Kalan kullanım hakkı 8 ay olan 6 Ocak 2026 Tarihinde sona erecek olan aylık 10 özel ders + sınırsız grup dersi üyeliğimi devretmek istiyorum. Fiyat olarak 15k düşünüyorum. pm yoluyla iletişime geçebilirsiniz. |
Open English Premium Üyelik Devri (14. sayfa)

-
-
Merhaba arkadaşlar 1 senelik premium(7/24 ders imkanı, ayda 30 özel ders ve sınırsız grup derslerine katılım hakkı olan. Aylık 4-10-20 ders olanlardan değil fiyat karşılaştırmasını ona göre yapın) üyelik devrediyorum. 1 Mayıs 2026 ayında bitecek. İlgilenenler varsa yazabilir. No:5369450364
-
Aylık ödemeli premium hesabım mevcut, fiyat ve detay için dm atabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Open engilish'in ikili standart paketini satın aldım. 7/24 saat istediğiniz zaman canlı derslere katılabilirsiniz. Ayrıca yapay zeka desteği alabilir ve platformdaki bir çok farklı alıştırma egzersizi kullanarak gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.. Üyeliğim Ağustos 2026 e kadar geçerlidir. İsteyen arkadaşa 2.üyeliği makul bir fiyata verebilirim.
İletişim : 0 507 810 64 86
-
Open engilish'in ikili standart paketini satın aldım. 7/24 saat istediğiniz zaman canlı derslere katılabilirsiniz. Ayrıca yapay zeka desteği alabilir ve platformdaki bir çok farklı alıştırma egzersizi kullanarak gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.. Üyeliğim Ağustos 2026 e kadar geçerlidir. İsteyen arkadaşa 2.üyeliği makul bir fiyata verebilirim.
iletişim: 0507 810 64 86
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X