Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
345.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkozdenn

==Opel MERİVA'cılar buraya==

Arabadaki radyo bundan dediğiniz aux girişi buna olur heralde cdr dediğiniz bundan oluyor heralde

Aux çıkışı işi bizim araçlarda zahmetli bir sürü yeri sökme gerekiyor bilginiz yok ise bulaşmayın elektronikçi de yaptırın bulunduğum konum gereği bol miktarda boş frekans var ben transmitter kullanıyorum ve memnunum ama büyükşehirde sıkıntı Bursa' ya çocukların yanına gittiğim dönemlerde epey sıkıntı çekiyorum hatta kullanamıyorum diyebilirim.

• Merhaba, 2004 yarı otomatik meriva almayı düşünüyorum. Kronik sorun var mı? Şanzıman nasıl? Fiyat aralığı ne olmalı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • topalbey T kullanıcısına yanıt
    Anladım bu iş sıkıntılı gibi görünüyor. Üstelik bugün en az 15-20 yere sordum yapamayız dediler. Transmitter çalıştığını bilsem direk alırım ama İstanbulda çalışmaz gibi geliyor bana. Başka da bir yolu yok gibi :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozdenn

Anladım bu iş sıkıntılı gibi görünüyor. Üstelik bugün en az 15-20 yere sordum yapamayız dediler. Transmitter çalıştığını bilsem direk alırım ama İstanbulda çalışmaz gibi geliyor bana. Başka da bir yolu yok gibi :((

eğer İstanbul gibi boş frekans sıkıntısı olan yerdeyseniz,tek yapacağınız iş usb-sd kard girişli kaliteli bir teyp almanız en mantıklısı.Benim bulunduğum yerde boş frekans sıkıntısı olmadığı için transmitter kullanıyorum.
    Direksiyondan gelen ses meselesi ise;merivalarda kronik.Çünkü meriva mpv çorsa c üzerine oturtulmuş kasadır.Ya kafa ya takmayacaksın,ya da bir takımlarının dediği gibi bozuk yollarda müziğin sesini fazla açacaksın

• Aynen dediğiniz gibi teyp almaktan başka çaresi yok gibi görünüyor. Neyse yapacak birşey yok her yolu denedim ben

• Arkadaşlar aracında LPG kullanan var mı ? Ne marka LPG kullanıyırsunuz, bir sorun çıkarıyor mu performansta düşüş yapıyor mu yada tam uyumlu olarak çalışıyor mu ? merak ettim.

• zavoli var,sorunsuz 7 yılAncak servisi sıkıntılı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.hastası

zavoli var,sorunsuz 7 yılAncak servisi sıkıntılı...

Kapalı Otoparklarda sıkıntı oluyor mu yani girebiliyor musunuz ?

• bulunduğum yer taşra,bir sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.hastası

bulunduğum yer taşra,bir sıkıntı yok

Hımm güzelmiş benim için önemli avm otoparkları :)) teşekkür ederim. Bende düşünüyorum belki yaptırabilirim her yönden mantıklı birşey.

• Merhaba arkadaşlar. 2007 1.6 Cosmo, 91.XXX km, değişen ve hasar kaydı yok, 2 parça lokla boyası var, lpg takılmamış. Fiyatı nedir sizce bu aracın; kaça kadar almalıyım sizce?

• Merhaba arkadaşlar. 2007 1.6 Cosmo, 91.XXX km, değişen ve hasar kaydı yok, 2 parça lokla boyası var, lpg takılmamış. Renk duman grisi. Fiyatı nedir sizce bu aracın; kaça kadar almalıyım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet20032005

Merhaba arkadaşlar. 2007 1.6 Cosmo, 91.XXX km, değişen ve hasar kaydı yok, 2 parça lokla boyası var, lpg takılmamış. Renk duman grisi. Fiyatı nedir sizce bu aracın; kaça kadar almalıyım sizce?

Şuan piyasada 30-35 arası gidiyor dediğiniz niteliklerdeki meriva.

• 30.000 - 35.000 TL derken? Arada bayağı fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet20032005

30.000 - 35.000 TL derken? Arada bayağı fark var.

Yani arabadan arabaya hatta kullanımdan kullanıma fark eder 30.000 liraya boyalı hasar kayıtlı km olarak yüksek Meriva alırsınız ama bütçeyi çıkarırsanız. 35 e kadar daha temiz az km de alırsınız. 30-35 diye o yüzden söyledim yani o fiyat aralıklarında dediğiniz cosmo merivalar.

• iyi bir expertize göster,temizse ve içine de sinerse,pazarlık la 33-34 kap,memnun kalırsın.Ben de tereddütle almıştım-astra bakarken-şimdi çok memnunum,hem taksi hem suv gibi hemde masrafsız...
  • Aklımdan geçen rakam 30.000 TL - 32.000 TL. O da çok mu olur? 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Merhaba, 2004 yarı otomatik meriva almayı düşünüyorum. Kronik sorun var mı? Şanzıman nasıl? Fiyat aralığı ne olmalı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 manuel kullanıyorum,direksiyon tıkırtısı dışında(bu da corsa ve merivalarda kronik)3 yıldır sorun çıkarmadı.otomatikleri bilmiyorum.
  • Arkadaşlar bugün yolda giderken yağ lambam yadı fakat bulunduğum yerde şuan yağ kıyabileceğim yakın bir benzinlik yok. Kaç km daha gidebilirim bir bilginiz var mı ? Işık yandıktan sonra 10 km kadar gittim

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.