Şimdi Ara

Opel İkinci El

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomobil konusuna biraz yabancıyım, konuda ikinci el olunca zaten dibe vurmuşum. Bir çok noktada tereddütteyim, ikinci el oto sitelerini inceliyorum ama pek gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak İkinci el veya Sıfır opel düşüncesindeyim.

Astra Classic 1.4i 16V Twinport NB Club için tavsiye edilen 2009 model satış fiyatı: 28830 TL
    2008 modeli ise 27151 TL

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/

Basit bir arama ile yukarıda ki sonuçlara ulaşıyorum. 15000 TL'ye kadar ikinci el nakit parayı gözden çıkardım ama böyle olacaksa sonuçlar biraz kredi çekip sıfır araba alırım diyorum. Bu konuda ki görüşlerinizi bekliyorum.

2003-2008 model ikinci el temiz bir opel alınamaz mı 15000 TL'ye ?????

Önerilerinizi bekliyorum, durum ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muptela -- 4 Şubat 2009; 11:20:23 >

• alınır tabıkıde
    28 mılyar astra clasıc alma
    arabanın yenı kasası var
    onu bırak yakında bı kasası daha cıkacak

• 28000 Classic 1.4 araca verene kadar eğer çıkarsanız o fiyata kadar güncel kasa Astra alın derim. Full + full araç alırsınız hatta. Az kullanılmış acil satılıklara bakın derim. Kriz var ayakları dolaşırken ortada. Acil ilanı buldunuz mu bi de ne fiyat verirseniz adam pek hayır demez.
  • 15000 liraya temiz bi Corsa alırsın 2003-2004 model olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

15000 liraya temiz bi Corsa alırsın 2003-2004 model olarak

Bence de 15000 liraya temiz bir Corsa almak en amntıklsıı bu durumda.
  • Yorumlar için hakkaten teşekkür ederim. Daha öncedende bir ok ikinci el araba sitesinde gezindim durdum. Bulunduğum şehirden dışarı çıkıp ikinci el araba inceleme fırsatı bulamadım açıkcası. Arabanın durumundan anlamadığımayacağımdan böyle bir düşünce içerisine girdim. Bakalım ne olavak, bu hafta sonu opel showrooma bakacam. Belki birşeyler çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El
    geçen yıl açıldı
    İkinci El
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.