Şimdi Ara

Opera kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece facebooka girince kendinden geçiyor. Kapatınca sorun yok neden böyle

Opera Kasma Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Opera, popüler bir tarayıcı olmasına rağmen, zaman zaman kasma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlar, tarama deneyiminizi bozabilir ve günlük işlerinizi aksatabilir. İşte Opera kasma sorununa neden olabilecek bazı faktörler ve çözümleri:

• Bellek Sızıntıları: Opera, açık sekmelerinizin her biri için bellek kullanır. Uzun süredir açık olan sekmeler, zamanla bellek sızıntılarına neden olabilir ve tarayıcınızın kasmasına yol açabilir. Sekmelerinizi düzenli olarak kapatarak veya bir sekme yöneticisi kullanarak bu sorunu giderebilirsiniz.
    • Arka Plan Uzantıları: Opera uzantıları, tarayıcının işlevselliğini artırabilir, ancak aynı zamanda performansını da etkileyebilir. Kullandığınız uzantıları düzenli olarak gözden geçirin ve ihtiyaç duymadıklarınızı kaldırın.
    • Yüksek Bellek Kullanımı: Açık olan birçok sekme, çok sayıda uzantı veya ağır web sayfaları, Opera'nın bellek kullanımını artırabilir. Bellek kullanımınızı kontrol ederek, tarayıcınızın kasmasına neden olan sorunları tespit edebilirsiniz.
    • Video Takılma Sorunu: Opera'da video takılma sorunları, yavaş internet bağlantısı, video kodekleriyle ilgili sorunlar veya tarayıcı ayarlarından kaynaklanabilir. İnternet bağlantınızı kontrol edin, video kodeklerini güncelleyin ve tarayıcının video ayarlarını optimize edin.
    • Eski Tarayıcı Sürümü: Eski Opera sürümleri, performans sorunlarına ve güvenlik açıklarına neden olabilir. Opera'nın en son sürümünü kullanarak bu sorunları önleyebilirsiniz.

Bu adımları uyguladıktan sonra Opera kasma sorunu devam ediyorsa, tarayıcınızı sıfırlamayı veya temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, işletim sisteminizi ve virüsten koruma yazılımınızı güncel tutmak da tarayıcının performansını iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel sorun devam edıyor, çözemedim gitti.
  • Hocam ön bellek temizlemeyi dene istersen ondan dolayıda sıkıntı yaşayabilirsin. Bende de aynı sorun vardı ön bellek temizlemeyi denedim düzeldi. İsterseniz bir deneyin. Hafızası dolabiliyor çünkü.
    Windows için Opera 9.x

1.Opera'da, Araçlar menüsünü tıklayın.
    2.Tercihler'i tıklayın.
    3.Gelişmiş sekmesini seçin.
    4.Sol sütunda Geçmiş'i tıklayın.
    5.Disk ön belleği bölümünde, Şimdi Boşalt seçeneğini tıklayın.
    6.Tercihler'i kapatmak için Tamam'ı tıklayın.
    opera tarayıcı youtube sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Opera tarayıcı, uyumsuzluk
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun hala devam ediyor. Silip tekrar kurmayı düşünüyorum, ama bilgiler gider diye korkuyorum.

Orijinalden alıntı: Absyrtos

Sorun hala devam ediyor. Silip tekrar kurmayı düşünüyorum, ama bilgiler gider diye korkuyorum.

Opera Link ile bilgilerinizi saklayabilir yeniden Opera kurunca veya başka bir bilgisayardan senkronize edebilirsiniz.

Kaldırıp yeniden kurmadan önce; Sorun çıkaran site üzerinde iken ekrana sağ tıklayıp, site tercihlerini düzenle>>ağ> yolunu izleyip en alttaki seçeneklerden "Internet Explorer olarak görün">>Tamam seçeneğini seçmeyi denediniz mi?

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.