Opera Bağlantınız Özel Değil hatası.

-
-
En basiti; bilgisayarınızın tarih saat ayarlarını kontrol edin.
Sorun yoksa, daha spesifik nedenleri olabilirmiş. Netten araştırın.
(Casus yazılım, host dosyasının bozulması vb....) -
-
Sorun devam ediyor. İnternetten alışveriş yaparken ödeme sayfasında da sayfa görüntülenemiyor. -
Telefonunuzdan internet paylaşımı yapıp denediniz mi ?
Bilgisayarınızda Wi-Fi yoksa usb kablo ile de paylaşım yapabilirsiniz.
Belki modem yada operatör ile ilgili sorun vardır. -
Sorun bilgisayar kaynaklı. Çünkü aynı bilgisayar ile daha önce sorunsuz kullanıyordum. Format sonrası bu sorun başladı.quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Telefonunuzdan internet paylaşımı yapıp denediniz mi ?
Bilgisayarınızda Wi-Fi yoksa usb kablo ile de paylaşım yapabilirsiniz.
Belki modem yada operatör ile ilgili sorun vardır. -
Küçük bir olasılık da olsa bence bir deneyin.
Yeniden yükleme yaptığınızda windows build değişikliği
olduysa bu yüzünden de böyle bir sorun çıkmış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hımm. Build değişikliği mi neden oldu acaba ?
Atıyorum eskiden v1904'dü, şimdi 1909 oldu ve bu build sizin donanımınızla düzgün çalışmıyor olabilir mi ? -
Hocam buildden neyi kastettiğini anlamadım. Windows 7 home premium 64 bit kullanıyorum. Buildden kastın bilgisayarda değişiklik ise, yapmadım.quote:
Hımm. Build değişikliği mi neden oldu acaba ?
Atıyorum eskiden v1904'dü, şimdi 1909 oldu ve bu build sizin donanımınızla düzgün çalışmıyor olabilir mi ? -
İşletim sistemini bilmeyince direkt Win 10 geldi aklıma :D
Windows'da büyük yenilik olacağı zaman buildle geliyor artık.
Atıyorum Windows 11 demiyorlar da build 1803'den 1904'e geçiş oluyor ;)
Sistemi elinizdeki eski kaynakla mı kurdunuz (dcd/flash bellek vb.) ?
Yoksa yeni indirme mi yaptınız ?
Yeni indirdiyseniz, o isoda bozukluk olabilir mi ? -
Yanlış hatırlamıyorsam, güncellemesiz orjinal ham ingilizce windows 7 indirmiştim. Flash bellek aracılığı ile format atmıştım. Şimdi başka windows bulup tekrar format atıcam başka çare kalmadı.quote:
İşletim sistemini bilmeyince direkt Win 10 geldi aklıma :D
Windows'da büyük yenilik olacağı zaman buildle geliyor artık.
Atıyorum Windows 11 demiyorlar da build 1803'den 1904'e geçiş oluyor ;)
Sistemi elinizdeki eski kaynakla mı kurdunuz (dcd/flash bellek vb.) ?
Yoksa yeni indirme mi yaptınız ?
Yeni indirdiyseniz, o isoda bozukluk olabilir mi ? -
-
Açık değil. Ayrıca VPN hiç bir siteye girişi engellemez. Tam tersi VPN zaten engeli aşmak için kullanılan bir araçtır. Eğer aksini iddia ediyorsan, şunu yapabilirsin. Ben X sitesine normalde girebiliyorken, VPN açık iken giremiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: CEM0KA
Opera VPN (ZenMate) mi açık?
Eğer öyleyse; bazı sitelere giriş yapamazsın.
Alıntıları Göster -
Ben X sitesine VPN açıkken giremiyorum?quote:
Orijinalden alıntı: Why Shy
Açık değil. Ayrıca VPN hiç bir siteye girişi engellemez. Tam tersi VPN zaten engeli aşmak için kullanılan bir araçtır. Eğer aksini iddia ediyorsan, şunu yapabilirsin. Ben X sitesine normalde girebiliyorken, VPN açık iken giremiyorum.
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Why Shy
Ben VPN açık giriyorum. Açık olan Opera VPN, sol üstte mavi logolu olduğunda bağlı anlamına geliyor.
Alıntıları Gösterİlk attığım resimde zaten vpn açık değilken resimdeki siteye giriş yapabiliyorum, iş bilgisayarım opera vpn açık olmasını kabul etmediğinden (hata veriyor) DotVPN yükledim ve sizin ''VPN hiç bir siteye girişi engellemez'' mesajınıza istinaden, VPN yüklü olduğu için yine örnek siteye giriş yapamadığımı belirtmek istedim.
Üst sağ köşedeki simgeyi ZenMate VPN simgesine benzettiğim için, benim iş bilgisayarımda opera'da yüklü DotVPN üzerinden önek verdim. Burda bilgisayarın yapılandırmasında veya dns ayarlarında hata olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CEM0KAİlk attığım resimde zaten vpn açık değilken resimdeki siteye giriş yapabiliyorum, iş bilgisayarım opera vpn açık olmasını kabul etmediğinden (hata veriyor) DotVPN yükledim ve sizin ''VPN hiç bir siteye girişi engellemez'' mesajınıza istinaden, VPN yüklü olduğu için yine örnek siteye giriş yapamadığımı belirtmek istedim.
Üst sağ köşedeki simgeyi ZenMate VPN simgesine benzettiğim için, benim iş bilgisayarımda opera'da yüklü DotVPN üzerinden önek verdim. Burda bilgisayarın yapılandırmasında veya dns ayarlarında hata olabilir.
Alıntıları GösterO zaman konudaki ilk mesajını silebilirsin.
Alıntı
metni:Opera VPN (ZenMate) mi açık? Eğer öyleyse; bazı sitelere giriş yapamazsın.
Benzer içerikler
- youtube tam ekran olmuyor
- mobil veri ile vpn kullanmak
- güncel iptv linkleri
- this message was created automatically by mail delivery software. a message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. this is a permanent error. the following address(es) failed:
- opera geçmiş
- google domains dolandırıcılığı
- google bard
- google yapay zeka
- chrome karanlık mod pc
- edge vpn
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X