Şimdi Ara

OpeL vectRa mı? RenaulT Laguna m?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
11.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba aradaşlar renault laguna 2.0 RXE 97 model eski kasa mı? yoksa opel vectra 2.0 GLS , CD 97 model yeni kasa mı evt üstadlar bu arada ilk arabam olucak .

• eğer araç sürmeyi yeni öğreniyorsanız iki aracıda tavsiye etmem iki aracında parçaları ve işçilikleri çok pahalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

eğer araç sürmeyi yeni öğreniyorsanız iki aracıda tavsiye etmem iki aracında parçaları ve işçilikleri çok pahalıdır
    Tabi ki LAGUNA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Tabi ki LAGUNA

Alıntıları Göster
    Hangisi temizse onu alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Tabi ki LAGUNA

Alıntıları Göster
    Hocam mesajı gayet güzel yazmışsın fakat o konu başlığı ne öyle Türkçemizi koruyalım lütfen. İlk arabanız olacaksa da daha küçük araçlarla ilgilenin, hem bu tür araçlar biraz daha yüksek oranda servisi ziyaret ettirir size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

Hocam mesajı gayet güzel yazmışsın fakat o konu başlığı ne öyle Türkçemizi koruyalım lütfen. İlk arabanız olacaksa da daha küçük araçlarla ilgilenin, hem bu tür araçlar biraz daha yüksek oranda servisi ziyaret ettirir size.

aksine büyük araba alması daha iyi...küçük araba ile acemi olduğu anlaşılınca üstüne çıkarlar sıkıştırırlar ama büyük araç olunca kimse yaklaşmaz :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalsistem

quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

aksine büyük araba alması daha iyi...küçük araba ile acemi olduğu anlaşılınca üstüne çıkarlar sıkıştırırlar ama büyük araç olunca kimse yaklaşmaz :)))

Alıntıları Göster
    Hangisi temizse onu alın derim ama laguna daha güzel bir araçtır

• quote:

Orijinalden alıntı: _:KajmeraN:_

Hangisi temizse onu alın derim ama laguna daha güzel bir araçtır

Alıntıları Göster
    ilk aracım 2. el 2004 vectra elegance idi.Tavsiye ederim.Yanlız bir sorun var daha sonra alacağın araç en az bu konforda olmalı yoksa başını taşlara vurursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kakma5

merhaba aradaşlar renault laguna 2.0 RXE 97 model eski kasa mı? yoksa opel vectra 2.0 GLS , CD 97 model yeni kasa mı evt üstadlar bu arada ilk arabam olucak .

RXE' ler benım bıldıgım kadrıyla 1.600 CC

RXT ler 2.000 CC oluyordu..

Ha ben olsam opel alırdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orijinalden alıntı: kakma5

merhaba aradaşlar renault laguna 2.0 RXE 97 model eski kasa mı? yoksa opel vectra 2.0 GLS , CD 97 model yeni kasa mı evt üstadlar bu arada ilk arabam olucak .

RXE' ler benım bıldıgım kadrıyla 1.600 CC

RXT ler 2.000 CC oluyordu..

Ha ben olsam opel alırdım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-deri-koltuk-otomatik-vites-li-1999-model-laguna-28608095/detay

bende kendi laguna mı satıyorum başka araç alacağım eğer ilk defa araç sahibi olup ilk defa kullanacaksanız bende küçük sınıf bir araç öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-deri-koltuk-otomatik-vites-li-1999-model-laguna-28608095/detay

bende kendi laguna mı satıyorum başka araç alacağım eğer ilk defa araç sahibi olup ilk defa kullanacaksanız bende küçük sınıf bir araç öneririm.

Alıntıları Göster
    arkadaşım eğer iki araçtan birini alacaksan kesinlikle opel vectra derim lagunanın türkiyede tutulmadığını herkes biliyor bunu kimse inkar edemez. 98 model 2.0 16v cd arabamızı 2000 de alıp 2009da sattık arabanın daha bir önemli sorun çıkardığını görmedim..yağını tuzunu koy ömür boyu binilesi araç

• quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

arkadaşım eğer iki araçtan birini alacaksan kesinlikle opel vectra derim lagunanın türkiyede tutulmadığını herkes biliyor bunu kimse inkar edemez. 98 model 2.0 16v cd arabamızı 2000 de alıp 2009da sattık arabanın daha bir önemli sorun çıkardığını görmedim..yağını tuzunu koy ömür boyu binilesi araç

Alıntıları Göster
    izmirde ikametim var mardinde askerim , laguna tutlmuyor diyenler mardine gelip baksın , dbakır mardın urfa ... batıda alınıp kullanılıp oralarda satılr , hem laguna 1 hem laguna 2 sayısı megane 2 den kat kat fazla , 140 bg di laguna , vectranın sfi olanları 156 eski motor tipi olanlar 136 idi yanlş hatrlamıyorsam

• quote:

öyle ama laguna tutmuyor diye kötü araba mı oluyor yani opel vectradan tutulmaması dışında her yönden daha konforlu ve rahat bir araçtır laguna
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

öyle ama laguna tutmuyor diye kötü araba mı oluyor yani opel vectradan tutulmaması dışında her yönden daha konforlu ve rahat bir araçtır laguna

Alıntıları Göster
    Açıkcası ben laguna I leri aynı model e ait vectralardan çok daha fazla görüyorum yolda. Laguna I ler zamanında iyi sattı bence, ondan sonraki serilerde aynı satış başarısı yakalanamadı.

2 araç arasında tip, performans, konfor olarak laguna diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Açıkcası ben laguna I leri aynı model e ait vectralardan çok daha fazla görüyorum yolda. Laguna I ler zamanında iyi sattı bence, ondan sonraki serilerde aynı satış başarısı yakalanamadı.

2 araç arasında tip, performans, konfor olarak laguna diyorum

Alıntıları Göster
    vectra derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: syhgül

vectra derim

Alıntıları Göster
    İkiside eski kasa oluyor bu durumda
    Benim Kararım Kesinlikle Laguna'dan Yana Olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredTKM

İkiside eski kasa oluyor bu durumda
    Benim Kararım Kesinlikle Laguna'dan Yana Olurdu.

Alıntıları Göster
    Tabiki vectra
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

Tabiki vectra

Alıntıları Göster
    Lagunaların yedek parçaları çok pahalı ve pek bulunmuyor diye 'duymuştum' ama bana kalırsa yedek parçası bulunsada bulunmasada vectra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

Lagunaların yedek parçaları çok pahalı ve pek bulunmuyor diye 'duymuştum' ama bana kalırsa yedek parçası bulunsada bulunmasada vectra...

Alıntıları Göster
    arkadaşın birisi ustaya sormuş ..
    Ustam uzay kasa vectra alayımmı almayayımmı??
    Usta demişki Alma Demem Çünkü Biz Ondan Ekmek Yiyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

arkadaşın birisi ustaya sormuş ..
    Ustam uzay kasa vectra alayımmı almayayımmı??
    Usta demişki Alma Demem Çünkü Biz Ondan Ekmek Yiyoruz..

Alıntıları Göster
    Aynı temizlikteyseler tercih Laguna
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.