Merhaba fiyatınız nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Open English Premium Üyelik Devri (4. sayfa)
-
-
hesap devretmek isteyen olursa cep tel no: +905322102553
-
merhaba devrettiniz mi?
-
ağustosa kadar geçerli hesabımı devretmek istiyorum ilgilenenler mesaj atabilir
-
merhaba hala devretmeyi düşünüyor musunuz?
-
Merhaba özelden iletişime geçebilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aylık ödemeli olan openenglish uyeliğimi devir etmek istiyorum. Uyelik sınırsızdır. Aylık 1400 kusur kredi kartından çekilerek ödeniyor. Her ayın 17’sinde ödeme yapılıyor. İlgilenenler whatsapp’dan yazarsa yardımcı olabilirim. 05304075959
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 2 al 1 öde kampanyasından 26 Eylül 2023 de almış olduğum 1 yıllık premium Open English hesabımı eşimin hesabını kullanmamızdan dolayı devir edilecektir. Hesap hiç kullanılmamıştır. İlgilenenler ulaşabilir. Aldığım fiyata devir edeceğim. 05545207992
Merhabalar, Open English'ten aldıgım 1 yıllık full paket( özel ders sınırsız ), şuan yeni üyeliklerde sınırsız ders seçeneği kaldırıldı. İlgilenler +905324865913 numaralı telefondan iletisime geçebilirler.
-
2.Hesabı 12 binden bırakacağım. İlgilenenler arasın.
-
Merhaba hocam. Fiyat ne kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ağustos 2024 e kadar geçerli üyeliğimi devrediyorum fiyat 6.000₺
Standart paketim var cok uygun fiyata veriyorum ,ikinci paketi ,dusunenler lutfen yazsin
Merhaba lar
Open English üyeliği devretmek isteyen varsa whatsapp 05326429274 den benimle irtibata geçebilir
Merhaba
Open English in kullanışlılığını ve vakit ayırabilirliğimi test etmek için aylık olarak kiralamak isterim.
Birine satis yapincaya kadar aboneliğinizi bu şekilde değerlendirmek isterseniz bana whatsapp 05326429274 ulaşabilirsiniz.
Farklı kişi kullanınca üyelik kapanıyor. Bu yüzden kimse vermeyecektir
Merhaba fiyat ve özellikler nelerdir, yani premium mu, ne kadar özel ders hakki var
İlanım gunceldir. Full özel ders iceren 1 yıllık sınırsız paket , ders limiti yok eski üyelik olduğu için. İsteyenler +905324865913 nolu telefondan ulaşabilirler.
Fiyat 12.500 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X