Bildirim
==Opel MERİVA'cılar buraya== (92. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, 2004 yarı otomatik meriva almayı düşünüyorum. Kronik sorun var mı? Şanzıman nasıl? Fiyat aralığı ne olmalı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım bu iş sıkıntılı gibi görünüyor. Üstelik bugün en az 15-20 yere sordum yapamayız dediler. Transmitter çalıştığını bilsem direk alırım ama İstanbulda çalışmaz gibi geliyor bana. Başka da bir yolu yok gibi :((
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berkozdenn
Anladım bu iş sıkıntılı gibi görünüyor. Üstelik bugün en az 15-20 yere sordum yapamayız dediler. Transmitter çalıştığını bilsem direk alırım ama İstanbulda çalışmaz gibi geliyor bana. Başka da bir yolu yok gibi :((
eğer İstanbul gibi boş frekans sıkıntısı olan yerdeyseniz,tek yapacağınız iş usb-sd kard girişli kaliteli bir teyp almanız en mantıklısı.Benim bulunduğum yerde boş frekans sıkıntısı olmadığı için transmitter kullanıyorum.
Direksiyondan gelen ses meselesi ise;merivalarda kronik.Çünkü meriva mpv çorsa c üzerine oturtulmuş kasadır.Ya kafa ya takmayacaksın,ya da bir takımlarının dediği gibi bozuk yollarda müziğin sesini fazla açacaksın
-
Aynen dediğiniz gibi teyp almaktan başka çaresi yok gibi görünüyor. Neyse yapacak birşey yok her yolu denedim ben
Arkadaşlar aracında LPG kullanan var mı ? Ne marka LPG kullanıyırsunuz, bir sorun çıkarıyor mu performansta düşüş yapıyor mu yada tam uyumlu olarak çalışıyor mu ? merak ettim.
zavoli var,sorunsuz 7 yılAncak servisi sıkıntılı... -
quote:
Orijinalden alıntı: m.hastası
zavoli var,sorunsuz 7 yılAncak servisi sıkıntılı...
Kapalı Otoparklarda sıkıntı oluyor mu yani girebiliyor musunuz ?
bulunduğum yer taşra,bir sıkıntı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: m.hastası
bulunduğum yer taşra,bir sıkıntı yok
Hımm güzelmiş benim için önemli avm otoparkları :)) teşekkür ederim. Bende düşünüyorum belki yaptırabilirim her yönden mantıklı birşey.
Merhaba arkadaşlar. 2007 1.6 Cosmo, 91.XXX km, değişen ve hasar kaydı yok, 2 parça lokla boyası var, lpg takılmamış. Fiyatı nedir sizce bu aracın; kaça kadar almalıyım sizce?
Merhaba arkadaşlar. 2007 1.6 Cosmo, 91.XXX km, değişen ve hasar kaydı yok, 2 parça lokla boyası var, lpg takılmamış. Renk duman grisi. Fiyatı nedir sizce bu aracın; kaça kadar almalıyım sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet20032005
Merhaba arkadaşlar. 2007 1.6 Cosmo, 91.XXX km, değişen ve hasar kaydı yok, 2 parça lokla boyası var, lpg takılmamış. Renk duman grisi. Fiyatı nedir sizce bu aracın; kaça kadar almalıyım sizce?
Şuan piyasada 30-35 arası gidiyor dediğiniz niteliklerdeki meriva.
30.000 - 35.000 TL derken? Arada bayağı fark var.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet20032005
30.000 - 35.000 TL derken? Arada bayağı fark var.
Yani arabadan arabaya hatta kullanımdan kullanıma fark eder 30.000 liraya boyalı hasar kayıtlı km olarak yüksek Meriva alırsınız ama bütçeyi çıkarırsanız. 35 e kadar daha temiz az km de alırsınız. 30-35 diye o yüzden söyledim yani o fiyat aralıklarında dediğiniz cosmo merivalar.
iyi bir expertize göster,temizse ve içine de sinerse,pazarlık la 33-34 kap,memnun kalırsın.Ben de tereddütle almıştım-astra bakarken-şimdi çok memnunum,hem taksi hem suv gibi hemde masrafsız... -
Aklımdan geçen rakam 30.000 TL - 32.000 TL. O da çok mu olur? 😂
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
Merhaba, 2004 yarı otomatik meriva almayı düşünüyorum. Kronik sorun var mı? Şanzıman nasıl? Fiyat aralığı ne olmalı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2004 manuel kullanıyorum,direksiyon tıkırtısı dışında(bu da corsa ve merivalarda kronik)3 yıldır sorun çıkarmadı.otomatikleri bilmiyorum. -
Arkadaşlar bugün yolda giderken yağ lambam yadı fakat bulunduğum yerde şuan yağ kıyabileceğim yakın bir benzinlik yok. Kaç km daha gidebilirim bir bilginiz var mı ? Işık yandıktan sonra 10 km kadar gittim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X