Şimdi Ara

OPEL SAHİPLERİNDEN FİAT EGEA'YA KARŞI KARALAMA KAMPANYASI MI VAR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fox913

iş arkadaşım almış...
    66000 lira vermiş
    kendi aracını takasa verirken 2 binde oradan zarar etmiş...
    arabaya baktım, sürdüm, verilen paraya resmen üzüldüm...

bak ben abartayım değil sıfır astrayla ikinci ellerle kıyaslayalım...
    aşağıdaki araçlara binmek var bir de yeni lineaya (pardon egeaya)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-boyasiz-6000-km-toyota-corolla-1.4-d-4d-touch-otomatik-242341700/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-sahibinden-sifir-hata-ciziksiz-sifir-jetta-1.6-tdi-105hp-243634666/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ihtiyactan-satilik-yeni-sedan-astra-136hp-multimedya-paket-tvli-246136579/detay

not: opel aracım yok

İlk ilandaki Corollayı beğendim. Alan ömürlük biner.

• ne egeaymış bee, şu hilkat garibesini de astranın karşısına koydular ya helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin araç alım kriterleri farklıdır. kimisi yumuşak göğüs, tok kapı sesi arar kimisi fiyat performans benim kriterlerimi fiat karşılıyor opel karşılamıyor. Ben servis bakımlı araba kullanıyorum. servise gittiğimde kimin ne kadar öpeceğine bakarım yedek parça fiyatlarını karşılaştırırım. opel bu konularda fiat'dan iyiyse opel alırım. değilse fiat'tan devam burada isteyen istediği kadar opel al desin ben kendi kriterlerime bakar öyle karar veririm. forum ile gerçek hayat farklıdır.

çok vw ve opel sahibi gördüm bosch car servisinin önünde. neden yetkili servise gitmiyorlar? Ben rahatlıkla Fiat servisine gidiyorum. arabam bakımdayken servisin ısmarladığı yemeği yiyip, verdiği arabayla geziyorum kafamda parça orjinal mi? ustalık iyi mi? gibi deli sorular olmuyor.

• Egea Volvo V40'dan çok üstün en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 23 Kasım 2015; 21:41:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satar satar, bi firma çalışanları almayı bitirsin, bakalım sonrasında kimler alacak😄 Bu 1.6 dizel Egea ya otomatik vites gelirse fiyatı 80000 TL olur. Yahu otomatik dizel Audi a3 ü 89 a veriyorlar. Premium bu araç ta, söylemeye utanıyorlar😄

Yine yeniden diyorum: kendisi çakma yerli fiyatı gavura rahmet okutan Egea. Sevgili ilgili firma ve holding çalışanları indirimlerle siz buyurun alın, maksat araba tutuldu algısı oluşturulsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 23 Kasım 2015; 22:03:33 >

Orijinalden alıntı: needacar

Satar satar, bi firma çalışanları almayı bitirsin, bakalım sonrasında kimler alacak😄 Bu 1.6 dizel Egea ya otomatik vites gelirse fiyatı 80000 TL olur. Yahu otomatik dizel Audi a3 ü 89 a veriyorlar. Premium bu araç ta, söylemeye utanıyorlar😄

Yine yeniden diyorum: kendisi çakma yerli fiyatı gavura rahmet okutan Egea. Sevgili ilgili firma ve holding çalışanları indirimlerle siz buyurun alın, maksat araba tutuldu algısı oluşturulsun.

Oo sevgili satiş satis danismani arkadasimiz da burdaymis..

301'de bu ay ozel bir kampanyaniz var mi? 39 bine dizel birsey bulabilir miyiz? Filo fazlasi falan?

Adamlar hep aynı, muhabbet hep aynı

1 sene sonra sokakta kaç yeni astra var kaç egea var birlikte sayarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ciko44

Egea ya linç kampanyası başlamış
    Adamlar hep aynı, muhabbet hep aynı

1 sene sonra sokakta kaç yeni astra var kaç egea var birlikte sayarız

bireysel satışta astra linea dan çok daha fazla sattığına göre egea dan da üstün olacaktır, filo satışı dışında başka bir mevzusu yok bu aracın
  • ben opelci değilim ama yakınına araç alma arefesinde biri olarak egea yı eledik astra j sedan alacağız tabii corolla 1.33 life in son fiyatını öğrendikten sonra ve tabii ki aralık ayında
  • Valla gülerek okudum yazılanları. Bana göre iki araç aynı sınıfta değil. Kıyaslanmaması gerekirdi. Ancak kıyaslanan Astra j 1.6 edition aracı, övenler acaba gidip aracı inceledimi merak ettim. 1.6 edition 100km de reel kaç lt benzin yakar düşündü mü? Canı yanmaya başlayınca bi opel fanatiği aramaya başlarsınız satmak için zira lpg bile takılamıyor bu araca. Trim kalitesi vasat, bence 2. sınıf. Astra edition ile golf midline kıyası yapın lütfen... Ha sizin aklınızda sport paket falan kaldıysa o ayrı, onuda 50bine vermiyorlar ama. Almancılara sorun opeli, almanyanın tofaşı diyorlar hemen :)

Arkadaşlar şunu da bilin artık Astra artık satmıyor eski H kasa gibi, boşuna 50bine vermiyorlar. 2015 satış rakamlarına bakınhttp://www.odd.org.tr/ .

Egea ya gelince, bence öyle baştan kestirilip atılmaması gereken bir araç. Sonuçta bir boşluğu dolduracak, ben bu ülkede c-elyse, 301, rapid, toledo gibi araçlar satılacağına egea satılsın isterim desteklerim de... Egea bence sınıfı için iyi araç, donanımı da urban paketinde hiçte fena değil. Orta sınıf bir Türk ailesinin tüm ihtiyacını karşılar hatta lpg takar ekonominin dibine bile vurursunuz. Egeanın iç trim kalitesinin astra editiondan kalır yanı da yok bu arada...

• Satış rakamlarının egea ile hiç bir ilişkisi yok , Fiat multijet motorunun başarısıdır. Kullanan ve sürekli bu araçta seyahat eden biri olarak , aracın sınıfında çok iyi denilebilecek hiç bir yanı yok.
    Özellikle rüzgar sesi.

• opelci fiatın teknolojisi comonrail ve mjet motoru kullanıyor nankörlük etmeyin,bu arada adamlar 40 günde 5000 egea sattı daha hatchback ve sw yokken ortada şimdi egea abd yolcusu haberi var smal overlap için hazır yeni dodge sedan olarak lanse ediliyor bence b+ segment oluşturdular,NOT FİLO SATIŞLARİ EGEA ÇIKTIĞINDAN BERI KAPALI VE METALİK RENK İÇİN 40 GÜN BEKLİYORSUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanel16 -- 7 Mart 2016; 9:32:34 >
    Müstehaktır ona her türlü zillet
  • Arabanın adı bile türkçe değil neyin kafasını yaşıyorsunuz. Ayrıca aegea yollarda fazla yada yollarda fazla görecez diye diğer markalardan iyi olduğunun bir kanıtı değil.

Orijinalden alıntı: bLack3ds

Egea parasına Astra alınıyor sokaktan geçene sorsan Astra der.Hal böyleyken herkes opelci mi oluyor ?

Linea kullanıcısı olarak 50 bin liram olsa boş Egea (1.4 Easy) ya vereceğime gözüm kapalı Opel'e gider Astra (1.6 Edition) alırım.

egea parasına astra nasıl alınıyor?

2016 Fiat Egea 1.3 Multijet 60.900 ₺
    2016 Yeni Opel Astra 1.6 CDTI 78.150 ₺

2015 model eski Astra HB 1.3 Dizel 95 HP 63.300

nasıl bir karşılaştırma bu?
    1.6 edition benzinli 115 hp ile 1.6 136 hp dizel'i karıştırmayın. 1.3 motorun rakibi 1.6 dizel değil. 1.6 edition benzinli site fiyatı 56.400,00 TL. Pazarlıkla biraz daha iyi fiyata alabilirsiniz. Ayrıca eski kasa HB'lerin sıfır satışı yok. 2. el diyorsanız 60bin'e 1.4T 140 hp benzinli sport paket çok var piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 7 Mart 2016; 16:02:45 >

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

1.6 edition benzinli 115 hp ile 1.6 136 hp dizel'i karıştırmayın. 1.3 motorun rakibi 1.6 dizel değil. 1.6 edition benzinli site fiyatı 56.400,00 TL. Pazarlıkla biraz daha iyi fiyata alabilirsiniz. Ayrıca eski kasa HB'lerin sıfır satışı yok. 2. el diyorsanız 60bin'e 1.4T 140 hp benzinli sport paket çok var piyasada.

ha????

biraz sadeleştirebilir misiniz anlayamadım

en ucuz dizel astraya bakıyorum en ucuz dizel egeaya bakıyorum, egea daha ucuz?

en ucuz benzinli astraya bakıyorum en ucuz benzinli egeaya bakıyorum, yine egea daha ucuz?

nası bi hesap yaptınız anlamadım ki

Yeni Astra HB 1.0 Benzinli 105 HP MT5 S&S Enjoy 68.000₺
    Easy 1.4 Fire 95 HP 50.900₺
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.