Şimdi Ara

Opel Corsa Yol Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben 2013 Opel Corsa Almayı Düşünüyorum Fakat Araçlarda Resimdeki Yol Bilgisayarı Olan Bir Araç Bulamadım Bu Konuyla İlgili Bilgisi Olan Arkadaş Cevaplaya Bilirmi?
    Acaba Extra'yamı giriyor ?
     Opel Corsa Yol Bilgisayarı

• resimdeki araçta yol bilgisayarı yok. sadece sonradan navigasyonlu teyp takmışlar o kadar.
  • 2013 model opel corsalarda yol bilgisayarı vardır.Yanlıs bilgilendirmeyin ,resimde bahsettiginiz navigasyonu da opsiyonlu olarak alabiliyorsunuz sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enjoylarda standart. Orta konsolda degil yalniz kadranin ortasinda. Essentialari bilmiyorum.

• bahsettiğiniz şey yol bilgisayarı değil de navigasyon ekranıysa sonradan takılabiliyor.
  • Fotograftaki dokunmatik ekran sonradan takilma degil. Almanyada touch&navi adinda satiliyor ancak ulkemize getirilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

2013 model opel corsalarda yol bilgisayarı vardır.Yanlıs bilgilendirmeyin ,resimde bahsettiginiz navigasyonu da opsiyonlu olarak alabiliyorsunuz sanırım

Resmi konulan corsa'da yol bilgisayarı yoktur. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avensis Yol Bilgisayarı
    17 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA SEDAN NASIL ARABA ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes birbirini düzelte düzelte doğru sonuca ulaşılmış :)

Son düzeltmeyi de ben yapayım.

Ekranın adı Touch&Connect'dir.

Türkiye'de sonradan retrofit edilen 3 araç var bildiğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

2013 model opel corsalarda yol bilgisayarı vardır.Yanlıs bilgilendirmeyin ,resimde bahsettiginiz navigasyonu da opsiyonlu olarak alabiliyorsunuz sanırım

Resmi konulan corsa'da yol bilgisayarı yoktur. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

İkinizde doğru söylüyorsunuz.
    Resimde konulanda yok ama 2013 modellerde de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

quote:

Hocam her 2013 model corsa'da yol bilgisayarı yok. 2013 model essentia donanım olanlarda yol bilgisayarı yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

quote:

Hocam her 2013 model corsa'da yol bilgisayarı yok. 2013 model essentia donanım olanlarda yol bilgisayarı yok.

Doğrudur hocam "0" km satılanlar konusunda hakim değilim.Sağolun düzeltme için.

• quote:

quote:

Yanlış bilgilendirme yok sakin olun.Essentia dışında -arkadaşların da dedigi gibi- 2013 corsalarda yol bilgisayarı vardır

• teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için
    touch&navi olsaydı iyi olurdu teşekkürler
  • Ben şunu anlamıyorum,corsa'da opel hala 2006 yılındaki corsalarda kullandığı ekranı kullanıyor.
    Bence o süspansiyonlarla,o rezalet görsellik ve o fiyat ile gidin polo alın

• KONU İLE BİLGİ SAĞLANDI KONU KAPANABİLİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.