Şimdi Ara

Opel Insignia aldim ama... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
7
Favori
26.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Bmw nin fiyatı çok fazla o yüzden satılmamıştır.

Yeni aracın hayırlı olsun.

cok fazla derken ne kadar fazla ? uygun ornek ilan verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreY

Güzel bir araç olduğunu test videolarından biliyorum, bence hiç pişmanlık duyma ve güle güle kullan iy ibir tercih yapmışsın. Aklında soru işaretleri varsa sana bir test videosu önerisinde bulunayım, youtube dan bulabilirsin...

Otopark kanalında And ve Sinan ın testini izlemeni öneririm.

iyi dilekleriniz için teşekkürler videoyu izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinfn

insignia başarısız bir model değil. biraz yaşlı bir model ona bağlı şanzuman, fazla kilo ve buna bağlı görece fazla yakıt tüketimi eleştirilebilir. ama bunların dışında oldukça iyi bir araba. satış adedi tek başına başarı demek değil. aynı insignianın 1.6 dizel otomatiği çıkmadan önce aylık 70-80 satış adetleri vardı. aralıkta 900 küsürdü sanırım satışı. kasımda 1300 küsür olması gerek. segmentinde yaşına rağmen 3. en çok satan araç oldu. gideri var yani hala:P satış adetimüşteriye uygun motor şanzuman seçenekleri, fiyatlandırma, kredi kampanyaları vs birçok şeyden etkileniyor. kaldı ki insignianın satış rakamları oldukça iyi 1.6 cdti ve otomatik kombinasyonundan sonra

bu porche değil ki. kendi halinde d sınıfı bir aile arabası. tabii ki satış adedine bakıcaz. satışları anormal indirimler yüzünden son zamanlarda artmış olabilir. ama bu bu aracı başarılı yapmaz. normal d sınıfı alman aracı fiyatından iyi satsaydı o zaman başarılı sayardım işte.

kimse porsche ile kıyaslamadı Bir arabanın pahalı olması da onu iyi yapmaz Opel daha önce çıkarttığı işlerden dolayı bu arabada istediği satışa ulaşamamış olabilir. arabayı daha önce test etme imkanınız oldu mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: AtaTuncel

quote:

Bmw nin fiyatı çok fazla o yüzden satılmamıştır.

Yeni aracın hayırlı olsun.

cok fazla derken ne kadar fazla ? uygun ornek ilan verebilir misiniz ?

İlanının linkini versene bidaha
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    380155457
  • Aracın ilk çıkan seri ve donanım olarak boş. Üstelik 60.000 km barajını devirmiş. Ayrica 3.20i ed değil düz 3.16. Ve sağ çamurluğun boyalı.

Normalde ederi 95-99 ama seninki m paket ve estorilblau oldugu için 105-109 arası gider.

109.900 yaz pazarlıkla 108 e ver geç.

Eğer biran önce satılsın istiyosan tabi.
  • quote:

Aracın ilk çıkan seri ve donanım olarak boş. Üstelik 60.000 km barajını devirmiş. Ayrica 3.20i ed değil düz 3.16. Ve sağ çamurluğun boyalı.

Normalde ederi 95-99 ama seninki m paket ve estorilblau oldugu için 105-109 arası gider.

sonradan m pakete çevrilmiş bir araba değil bu bu renkte m paket İlana örnek verebilir misiniz bu araca 113.000 verdiler vermedim sitede 117.000 tl ye 5 parça boyalı 119.000'e de 108.000 TL hasarlı araçlar var. ayrıca bu giriş paketi de değil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Baba parasi vs. konu disi yorum yapmayin lutfen. Kimin parasi oldugu kimseyi ilgilendirmez.

Konuyla ilgili yapilan yorumlar icin tesekkur ederim. Elimde ki para ile maksimum konfor, teknoloji ariyorum. Rakiplerinden birini almaya kalksam 20-30 bin daha fazla para odemem gerekiyor ki buda hic isime gelmez. bmwden opele gecmek konusu pek umrumda degil. marka takintisi olan biri degilimdir. sadece araba kullanirken keyif almak istiyorum. keyiften kastim performans degil. konfor ve teknolojisi de bu keyife dahil. suanki aracimin surus dinamikleri cok iyi. yazilim olmasiyla birlikte 0-100 degerim 7.5 saniye civarlarinda ve ara hizlanmalar cok iyi ancak yakit beni uzuyor. konfor ve aracin teknolojisi de yok bence. bir 40.yil degil. donanim eksiklikleri var. ayrica 2013 model ve 70 k da. Yavas yavas daha fazla masraf acacaktir.

opel gibi kaliteli bir markanın aracının rakiplerinden 20-30bin ucuz olması da mı bir fikir vermiyor? insignia çok başarısız bir model. bu sebeple ucuza satıyorlar. tüm avrupa'da satışları çok düşük. neden başarısız bilmem. tüm bildiğim şu ki az satan araçtan uzak duracaksın. bir önceki aracımda bu hatayı yaptım. rakiplerinden ucuz diye az satan bir arabayı aldım. sonra beni çok üzdü. kullanırken de satarken de. ilk başlarda iyiydi ama 8-9 yaşına geldiğinde artık servise gittiğimde servis bir parçadan şüpheleniyordu ancak elinde deneyecek yedek parça yok. merkezden getirtecek, ona da korkuyor. başka araç ta yok serviste söküp denesin. çok sıkıntı oluyor. satarken de çok üzüyor ayrıca. ucuz aldım diye sevindiğin araç satarken bedavaya gidiyor.

satip satmamak biraz sans isi bmw mi 3 aydir satamiyorum. ayrica ucuz diye kotu diye bir kaide yok. ne bmw ler var 8-9 yasinda dokuluyor. bu biraz bakmayla ilgili. omceki araciniz ne merak ettim

bmw 3 aydır satılamıyorsa hakettiği rakam o değildir. önceki aracım fiat stilo idi. parça sıkıntısı yok. olmayan parçayı bile fiat 10 günde getiriyor italya'dan ama servis emin olamadı mı hangi parça değişecek sıkıntı oluyor. pejo 307 pedal lastiği 3 liraya her yerde varken benimki bir tek servisinde vardı ve 35 tl idi. fahiş fiyatı yüzünden değiştirmemiştim.

insignia nin yedek parcasinin stilo dan cok daha rahat buluncI dusuncesindeyim

o konuda çok ta emin değilim. opel'i için 6 ay parça bekleyen gördüm. stilo'nun parçası bursa'dan 3 günde, italya'dan 10 günde geliyor. dediğim gibi sorun parça bulunma sorunu değil, servisin değişecek parçadan emin olamama sorunuydu.

• quote:

quote:

Aracın ilk çıkan seri ve donanım olarak boş. Üstelik 60.000 km barajını devirmiş. Ayrica 3.20i ed değil düz 3.16. Ve sağ çamurluğun boyalı.

sonradan m pakete çevrilmiş bir araba değil bu bu renkte m paket İlana örnek verebilir misiniz bu araca 113.000 verdiler vermedim sitede 117.000 tl ye 5 parça boyalı 119.000'e de 108.000 TL hasarlı araçlar var. ayrıca bu giriş paketi de değil

Zaten herkesin düştüğü yanılgı da bu. Sitedeki balon fiyatlara bakıp herkes birbirinden manipüle oluyor: )

Şu bu kadar ediyor ise, benimki de bu kadar eder... İyi güzel de 'şu' diye referans aldığınız aracın fiyatı gerçekten o mu peki? Ya da o fiyata satılıyor mu? Bunlar sorulması gereken sorular bence.

Ayrıca 113 cok cok iyi bir teklifmiş. Keşke satsaymışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Baba parasi vs. konu disi yorum yapmayin lutfen. Kimin parasi oldugu kimseyi ilgilendirmez.

Konuyla ilgili yapilan yorumlar icin tesekkur ederim. Elimde ki para ile maksimum konfor, teknoloji ariyorum. Rakiplerinden birini almaya kalksam 20-30 bin daha fazla para odemem gerekiyor ki buda hic isime gelmez. bmwden opele gecmek konusu pek umrumda degil. marka takintisi olan biri degilimdir. sadece araba kullanirken keyif almak istiyorum. keyiften kastim performans degil. konfor ve teknolojisi de bu keyife dahil. suanki aracimin surus dinamikleri cok iyi. yazilim olmasiyla birlikte 0-100 degerim 7.5 saniye civarlarinda ve ara hizlanmalar cok iyi ancak yakit beni uzuyor. konfor ve aracin teknolojisi de yok bence. bir 40.yil degil. donanim eksiklikleri var. ayrica 2013 model ve 70 k da. Yavas yavas daha fazla masraf acacaktir.

opel gibi kaliteli bir markanın aracının rakiplerinden 20-30bin ucuz olması da mı bir fikir vermiyor? insignia çok başarısız bir model. bu sebeple ucuza satıyorlar. tüm avrupa'da satışları çok düşük. neden başarısız bilmem. tüm bildiğim şu ki az satan araçtan uzak duracaksın. bir önceki aracımda bu hatayı yaptım. rakiplerinden ucuz diye az satan bir arabayı aldım. sonra beni çok üzdü. kullanırken de satarken de. ilk başlarda iyiydi ama 8-9 yaşına geldiğinde artık servise gittiğimde servis bir parçadan şüpheleniyordu ancak elinde deneyecek yedek parça yok. merkezden getirtecek, ona da korkuyor. başka araç ta yok serviste söküp denesin. çok sıkıntı oluyor. satarken de çok üzüyor ayrıca. ucuz aldım diye sevindiğin araç satarken bedavaya gidiyor.

satip satmamak biraz sans isi bmw mi 3 aydir satamiyorum. ayrica ucuz diye kotu diye bir kaide yok. ne bmw ler var 8-9 yasinda dokuluyor. bu biraz bakmayla ilgili. omceki araciniz ne merak ettim

bmw 3 aydır satılamıyorsa hakettiği rakam o değildir. önceki aracım fiat stilo idi. parça sıkıntısı yok. olmayan parçayı bile fiat 10 günde getiriyor italya'dan ama servis emin olamadı mı hangi parça değişecek sıkıntı oluyor. pejo 307 pedal lastiği 3 liraya her yerde varken benimki bir tek servisinde vardı ve 35 tl idi. fahiş fiyatı yüzünden değiştirmemiştim.

insignia nin yedek parcasinin stilo dan cok daha rahat buluncI dusuncesindeyim

o konuda çok ta emin değilim. opel'i için 6 ay parça bekleyen gördüm. stilo'nun parçası bursa'dan 3 günde, italya'dan 10 günde geliyor. dediğim gibi sorun parça bulunma sorunu değil, servisin değişecek parçadan emin olamama sorunuydu.

Stilo'num Turkıye satış adetiyle Indignia nınkının aynı oldugunu da düşünmüyorum. Önceki arabam Alfa Giuliettaydı almadan önce parçası satamazsın dediler mine parça konusunda sikinti cektim ne de satisinda. yedek parca olayi bence eskide kaldi

• Hocam passat yada S60 düşünmediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Hocam passat yada S60 düşünmediniz mi ?

passat hic dusunmedim cunku istedigim donanim da fiyat ucuyordu. s60nds sifiri yoktu olsa bile oda baya yuksek fiyatliydi.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten herkesin düştüğü yanılgı da bu. Sitedeki balon fiyatlara bakıp herkes birbirinden manipüle oluyor: )

Şu bu kadar ediyor ise, benimki de bu kadar eder... İyi güzel de 'şu' diye referans aldığınız aracın fiyatı gerçekten o mu peki? Ya da o fiyata satılıyor mu? Bunlar sorulması gereken sorular bence.

Siteye bakmayın aylardır ilanda olan araçlar var. Site ile gercekler epey farklı

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    bu paralari hic bir araba haketmiyor ki. 1.6 c200 200 bin 1.6 passat 160 bin piyasa da yazan neyse ona gore fiyat yaziliyor. suan internette en iyilerden biri benimki. 1 sene once 120 ye aldiginiz araci dolar euro simdikinden cok daha dusuk seviyedeyken otv gelmemisken alip simdi doviz Bu durumdayken dediğiniz fiyata sitede öyle bir fiyat yokken bile satmak bence enayiliktir hak ettiğine satmak değil
  • quote:

bu paralari hic bir araba haketmiyor ki. 1.6 c200 200 bin 1.6 passat 160 bin piyasa da yazan neyse ona gore fiyat yaziliyor. suan internette en iyilerden biri benimki. 1 sene once 120 ye aldiginiz araci dolar euro simdikinden cok daha dusuk seviyedeyken otv gelmemisken alip simdi doviz Bu durumdayken dediğiniz fiyata sitede öyle bir fiyat yokken bile satmak bence enayiliktir hak ettiğine satmak değil

O zaman sabırla bekliyiceksiniz. Yapıcak bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

quote:

Siteye bakmayın aylardır ilanda olan araçlar var. Site ile gercekler epey farklı

Öyle. Orası ayrı bir gezegen: ) rakıyı fazla kaçıran girip ilan açıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

amaç sadece kasko bakım ve yakıt konusunda tasarruf ise bence çok da birey değişmiyor alacağınız araç 2016 olduğundan 3 yaşındaki 1.6 320i ile yaklaşık aynı kasko ve sigorta masrafı çıkar, yakıt konusunda 7.6 benzinli ve performanslı aracınız için çok iyi değerler her ne kadar dizel olsada 1600 kg lık insigniadan 5 yada 6 yakmasını beklemeyin, 7 nin altında yakan D sınıfı dizel araç emekli adam kullanımıyla olur ancak, yazdıklarınızdan ekonomi istediğinizi anladım sadece şehir içi yapıyosanız dizel B segment, şehir dışı ağırlıklıysa hiç değişime gerek yok bence...

320d f30 kasalar 7 nin altinda yakiyor sehiricinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

amaç sadece kasko bakım ve yakıt konusunda tasarruf ise bence çok da birey değişmiyor alacağınız araç 2016 olduğundan 3 yaşındaki 1.6 320i ile yaklaşık aynı kasko ve sigorta masrafı çıkar, yakıt konusunda 7.6 benzinli ve performanslı aracınız için çok iyi değerler her ne kadar dizel olsada 1600 kg lık insigniadan 5 yada 6 yakmasını beklemeyin, 7 nin altında yakan D sınıfı dizel araç emekli adam kullanımıyla olur ancak, yazdıklarınızdan ekonomi istediğinizi anladım sadece şehir içi yapıyosanız dizel B segment, şehir dışı ağırlıklıysa hiç değişime gerek yok bence...

TDİ Passat ile çocuk okutan ev kirası veren modda kullanıyorum manüel 1.6

Bu kış 9 lt den fazla yakiyor

Bir yerde yanlis olabilir mi? Pasaat kullanicilari genelde cok az yaktigini soyler cunku.

• Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkür ederim. Az önce plakayı hallettim ve aracın parasını ödedim. Şuan için pişman değilim. Arabamı seviyordum, görünüşü çok güzeldi, performansı çok iyiydi. Araçtan soğumama neden olan şeyler başta kronik sorunları, teknolojik donanım yetersizliği, konforu, rüzgar sesi alması idi. Gerek burada gerekse etrafımda bir çok kişi Bmw'den inilip Opele'e binilir mi dese de ben şuan için pişman değilim çünkü 2013 model neredeyse 70 bin km'ye gelmiş, bu km'den sonra daha da masraf açmaya başlayacak olan aracımı satıp üzerine hiç para vermeden hatta bir miktar para bile kalarak sıfır km bir araç aldım. Hemde konforlu, teknolojik donanımlı ve şuan ki aracıma göre az yakan. Rakiplerine göre fazla yaktığını biliyordum ama gerek görüntüsü, gerek bütün sorunları halledilmiş fabrikadan çıkan son araç olması, gerek rakiplerine göre olan uygun fiyatlı olması.

Performastan ödün verdim ama şuan ki aracımı kullanırken de fazla yakacak diye performanslı kullanamıyordum. Önceki sahibin almış olduğu ZFR plaka yüzünden her kırmızı ışıkta "zafer abimm!!!" diye cama yapışmaları da cabası . Ayrıca yaşadığım yer de fazla kar yağıyor ve yağdı mı da kalkmıyordu. Yolda iken bir kara yakalansam araçta hemen arkadan kaymalar oluyordu. Bu kış 2 gün arabayı çıkaramayıp siteden başkasına otostop çekmişliğim bile var :). Kar da gezmeyi de severim maalesef bu araçla mümkün olmuyordu Uludağ, Abant vs yerlere.

Evet kesinlikle Opel bir Bmw olmayabilir ama aldığım aracın şuan ki aracıma göre tek eksisi performans. Onun haricinde bana herşey + olarak geliyor. Bir sene sonra satmam istesem 100 bin km'deki 5 yıllık araçtan da rahat satacağımı düşünüyorum.

Bakalım izlenimlerimi kullandıkça aktaracağım.

İyi, kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Umarım alacak, satacak insanlara örnek bir konu olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatuncel -- 10 Ocak 2017; 18:6:21 >

• AtaTuncel kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Belli bir noktadan sonra yazılanlara çok takılmamak lazım. Ben 320d yi yaklaşık 1 sene de satan sonra gidip 520d alıp 3 aydır da onu satmaya çalışan birini tanıyorum. Bazı şeyler şans işi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.