Şimdi Ara

opel zafira alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
69.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 3 senedir yazları zafira 2000 diezel kullanıyorum sanırım 2003 almanyadan gelen teyzemlerin kalabalık aileler için hem performas hemde sınıfında uygun bi araç çok hoşuma gitdiyor bekarım ve türkiye'de nerde 2000 cc ni almak beni aşar ama harika bişey....
  • ben son kasasını çok beğeniyorum gerçekten çok güzel duruyor
  • gerçek km si ise alınabilir ama bana göre pahalı, enjoj ve 1.6 olduğunu varsayarak konuşuyorum, çünkü 2005 yeni kasa astralar 26 bin ytl iken kasa değiştirmiş 2004 zafira ya 26 bin biraz çok. ama fazla bir altenatifi de yok.
  • 2000 model 1.8 benzinli modelini kullanıyorum. LPG takdırdım. Ayrıca çekme karavanla birlikte kullanıyorum. Bana hiçbir ekstra masrafı olmadı. 195 bin km'de olmasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

toyotanın avrupada pazar payı % 5.8 hondanın %1.8 ove ove bıtıremedıgınız bu aracları alım gucu yuksek avrupalılar ıste bu kadar tercıh edıyor. dogru duzgun donanımı olmayan aracın sorun cıkarmamasıda normaldır. son yıllarda toyota araclarının donanımları yukselmeye basladı buna baglı olarak arıza oranıda... su anda adac ıstatıstıklerına gore reno bıle toyotadan daha sorunsuz aractır. sızın yerın dıbıne soktugunuz opelınse avrupadakı pazar payı %10.3

Opel almanyada mı monte ediyor elektronikleri bunu cevaplarmısınız? Elektriksel donanımlarda sorunlu olduğunu duydum biliyorum.

Onun haricinde yeni nesil araçlarında pek sorun yok gibi gözüküyor.(tüp takmaya kalmadıkça)

Onun haricinde evet zafira alınabileccek bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 4 Şubat 2011; 19:43:29 >

• benim anlamadıgım zafira nedir bilmeyen şahinciler gelmiş burada zafira kötüdür diyor +2 koltuklara çocuk oturuyor diyor arka koltukları ileriye çektigin zaman rahatca 2 kişi oturabiliyor
  • 4 senelik konuyu hortlatmışlar cevap verirmisiniz diyorlar birde
  • abiler 2009 zafira 1,6 enjoy almayı düşünüyoruz yakıt konusunda nasıldır tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

toyotanın avrupada pazar payı % 5.8 hondanın %1.8 ove ove bıtıremedıgınız bu aracları alım gucu yuksek avrupalılar ıste bu kadar tercıh edıyor. dogru duzgun donanımı olmayan aracın sorun cıkarmamasıda normaldır. son yıllarda toyota araclarının donanımları yukselmeye basladı buna baglı olarak arıza oranıda... su anda adac ıstatıstıklerına gore reno bıle toyotadan daha sorunsuz aractır. sızın yerın dıbıne soktugunuz opelınse avrupadakı pazar payı %10.3

• pithblood03 P kullanıcısına yanıt
    3 ay önce 2006 Zafira 1.6 aldık. Aracın 1540kg ve 1.6 105hp olması acaba hata mı ettik diye düşündürüyordu. Fakat ilk ölçümümüzde şehir içi 26 kuruş yaktığını görünce gönlümüze su serpildi. Bolu-Alanya-Bolu arasında 5 kişi, bagaj dolu, klima açık ve babamın kararsızlığı yüzünden Lpg'yi en pahalı yerlerden (2.72 TL/lt ve 2.65 TL/lt) almamıza rağmen kilometrede 0.23 kuruş yaktı. Torosları tırmanırken öğlen sıcağında yakacağını yakmıştır zaten. Daha sonra Bolu-Yozgat-Bolu arası yolculuğumuzda hesapladığımız rakam kilometrede 0.19 kuruş idi. (Lpg fiyatı 2.25 tl). Daha sonraki Bolu-Ankara-Bolu arası yolculuğumuzda kilometrede 0.17 kuruşu gördük. Hızımız 110-120 km arasıydı devamlı. (Lpg fiyatı 2.39). Dün yaptığımız hesapta ise şehir içi kilometrede 0.22 kuruş yaktığını gördük. (Lpg fiyatı 2.39) Bunlar bizim yakıt verilerimiz. Onun dışında arabanın gayet şık ve alımlı bir duruşu var. Xenon ve cam filmiyle gayet çekici bir görünüme bürünüyor. Şu ana kadar bir sorun yaşamadık arabayla ilgili. Bazen gazdan ayağımızı çektiğimizde tekleme yapıyordu Lpg filtresini değiştirdik sorun çözüldü. Ancak alacağınız 2009 model Zafira'da sanıyorum Euro 5 115hp lik motor bulunmakta. Euro 5 motorlar Lpg ile kullanıldığında supap eritme sorunu ortaya çıkabilmektedir. Bu aracı kullanım şekline bağlı olarak ortalama 50.000-90.000 km de supapların değişmesini gerektirebilir. Veya 1500-2000 TL ye çelik supap taktırıp kullanabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.

• 2003-2007 model dizel bir zafira için ne kadar bütçe ayırmak gerekir....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.