Şimdi Ara

opel mi? bmw mi? lütfen yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar, formda yeniyim. ilk arabamı almadan önce birde siz tecrübeli arkadaşlardan yardım isteyecektim. OPEL ASTRA 1.6 16V GLS 98 model mi? , BMW 3.16İ 90 model mi? bu iki araba arasında karar veremiyorum, siz olsanız bu ikisinden hangisini alırdınız? hangisi daha az masraflı olur, hangisi daha dayanıklı yada kaliteli. ( BMW den biraz çekiniyorum, çünkü türk gencinin BMW yi ne koşullarda sürdügünü biliyorum, eger düzügününü bulursam ve BMW öneriniz olursa ondan yana olacagım.) ikisinin fiyatıda hemen hemen aynı 12 000 - 14 000 arası... cevaplar içn şimdiden teşekkürler ..

• bence opeldir..98 model astranın kalitesi ve sağlamlığı,8 yaş daha büyük 316 dan geride değil..ayrıca 316 çok masraflı olur,fiyatının düşük olmasının nedeni de bu..iç mekan genişliğinde 98 astra,bırak 90 modeli 2000 model 316 dan biraz daha geniş..
  • cevap için sagolun ... baska düşüncesi olan arkadaslardanda cevap bekliyorum .
  • Yaşı itibarıyle BMW sana çok sorun açacaktır. Üstüne üstlük BMW servislerinin de faturalarını biliyorum. Özel servis dahi olsa BMW işletim maliyeti açısından Astra'ya kıyasla sana daha büyük yük getirecektir.
  • 98 model opel daha az sorun yaratacaktır ama e36 kasa bmw de ayrı bir duruşa sahip bence benim kişisel zevkim tabi bu. Ha birde şu var opelin parça fiyatları bmw ile yarışabilir:)
  • 98 model bile yasliyken 21 yasını doldurmuş araba BMW bile olsa değmez
  • Neden daha yeni araba tercih etmiyorsunuz, Clio olsun, Corsa olsun ne olursa olsun 3-4 yaşında olsun, 12 yaşındaki arabanın sağı sollu belli olmaz. Hele 21 yaşındaki hiç belli olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.