Şimdi Ara

Opel İnsignia 1.6 Turbo 180 HP(Flexride) vs BMW 1.16i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
20.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Orijinalden alıntı: TheRummer

Bmw ile insignia yı kimler kıyaslanmasına kızıyorlar ki ? Bmw nin tüm araçları opelin her arabasından güzelmi hayır değil...Audi"nin tüm araçları bmw ninkinden güzelmi hayır değil...Araçları Marka yani bmw;audi mercedes;opel oalrak değilde serilerini kıyaslamak daha doğru olur düşüncesindeyim.

Marka Fanatikliği

Bmw tutkudur;hoştur;iyidir ama çok güçlü rakipleri var :)

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Bmw ile insignia yı kimler kıyaslanmasına kızıyorlar ki ? Bmw nin tüm araçları opelin her arabasından güzelmi hayır değil...Audi"nin tüm araçları bmw ninkinden güzelmi hayır değil...Araçları Marka yani bmw;audi mercedes;opel oalrak değilde serilerini kıyaslamak daha doğru olur düşüncesindeyim.

Marka Fanatikliği

Bmw tutkudur;hoştur;iyidir ama çok güçlü rakipleri var :)

• ''Zevkler ve renkler tartışılmaz'' denilmiş, herkesin tercihi farklıdır. Şahsen 90.000 TL'ye araba alıcak olsam, arabanın ağzına kadar dolu olması gerekir.

İNSİGNİA olabilir. PASSAT 1.6 TDI Sunrooflu, Highline'da olabilir. (83.000 TL)

Şahsen, 90.000 TL vericeksem, kesinlikle D sınıfı ve dolu bir araba olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysisis -- 4 Temmuz 2011; 18:03:44 >

Orijinalden alıntı:
    mindfreak

Esprimi yaptın ne yaptım hiçbirsey anlamadım.Konuyu baştan sona okumadım.Düşündüğümü yazdım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysisis -- 4 Temmuz 2011; 18:07:53 >
  • bmw motoru denildiği zaman güçlü kuvvetli arabalar aklıma geliyor, en azından 1.8 motorlu yada adam gibi 1.6 130 beygir falan. ama 316 maalesef pej bmw ruhunu taşımıyor, parasınıda haketmiyor bence,a4 alır binerim.
  • Premium bir marka ile düz bir markanın fiyat/performans kıyasını yapmak zaten yanlış. Bu açıdan düşünürseniz hiçbir premium araç parasının hakkını vermez o paraya aynı segmentte en dolusundan normal bir marka araç alırım diyebilirsiniz zaten.

3.16 pek bir şey vaadetmeyebilir ancak dolu bir 3.20i, 3.20d ve daha üst modellerle Insignia'yı karşılaştırmaya bile kalkmayın.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • 3.16 bmw ruhunu taşıyan bir araba değildir bmw dediğin 2000 cc ve 6 silindirden başlar sürüş zevkine o motorla varabilirsin işte sadece motor olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın yoksa tabiki yalıtım olsun konfor olsun bunlar üst düzeyde

Opel'de adaptif süspansiyon olabilir ama bu 2'si biraz farklı şeyler.

Birde, Insignia'ya da bindim, Bmw 3 serisinede, 3 serisi kalite olarak kesinlikle Insignia'dan geri değildir.

Motor/performans/donanım konusunda ise katılıyorum. O konuda 3.16 bekleneni veremiyor malesef. ( Dediğiniz gibi arabanın performans kötü ve donanım kıt baz versiyonda... )Ancak genede kaputun önünde "Bmw" logosu taşımak, ayrı bir şey. Yani tercih meselesi biraz...

"Brings Me Women"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 4 Temmuz 2011; 18:30:38 >

Arkadaşım al getir insignia nı cıkalım ıstanbul parka

ıkı araçla da 10 tur donecegim. 10 turun sonunda

bmw Halen saglıklı calısır vazıyette olacakve Daha iyi süre cıkartacak I

nsıgnıanın Radyator suyu yerlerde akacak.

Eger oyle olmazsa anahtarımı sana verırım.

Yok eger ınsıgnıa dedıgım gıbı olursa sadece bir poz fotograf ıstıyorum kabul edıyormusun ?

Orijinalden alıntı: mindfreak

quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

3.16 o parayı hak etmiyor gözümde ama şöyle birşey de var bir sürü şey ekleyebiliyorsunuz arabaya kendi zevkleriniz doğrultusunda.Dolu insignia karşısına dolu 3 serisi çıkarmak lazım(fiyat farkı göz önüne alınmamıştır).

Fiyat farkı neden göz önüne alınmıyor arkadaşım Paran varsa alıyosun o arabayı. Kimse mi F/P nedir bilmiyor. Ben 3.16 i yi inceledim ne motoru ne birşeyi beni etkilemedi. Opelde Beni düşük vergi dilimindeki 180 Hp motoru etkiledi. 0-100 ü 8 sn olması etkiledi. Performansı etkiledi. Yol tutuu 19 inç içe doğru oval jantları etkiledi. Çoğu arabada olmayan AFL far sistemi ve bir ton özelliği etkiledi. Ve en önemlisi bunları 60 bin tl gibi bir fiyata olması etkiledi.
    Şimdi bir bakalım.
    3 farklı sürüş özelliği(flexride)
    AFL farlar
    Sunroof
    DVD800 Navigasyon
    Arkada 220V'luk priz.
    Kaliteli iç mekan.
    Ve en önemlisi Tasarım.

Demek istediğim paraya göre araba seçimiydi. 60 bin TL param olsa insignia falan alırdım doğru ama param olsa 3.20D ye bolca donanım ekler kullarnırdım şeklindeydi.İkisi farklı araçlar.

Önceki mesajımda da belirttim o paraya ben de 3.16 almazdım diye.Kampanya vardı borusanda bir ara 3.20D 50 bin euroya bırakılıyordu,bayağı da donanımlıydı.

• 0-100 km 13.4 sn 316i
    tamam bmw ile opel karşılaştırılamaz ama 3.16 nın f/p oranı insigniadan daha iyi diyen arabadan anlamıyordur..
    He bmw fanatiğidir veya ben premiumdan aşağıya binmem diyenler olabilir..

İstannbul parkta bu motorla insignia geçeceğini sana insanlar olması ne acı. Malesef arabayı 90-100 milyar verince oldugundan daha hızlı gidemiyor :)

Bu kadar iddaalıysanız deneyin.

Not:Sadece neler olacağını görmek istiyorum.

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

1.16 var şehir ıcınde gunluk kullandıgım.

Arkadaşım al getir insignia nı cıkalım ıstanbul parka

ıkı araçla da 10 tur donecegim. 10 turun sonunda

bmw Halen saglıklı calısır vazıyette olacakve Daha iyi süre cıkartacak I

nsıgnıanın Radyator suyu yerlerde akacak.

Eger oyle olmazsa anahtarımı sana verırım.

Yok eger ınsıgnıa dedıgım gıbı olursa sadece bir poz fotograf ıstıyorum kabul edıyormusun ?

bu mevzu ancak bu kadar iyi açıklanabilirdi.

İstannbul parkta bu motorla insignia geçeceğini sana insanlar olması ne acı. Malesef arabayı 90-100 milyar verince oldugundan daha hızlı gidemiyor :)

Anlamadığın şey, adam ciddi! Yani gerçekten anahtarına çağırıyor seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 4 Temmuz 2011; 19:03:42 >

Olaya sadece motor gucu gozuyle bakıyorsan cok ama cok yanılıyorsun.

Ben arkadan ıtıs ıle avantajlıyım yol tutus ıle avantajlyım frenler ıle yıne avantajlıyım + pilotajıma çok

guvenıyorum.

sen ise bol kefeden atıyorsun. İlk pist organızasyonuma gel.

İkisinide ben kullanacam yine diyorum daha iyi süre cıkartacagım. + Senin debriyajın bıtecek motor hararet

yapacak ve muhtemelen de ordan çekici ile cıkacak. Kabul ediyorsan gel istanbul parka.

bu arada bmw 3.16ya 90000tl verceğime passat alırım, 3.20ye birşey demiyorum motor önplana çıkabilir ...
  • İnsignia alır, boy boy da ayırır. Abartmayın isterseniz

5D Mark II + 24-105 F4 L
  • herkes kendi arabasını kullansın, o şekilde neden olmuyor, aynı kişinin iki arabayı da kullanması ne kadar adil?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.