Şimdi Ara

Opensource Firewall Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opnsense, pfsense vs. için bilgisayarımıza kurulum yapsak yeter mi? Yoksa cihaz felan mı gerekir?
    Nasıl bir yol izlemek lazım?

• Bilgisayarına kurmak sadece sandalda test için olur. Tabi ki eski püskü bir donanım gerekli çünkü of sense bir işletim sistemi ve yönetim uzaktan web üzerinden yapılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberyaaa

Bilgisayarına kurmak sadece sandalda test için olur. Tabi ki eski püskü bir donanım gerekli çünkü of sense bir işletim sistemi ve yönetim uzaktan web üzerinden yapılır.

nasıl bir donanıma ihtiyacım var hocam?
  • Birden fazla ethernet kartı olan hemen hemen tüm bilgisayarlar olur, 128 -256 ram 300-500 MB disk bile yetiyor bu tür fw için. ayrıca mini PC lerde bulabilirsin önemli olan birden fazla ethernet kartı olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift ethernet kartlı bir kasa işinizi görecektir. Ancak konfigürasyonu kullanıcı ve servis sayısına göre değişir.
    Siz kaç kullanıcılı bir sistem kuracaksınız ve proxy antivirüs vb servisler olacak mı üzerinde ?
  • normal bir ev ağı için kullanılacak bir şey arıyorum ben. Normal ev ağımı daha fonksiyonel bir biçimde yönetmek istiyorum.
  • Bence ev ağı için geniş firewall destekli modemlerden almanız işinizi görecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: letmax

Bence ev ağı için geniş firewall destekli modemlerden almanız işinizi görecektir.

geniş firewall destekliden kasıt nedir hocam?
    bendeki modem bu; http://www.linksys.com/fi/p/P-X1000/
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

quote:

Orijinalden alıntı: letmax

Bence ev ağı için geniş firewall destekli modemlerden almanız işinizi görecektir.

geniş firewall destekliden kasıt nedir hocam?
    bendeki modem bu; http://www.linksys.com/fi/p/P-X1000/

Güvenlik özellikleri yükseltilmiş adsl / vdsl modemler mevcut. Bunlara terfi ederek ek cihaz kullanmadan sadece modemi değiştirerek küçük çaplı network yönetimini yapabilirsiniz.
    Draytek'in 2760 VDSL/ADSL modemi buna örnek mesela.

• Yani firewall'u bilgisayara kurmak için birden fazla ethernet kartı lazım?
    Öteki türlüde firewall destekli modem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.