Şimdi Ara

Opel Yeni Astra Sports Tourer 1.4 NET 140 HP - Ford Focus SW Titanium Titanium 1.6TDCi 115PS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel Yeni Astra Sports Tourer 1.4 NET 140 HP - Ford Focus SW Titanium Titanium 1.6TDCi 115PS

Sizce bu modellerin birbirlerine nazaran artıları ve eksileri nelerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergen_34

Opel Yeni Astra Sports Tourer 1.4 NET 140 HP - Ford Focus SW Titanium Titanium 1.6TDCi 115PS

Sizce bu modellerin birbirlerine nazaran artıları ve eksileri nelerdir ?

focus tasarım hariç her yönden alır donanım tüketim yol tutuş güvenlik vs. ancak iki araçta alındığında çok zor satılacak araçlar tavsiyem c max gibi mpv tarzı araçlar bakmanız
  • Engelliyim benim için önemli olan aracı satarken ne olacağı değil çünkü uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum kısmetse. Bagajı geniş olmalı tüketimi az olmalı tabikide. 2 model arasında kaldım ve haftaya bayilere gidicem. Aklımda opel hep daha iyi gibi kalmış gönlümden geçende o ancak focus tüketim açısından daha iyi diyorlar.
  • Focus sizi tüketim olarak üzmez kesinlikle. Opelin öne çıktığı tek nokta tasarım. Tabi 140hp gibi bir performans var opelde ama ne kadar ihtiyaç duyasınız ki...
    Bunlara alternatif megane sport tourer dci önerebilirim hem edc seçeneğide var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan focus sw'ya baktım ve özellikle birkaç renk hariç ( beyaz-gümüş ) çok güzel görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergen_34

Engelliyim benim için önemli olan aracı satarken ne olacağı değil çünkü uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum kısmetse. Bagajı geniş olmalı tüketimi az olmalı tabikide. 2 model arasında kaldım ve haftaya bayilere gidicem. Aklımda opel hep daha iyi gibi kalmış gönlümden geçende o ancak focus tüketim açısından daha iyi diyorlar.

Tuketim sizin icin onemliyse direk dizel Focus aliniz, Istanbul'da 3 gun Sedanini kullandim (dizel), gercekten cok keyifli ve az yakabilen bir arac.

Astra'da son derece basarili ama benzinli motorla dizel kiyas kabul etmez...
  • astra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerimi alayım mobildeyim pcye geçince yazicam

• Donanım,yol tutuş gibi konularda Focus öne çıkıyor işçilikde bence astra daha iyi tasarım kişiye kalmış bu arada Focus'un 180 hp lik motoru yok mu sw de onu neden düşünmediniz biri dizel biri benzinli.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.