları engellemek ıcın bı arkadas bi yöntem sölemiştı onu yapınca hicbişe görunmuo dh da istesen onunda linkini atarım..
Shift e basarak tek tek seçip engelle diyorum ve tamam diyorum yenile yapınca sayfayı tekrar geliyor engellenen şeyler
ayarlar - tercihler - gelişmiş - içerik - engellenmiş içeriğe girip eklenmiş olan site var mı bakar mısın
istersen oraya elle ekleyebilirsin ama bende bahsettiğin sorun hiç olmadı
İçinde baya var ama bi türlü engelleyemiyor resimleri flashları vs
büyük ihtimalle kurarken bir hata oluştu. operayı kaldırıp yeniden kurun. Ancak kaldırma işlemlerini youruninstaller veya revouninstaller programı ile yapın. bu iki program da kaldırmada geride kalan regedit kalıntılarını ve dosyaları temizliyor.