Şimdi Ara

opel vectra yakit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhabalar soyle bi sorum olacak opel vectra 2006 2007 kasasina ve guzelligine gore cok ucuz almayi dusunuyorum ama yakiti konusunda kulagimi duyumlar geliyor yardimci olabilirmisiniz 1.6 motor 1.8 motor 2.0 motor bu araclarin yakiti konusunda veya sorunu konusunda bilgisi olan yardimci olabilirmi herkese iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammet324

Arkadaslar herkese merhabalar soyle bi sorum olacak opel vectra 2006 2007 kasasina ve guzelligine gore cok ucuz almayi dusunuyorum ama yakiti konusunda kulagimi duyumlar geliyor yardimci olabilirmisiniz 1.6 motor 1.8 motor 2.0 motor bu araclarin yakiti konusunda veya sorunu konusunda bilgisi olan yardimci olabilirmi herkese iyi gunler.

Gecen bir arkadaş 2.0 vectrayla ilgili bilgi vermisti.1.6 sı kötu deniliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 22 Şubat 2014; 22:53:10 >
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    Fiyat neden bu kadar uygun peki

• 2006 2007 modelleri malum siteden baktım 25 26 civarı.bende merak ettim.sorunlu bir motor mu acaba?

• Yakitları nasıl arkadaslar cidden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Yakitları nasıl arkadaslar cidden ?

Bende merak ettim.kullanıcı yorumlarından ama...

• 2006-2007 model c2 kasa yani son çıkan vectra kasasıdır. Sadece 1.6 hakkında bilgi sahibiyim. Şehir içi 9.2 ş.dışı 6 litre. Yanlış hatırlıyorsam düzeltilsin lutfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Honda civic fd6
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Opel forumda okumustum 1.6motorlarin makyajli kasalari yani 2006-2007modelleri lpg sistemi uyum sağlamıyormus zaten makyajlı olmayan arabalarda kasada da cok yakit az cekis oldugu icin tutulmuyor ve halkımızında opelin genel sorunu olan yağ yakma sorununu bildiği icin vectra c'ler tutulmuyor

• Bir aile dostumuz hem makyajli hem de makyajsiz kasasini satin almisti.

Araclarin elektronil sorunlari illallah ettirdi adami.Of fiyat araliginda avensis daha mantikli bir secenek olur.

• 2005 1.6 elegance vardı tavşan kasa olan LPG olmadan 10 lt benzin yakıyordum 0-100 12 sn civarı ve o kasayı motor çekmiyordu sonra LPG taktırdım brc marka 5 defa ateşleme bobini yaktı araç Allah'tan garantili parça almıştım ek ücret ödemedim,ayrıca asfalt arabasıdır bozuk yollara gelmez fazla,parcasıda d sınıfı olduğu için pahalıdır biraz ama çok temiziini bulursan dediğim gibi düZgün yolları olan bi yerde oturuyorsanız alabilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

2006 2007 modelleri malum siteden baktım 25 26 civarı.bende merak ettim.sorunlu bir motor mu acaba?

2004 Vectra Elegance eski kullanicisi olarak söylüyorum hem benzinli hemde lpg li kullandim arac 100 hp idi ve 2006 2007 makyajli kasalara gore 110 hp daha gucsuz olmasina ragmen ben memnundum zaten arac d segmenti oldugu icin gidişat yol tutusu olmasi gerektigi gibi idi. Benzinli kullandigimda sehir ici 8, 5 litre sehirler arasi 90 km hizla 5 litre yakiyordu. Yalniz aracimda iridyumlu buji vardi. Lpg ye % 100 uyumlu ecotec motor var gayet az yakiyor lpg ile ariza lambasida yakmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darüzzafer68 -- 23 Şubat 2014; 10:19:51 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2004-model-opel-vectra-c-1-6-lpg-li-orjinal-kazasiz-154742452/detay

arkadaşlar bu araç için yardımlarınızı bekliyorum niyetim B kasa almak tı 2001 elegange veya comfort biraz daha üstüne koymayı planladım ve bu araç renk ve görünüş olarak hoşuma gitti kullanan arkadaşlardan yardım a ihtiyacım var
  • Arkadaslar tam olarak aydinlanmadi dusuncelerim yani bu araba alinip inilirmi kesin cvp lutfen

• merhaba
    arkadaş o kasa larda ki yakıt biraz fazla 1,6 motor ağır kalıyor
    2,2 öneririm oda alayı yağ yakıyor:)
  • Babam 99 yılından beri vectra kullanıyor, şu an 2004 vectraya biniyor, sanayide tanımadığı usta yok, bence almayın, sürekli masraf çıkaran bir araç, uzun yolda çok az yakıyor konforlu bir araba ama ben olsam almazdım

• Zamanında 2001 Vectra b 1.6 motor sahibiydim. 2004-2005 modelle hemen hemen aynı motor. Emisyon degerleri farklı olabilir.

Motor LPG'ye uyumlu dense de LPG kaynaklı birçok sıkıntı yasadım.

Cok arıza çıkarıyordu, her ay servisteydim.

Her motor her kasayı çeker. 2'nci vitesi ölü, 0-100'u hantal olsa da özellikle yüksek suratlerde (+140) iyi gider.

Sehir ici (Ankara) 10 lt.nin altı nerdeyse imkansız, 100-110 arası uzun yolda 6,5 altı imkansız gibi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.