Şimdi Ara

OPEN GL (call of duty) hata veriyoooo!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR NOOLUR YARDIM EDİN ORJİNAL CALL OF DUTY ALDIM AMA OPEN GL HATASI VERİYO NAPABİLİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• ekran kartının markası ve modeli nedir?
  • DirectX ve ekran kartını en son driverlarla güncelleştir

Eğer bu update'lerden sonra oyunu açabilirsen, grafik ayarlarında vardır DirectX ya da OpenGL kullanılsın diye. Ordan DirectX'i seç. Bundan sonra güncelleştirdiğin ve düzgün yüklediğin, çalıştırdığın DirectX'i kullanır.

CoD1 mi United Offensive mi CoD2 mi oynuyorsun bilmiyorum da, CoD2'de grafik ayarlarında bir yerde DirectX 9.0 mı DirectX 7 mi OpenGL mi kullanılsın ayarı var. Ordan DirectX9 kurulu olsa bile DirectX 7'yi seç. Oyun kasmaları durur, oyundan atmaz, hata vermez. Ama saçma gelebilir, oyunu çalıştırman için DirectX9 yüklü olması şart, ama bu ayardan DirectX7 seçeceksin (directX7 yüklü olmasa bile...)

Ayrıca, (varsa) Anti-Alliasing, çözünürlük gibi grafik ayarlarında, ekran kartının modeli boyutunı söylememişsin gerçi de, monitör Mhz'i ve ekran kartı modeli kalitesi boyutuna, ayrıca diğer sistem özelliklerine (CPU, RAM vb) çok yüksek gelebilecek, kasabilecek ayarlar yapma. Bazı ayarları medium'a alabilirsin. Ama çok iyi bir sistemin varsa maksimuma alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 16 Temmuz 2006; 10:41:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gears of War 1 Setup Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.