Şimdi Ara

OPEL VECTRA İÇİN BU BODY KİT KAÇA MAL OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel vectra b kasa aracıma bu şekil bi body kit uygulaması bana kaça mal olur istanbulda bu işi hakkıyla ve uygun fiyatlara yapan bi kaç yer tavsiye edermisniz
    görüşlerinizi almak istedim

aracım beyaz fotoshopla bunu beyaz yapabilirseniz çok sevinirim

OPEL VECTRA İÇİN BU BODY KİT KAÇA MAL OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 10 Mayıs 2008; 8:23:39 >

• vay vay vay çok süper görünüyor
    çok paradır bu
  • Bu arabaya ne yapsan gidiyor harika araç

baya paradır heralde
  • sanırım aradığım şeyi buldum ama bu body kiti nasıl getirtebilriiz tr ye gümrüğe takılıyormu bu tür ürünler

http://www.car-body-kit.co.uk/vauxhall_vectra.html
  • kardes istanbulu bilmem ama burada bir tamponu 300 civarında istediğin şekilde yapıyorlar.. isatnbulda daha ucuzdur diye umuyorum
  • senin işini Paşa Tuning-Levent Usta fazlasıyla görür.

Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde.
    nette filan sayfası var sanırım
    bi arattır.
  • Yalnız bu kit sadece tampon ve marşpiyelden oluşmuyor çamurluklar falan şişirilmiş. Bu demekki ya orjinalliğini bozup çamurluklar şişecek veya çıkma çamurluk alıp şekile sokulacak tabiki lokal boya da gerekecek 4 adet çamurluk boyanması kalıplar vs. benim tahminim 2500ytl civarı tutar ve fiber olur sürekli sorun yaratır fiber.Benim sana tavsiyem izmirde Plastek firması var. PVC maddesinden yapıyorlar bu sayede esnek bir tamponun oluyor ve çatlama patlama yapmıyor. eğer orada yaptırırsan bu işi komple boya montak dahil 3000ytl civarı tutacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  OPEL VECTRA İÇİN BU BODY KİT KAÇA MAL OLUR
  • faberge sağol bilgive beyaz opel için

peki sadece çamurlukları hafif şişkin göztermek için bazı araçlarda ek parça görüyorum vectra içinde hazır olarak varmıdır acaba yapıştıurma vs gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

faberge sağol bilgive beyaz opel için

peki sadece çamurlukları hafif şişkin göztermek için bazı araçlarda ek parça görüyorum vectra içinde hazır olarak varmıdır acaba yapıştıurma vs gibi

hmm evet olabilir ama o tarz şişirmeler pek sağlıklı olmuyor en ufak bir darbede düşürebilirsiniz. En iyi şişirme çamurluk üzerinde yapılan oynamadır
  • Çamurlukları şişirmek zor bir işlemdir,şişirilen kısımlarda oynamalar ve lokal boyalar yapılması gerekecektir..Ayrıca ayarı tutturulamazsa araç çirkin de gözükebilir:)

Ekleme parçalarla(dodikler) şişirirseniz de ufak tefek dokunmalarda bu parçalar kırılıp düşebilir..

Bence biraz daha sade bir body-kit ve onun tamamlayan güzel bir jant kullanın,sade ve güzel bir araca sahip olun derim:)
  • vay vay vay... kimleri gürüyurum.... Usman abi u kadarda pahalı diyil, irselik boya, air bush yaptırırsın 2 milyara...
    quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

vay vay vay çok süper görünüyor
    çok paradır bu
  • pm at yardımcı oluruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.