Şimdi Ara

Open WRT tp-link router şifre sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tp-Link WR940N access point/router için open-wrt firmware yüklemiştim uzun zaman önce. Şimdi satmak için orjinal firmware yüklemek istiyorum fakat fotoğrafta görüldüğü üzere kullanıcı adı ve şifremi hatırlamıyorum, resete basınca hiçbir tepki vermiyor. telnet vs. denedim fakat bağlanmadı hiçbir şekilde. ne yapmalıyım cihaz kaldı böyle. tp link servise versem hiç değmeyecek çünkü en az satacağım para kadar ücret alırlar kesin. böylece kaldım şifreyi hiçbir şekilde hatırlamıyorum ayrıca kullanıcı adı da root olmayabilir

Open WRT tp-link router şifre sorunu

edit : modem üzerindeki reset tuşu bir işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 6 Mayıs 2022; 20:36:17 >

• Merhaba,

Eğer yazılımı fabrika haline çevirmek istiyorsanız arayüze ihtiyacınız yok. Cihaz modelini yazmamışsınız ama (yazmışsınız ben görmemişim pardon) genel olarak TP-Link cihazlar TFTP server ile kolayca stok hale çeviriliyor.

Cihaz modeli + openwrt + unbrick şeklinde google'da aratırsanız ilgili rehbere ulaşabilirsiniz sanıyorum.

https://openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr940n#recovery_information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ldskool -- 6 Mayıs 2022; 21:16:56 >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim tftp server ile orjinal firmware'a çevirdim. Aslında bu programı custom yüklerken kullanmıştım yaparken hatırladım :)

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Rica ederim iyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.