Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
346.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sayın grup üyeleri. Bu gruba yeni katıldım. Aşağıdaki özelliklere sahip bir meriva gördüm internette. Bana bazı özellikler sanki uydurulmuş gibi geldi. Aşağıda yazdığım özellikler bir merivada olabilir mi? Şayet olabilirse böyle bir merivaya ne kadar para verilir?

LPG li-2004 model MERİVA 1.6 ENJOY EASYTRONİC ECOTEC (Renk Gümüş Gri, 38.000 Km'de)

• Tiptronik vites teknolojisi

• ABS

• Klima

• LPG sıralı ve işli

• Hıza duyarlı elektro hidrolik direksiyon

• Uzaktan kumandalı merkezi kilit

• Yükseklik ayarlı direksiyon simidi

• Elektronik şifre devre kesici (Immobilizer)

• Elektronik Stabilite Programı (ESP®)

• Yokuşta kalkış desteği

• Çekiş kontrol sistemi (TC)

• Fren destek sistemi (BA)

• Elektronik fren gücü dağılımı (EBD)

• Virajda fren kontrolü (CBC)

• Kapı için çelik koruma barları

• Beni eve kadar izle fonksiyonu

• FlexSpace® hareketli koltuk sistemi

• ECOTEC motor teknolojisi (105 BG)

• CD 30 radyo/CD/MP3 çalar

•Multiaudi

• Sürücü ve yolcu tam boy hava yastıkları

• Yan hava yastıkları

• Direksiyondan kumanda sistemi

• Yükseklik ve açı ayarlı sürücü koltuğu

• Katlanabilir pedal sistemi (kazada bacak yaralanmalarını önler)

• Katlanabilir ön yolcu koltuğu

• Ön ve arka koltuk, kademeli kol dayama desteği

• Dijital bilgi ekranı

• Far uzaklık ayarı

• Far açık ikazı

• Bagajda 12 V elektrik çıkışı

• Elektrikli, ebeveyn kilitli ön ve arka camlar

• Sürücü, yolcu, ve perde hava yastıkları

• Gövde rengi tamponlar

• Bagaj halısı altında ek saklama bölmesi

• Deri kaplı direksiyon

• Gözlük saklama bölmesi

• Krom çerçeveli gösterge paneli

• Ön yolcu koltuğu altında saklama bölmesi

• Elektrik kumandalı, ısıtmalı, katlanabilir yan aynalar

• Gövde rengi yan aynalar

• Koyulaştırılmış arka camlar

• Yaylı servis tepsileri ve bozuk para gözü

• Seyir esnasında bagaja ulaşım özelliği

tiptronik vites: (hem otomatik vites hem manuel, ayrıca manuel viteste ileri tek tıklama vites yükseltir, geri tek tıklama vites düşürür!)

multiaudi: arka koltuktakiler cd çaları kontrol edebilir. isterse kulaklığı takar cd dinleyenlerden bağımsız olarak radyo dinler, hatta 3 kişi farklı radyoları dinler!!

• opel.com.tr var ama yeni modellerde bazı özellikler eksiltilmiştir.
  • merivacılarrrr

• Arkadaşlar herkese merhaba. İstanbul Buluşmasını gördükten sonra Ankara buluşması düzenleyelim diyerekten bir işe giriştik. Katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur.

http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 1 Şubat 2009; 0:36:02 >
  • yaaa arkadaşlar full şehir içi kullanımla bir depo ile 700 km yaptım ama ışık sadece yandı.
    ışık yandıktan sonra kaç km yapar bu araba?
    gerçi yokuşlarla dolu biryerde oturduğumuzdan arba ile ne zamann bir yere gitsek dönüşte açımasızca benzin tüketiyor araba :)))
    gerçi iki kere fırtınalı yağmurlu yollarsa savaş verdim arabayla :)))

hadi ışık yandı bir 50 km daha gitse 750 şehir içi kullanım diyebiliriz :)))
    dizel olduğundan yakıt tankındaki dizeli dibine kadar kullanmak istemedim o yüzeden yine benzinciye gittik :))))
  • +1
  • aslında full depoyla 1000km rahat çıkar ama göstergede ışık yanınca insan tedirgin oluyor. Işık yandıktan sonra 6-8 arası yakıt kalıyor daha depoda. En azından 100 km rahat çıkar ancak yakıt pompasını zorlamamak lazım. Yani hesabı yaparken 45lt üzerinden 800km olarak yapın.
  • Babaaneme aldık gerçekten çok rahat ve güzel bir araç başta pek sevmemiştim ama şimdi ısınmaya başladım.
  • muratp87 teşekkürler dostum.

Radikal44 hayırlı olsun kazasız belasız sorunsuz kullanman dileklerimle
  • arabama park halinde çarptılar ... tutanak tutturdum pazartesi gidelim tamirhaneye
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratp87

yok canım artık bu kadar abartmaya lüzum yok. Sınıfının en ağır kanlısı bence. 0-100'e hızlanmasını sizinde bildiğiniz gibi 17.4 snde tamamlıyorki kuş serisi arabalar bile ilk kalkışta geçebilir.

Bizim milletimiz ayrı yahu, bir şeyi aldımı tam alıyor tam sahipleniyor...

quote:

Orjinalden alıntı: mga93

valla arabamız diye demiyorum tank gibi sağlam araba,

sınıfında ondan daha atak bence yok.1248Cc ile süper kakış yapıyor.bunun yanında da dizel 1.3 vergisi 196 YTL 2009 oacak son

Geçmiş olsun mga93 umarım hasar büyük değildir.
    Hakkaten süper bir kalkış yapıyorum bende. Hele o turbo sesi, kalkışta şahlanan dizel motor sesine eklenince ortaya turbo intercooler bir ford kamyon sürüşü ortaya çıkıyor. Dolayısı ile piskolojik olarak çok ses veren bir motorun olduğu araba insana hızlı gelebiliyor.
    Gerçekte kalkış sürüresi şahsi görüşüm bir minübüsünkinden biraz daha iyi. Trafik ışıklarındaki genel izlenimim, bazı minübüsler benden önce kalkıyor, dobloların bazısı gaz yutturuyor ve bazı mersolar yada bmw'ler araya yüzlerce metre koyuyor göz açıp kapatıncaya kadar. Daha önce sürdüğüm chevrolet kalos 1.4 94 beygirlik model ile trafik ışıklarında bmw X6, audi A4 ve bunun gibi lüks modeller ile hiç olmazsa ilk 500 metrede kapışıyordum. (Kalos'u trafik ışıklarında genelde maksimum devirde sürerdim) Şimcik meriva ile gerilerdeyim ama daha güvendeyim sınırları zorlamaya gerek yok ne de olsa.

• DELTA@ selamlar.
    gerçekten doğru insan bindiği arabada güvende olmak istiyor.Bugün EGEM e götürdüm ve doğrultma ile düzeleceğini söylediler.Parça değişimi sanırım olmayacak.Turbolu oluşu gerçekten ayrı bir zevk.Birçok modele göre kat kat iyi . Sende kalkışta biraz kendi sınıfındakilerle kapış

• heyyy...
    inşallah bugün teslim alacağım arabamı.....

• Arabamızın sağlamlığı için örnek olurmu bilmem ama başıma gelen olayı anlatmak istedim yaklaşık 1 hafta önce izmit yalova yolunda arabanın sağ dikiz aynasına tır vurdu abartısız 5\6 metrede kasa sürttü sadece cam kırıldı kolda hiç bir hasar olmadı hayret ettim sağlamlığına
  • bayiden arabayı almaya gittim hasarı çok güzel tamir etmişler ama ARABAYA 30 cm lik bir çizik oluşturmuşlar ...
    aradım fotografını çektim mail attım allahtan gelin züzeltelim dediler.bakalım bugün yine götüreceğim arabamı...

• quote:

Orjinalden alıntı: mga93

DELTA@ selamlar.
    ............................Sende kalkışta biraz kendi sınıfındakilerle kapış

Doğru söze ne denir..

• selamlar,

km si az 19.ooo tl ye meriva 1.6 otomatik cosmo arıyorum. gören duyan varsa bilgi vermesini rica ediyorum..

iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ffoo

selamlar,

km si az 19.ooo tl ye meriva 1.6 otomatik cosmo arıyorum. gören duyan varsa bilgi vermesini rica ediyorum..

iyi günler.

model yılı ?
  • arabama kavuştum artık..heyyyyyyyy
  • Merhaba Merivacılar...

Ben bugün 2006 model 1.3 dizel 47 binde enjoy + spor paket meriva aldım..19.500 tl..sizce fiyatı uygun mu? çok hoşuma gitti..daha önce benzinli kullanıyordum..size sormak istediğim kaç binde vites değiştirmem gerektiği..bugün 2.5 3 bin arası vites değiştirdim...deviri uygun mudur?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.