Şimdi Ara

Opel Vectra 2.5 CDX 1996 Kullananlar? Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ekonomik dar boğaza düştüm aile evinden ayrılınca; aracın modelini git gide düşürüyorum... s60>Impreza>Punto derken şimdi max 18 bin tl bütçem var elimde...

Bakıyorum ne kullanabilirim diye hiç bir araç malesef içime sinmedi; bu aracı buldum ama cep yakacak gibi duruyor...

Kullananların yorumu nedir? 2007 Impreza 1.5 Sedan'la kıyaslarsanız sevinirim veya Punto 2011 ile..

Biliyorum vergisi 1.800 TL,(GECE UYKULUYKEN YANLIŞ BAKMISIM 400TL) şehir içi nereden baksanız 35-40 krş yakar... Ama donanım olarak iyi duruyor, performansı da tatmin edici aracın sacının sağlam olduğunu söylüyorlar dolayısıyla güvende veriyor...

Alternatif önerilere açığım bu bütçede 7-8 ay gönül rahatlığıyla binilecek değer kaybetmeden satılacak bir araca ihtiyacım var...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-opel-vectra-cdx-217470297/detay/

Linkteki aracı 14.500 civarı bitirip 2.500 civarı boya masrafı çıkıyorum...

/Dar boğaz konusuna şöyle açıklık getireyim, tedirgin oluyorum arabada, yani puntoda bunu fazlasıyla yaşıyordum.. imprezada biraz daha az s60da ise hiç yaşamıyordum, biri gelip güm diye vursa ne olur diye düşünmüyordum. Karoseri sağlam ağır araba gibi görünüyor, o karoseri kaldıracak bir motora da sahip. Yani sağlığımdan olacağıma varsın 35-40 krş yaksın yeter ki tedirgin etmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 26 Temmuz 2015; 18:42:19 >

• Çok güzel araçlar bunlar. İnternette araştırarak öğrendiğim şeyleri yazayım:
    -Motorundan anlayan usta pek yoktur.
    -Motor arıza yaptığında kaputun altında çalışacak çok az yer vardır.

Şehiriçinde 2.0'ı ile aynı tüketiyor diyen kullanıcılar da var.

96 model yani 2.5 V6 CDX'in ilk parti üretimi. Mantıken düşünürsek sorun çıkarma ihtimali en yüksek olan model oluyor ve başınızı ağrıtabilir. O yüzden iyice baktırın.

Güzel yanına gelirsek sesinden başlayabiliriz. Gazladıkça gazlayası gelir insanın. Hani "Sol şeridin hakimi olursun ganka" derler ya, o motor sesi sizi buna teşvik edebilir

D Segmenti olsa da içi çok geniş değildir.

Bu arada aracın deri döşemesi muhtelemen sonradan yaptırılmış.

Ben daha önce araştırarak edindiğim bilgilere göre yorum yazdım. Eğer daha önceden bu araca sahip olmuş arkadaşlar var ise daha doğru bilgi verecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden 2,5 ?
    2,0 alın bana kalirsa.
    Arıza çıkarırsa yorucu olur tahminimce.

• Darbogaza dustum diyorsun. Ama 2500 motor bakiyorsun usta. Bence bunu bi gozden gecir

• Temizse alinir yoksa alinmaz ama...
    Inanilmaz guzel bir motor sesi vardir.

• Vergisi o kadar yüksek olmamalı , benim 2.5 98 omeganın 6 aylık vergisi 211 lira hocam. Vergisi düşüktür baktığınız aracında

• quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Vergisi o kadar yüksek olmamalı , benim 2.5 98 omeganın 6 aylık vergisi 211 lira hocam. Vergisi düşüktür baktığınız aracında
    Arkadaşımda var şehir içi 13 litrelerde geziyorum diyordu.5'ten 2'ye çekip gazlayınca yol bilgisayarı 32 litre gösteriyor demişti v6 sesi on numara yalnız arkadaş direksiyon pompası bozulmuştu uzun bir süre aradı 2.0'ların parçası olmuyormuş galiba.Şuan ki fiyatları çok fazla 180 binde 14-15'li bir fiyata almıştı 97 model.

Sakin kullanırım diye aldım sakin kullanamıyorum bu arabayı diyor birisi geliyor sol şeritten benim aynaya sıfır şekilde kesici ile solluyor beni sonrasını sen düşün demişti en son haklıda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Arkadaşımda var şehir içi 13 litrelerde geziyorum diyordu.5'ten 2'ye çekip gazlayınca yol bilgisayarı 32 litre gösteriyor demişti v6 sesi on numara yalnız arkadaş direksiyon pompası bozulmuştu uzun bir süre aradı 2.0'ların parçası olmuyormuş galiba.Şuan ki fiyatları çok fazla 180 binde 14-15'li bir fiyata almıştı 97 model.

Sakin kullanırım diye aldım sakin kullanamıyorum bu arabayı diyor birisi geliyor sol şeritten benim aynaya sıfır şekilde kesici ile solluyor beni sonrasını sen düşün demişti en son haklıda

Alıntıları Göster
    Dar boğazdasın bu arabaya bakıyorsun böyle darboğaza can kurban :)) anlayan usta az olması demek heryerde yolacak adamlar seni bekliyor demektir dikkat et, fakir adamın alacağı arbalar bellidir türkiyede

• 2 litre alın hocam 2.5 dan anlayan usta pek bulunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Darbogaza dustum diyorsun. Ama 2500 motor bakiyorsun usta. Bence bunu bi gozden gecir

Bende bunu diycektim hocam.
    2,0 daha mantikli

• Dar boğazdaysan tüplü 1.2 tam senlik olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Dar boğazdaysan tüplü 1.2 tam senlik olur.
    Bırak 2.5 V6'yı 2.0 Vectra bile darboğaza fazla gelir nasıl dar boğazsa artık bir çok kişi normal durumdayken binmeye cesaret edemiyor
  • Hocam açıkçası konforlu araca alıştım bakarken bunu buldum sunroof deri döşeme vs.

gece uykulu uykulu vergiye yanlış bakmışım yıllık 400 TL açıkçası bu da işime geldi...

Birde 2.0 alın demişsiniz çok mu farklı bir motor yapısı var? v6 motordan anlayan usta bunun altından kalkabilir diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?

@eren15935

Hocam 2.0 ile 2.5 çok farklı yakmaz diye düşünüyorum..

@driftracer

hocam haklısnız 400 TL vergisi ven 6-11 yaş aralığında bakmışım :)
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    Nakit ihtiyacım var hocam, sıcak parada problem yok 35 kuruş yakmasında problem yok birde alışkanlıklar var, tedirgin olduğum an kalbim 150 150 atmaya başlıyor.. o tedirginliği yaşatmayan belli başlı arabalar var bu arabaya da baktım aynı güveni verdi.. yani sağlığımdan olmaktansa bu yakıtı kabul ederim..

Beni düşündüren nokta bakım masrafı ve arkadaşların uyarısı üzerine ustasının olmayışı...
  • createemir kullanıcısına yanıt
    İlk parti yorumunuz oldukça ilginç resmen farklı bir bakış açısı kazandım...

Deri döşeme evet sonradan gibi duruyor...

Ankarada kullanan, ustası olan birisine ihtiyacım var sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

İlk parti yorumunuz oldukça ilginç resmen farklı bir bakış açısı kazandım...

Deri döşeme evet sonradan gibi duruyor...

Ankarada kullanan, ustası olan birisine ihtiyacım var sanırım :)
    hocam bence toyota avensis bak sıkıntısız masrafsız yakıtı güzel tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss___

hocam bence toyota avensis bak sıkıntısız masrafsız yakıtı güzel tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    2000 motor alsanız daha iyi olur.
  • lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    Yakıtı sıkıntı deği ise alınır.Bakım masrafı 2.0'dan 50 Tl pahalıya gelir oda Daha fazla buji ve yaklaşık 1,5-2 Lt daha fazla yağ alan motor sebebiyle.Ustasınıda çok dert etmeyin normal 2.0 Vectra'ya bakan usta bunada her türlü bakar.Onun haricinde 2.5 V6'nın gürlemesiyle ilerlemek veya Diğer araçların 60-120 Km/h hızlanma süresini siz 100-200 Km/h'de elde edersiniz.Rampalarda diğerleri sürat'Ten düşerken sen gaza oturunca asfalt zargırdarKısaca koymaz diyorsan ALLLL
  • hafif bir arac degil, performans guncel turbo beslemeli 1.6 ya kolay kolay karsi koyamaz cok yasi var, v6 olmasindan sesi guzeldir ama basa is actirir, a kasa olsa neyse de b nin elektronik sorunlari bilinen bir gercek, gunluk binmeye alinmaz bu araba, zevk icin ugrasilacak araba sadece

ayrica kullanmayinca herkese yakit cok basit gelir de uygulamaya gelince o benzin masrafi adami yamultur

• 6 silindir çok istiyorsanız e36 bmw alın o bile daha mantıklı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.