Şimdi Ara

Opel Corsa Teyp Code

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    2003 model Corsa 1.2 Enjoy otomatik arabam var.
    Geçen farlar açık kalmış akü komple boşalmış. Orjinal opel akümü atmak zorunda kaldım. şarj tutacağını sanmıyorum. taktık bir delphi akü bakalım.
    tabi akü değiştirirken teyp kodu kaybolmasın diye küçük bir ara akü kullandım ama olmadı teyp kitlendi.
    şimdi ben bunun kodunu nereden öğreneceğim, nasıl gireceğim? Bir servise sordum, araba nereden alındıysa sıfır oradan ücretsiz kodu alırsınız dedi. ya da 45 tl karşılığı her servisten alırsınız (almanyadan isteniyormuş???)
    yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Sana aracı alırken bir CARPASS diye kredi kartı büyüklüğünde kağıt olarak veya kullanım kitapçığının arkasında yapıştırılmış olarak verirler.Ordan kodu alıp tarif edildiği gibi kodu girmen lazım.Aracı aldığın yerde de bu kod olması lazım fakat kayıtları düzgün tutmadıkları için maalesef sana veremiyebilirler.Son yolda servisinde de dediği gibi ücreti karşılığında Almanya ile bağlantı kurarak sana yeni bir kod verecekler.
  • Aracı sıfır aldıysanız kodun sizde olması lazım.Eğer ikinci el aldıysanız önceki sahibine sorabilirsiniz belki bir umut saklamıştır yada ruhsata veya kataloklara filan yazmış olabilir.Eğer oda olmazsa aracın sıfır alındığı bayi ile irtibata geçin onlarda olabilir ve son olarak dediğiniz gibi herhangi bir servisten belli bir ücret karşılığı alabilirsinz.Başka yolu yok malesef.Aynı olay bir arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum.Bulamazsanız 45 tl bayılacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 19 Mayıs 2009; 19:05:51 >
    teşekkürler.

Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

cevaplarınız için çok teşekkürler.
    ben aracı sıfır olarak almadım. aldığım adamda da herhangi bir bilgi yok. sıfır satın alınan yeri öğrenmeye çalışacağım. ne carpass var ne katalog vb. belge.
    peki şimdi ben aracın sıfır olarak alındığı yeri öğrenirsem ücretsiz bana kodu verirler mi? yoksa ona da 45 tl bayılacak mıyız?
    teşekkürler.

herzaman gittiginiz servis yok mu ? ona gidin ücret talep etmmemeleri lazım

veya normal araç elektronıgıyle ılgılenen yerlere gidin daha ucuza yaparlar

arabanın eski sahibi 4 haneli bir şifre söyledi olabilir diye ama emin değil. şimdi ben bunu nasıl gireceğim teybe. yönergeleri bilen varmı?

birde arabanın alındığı yerin adını söyleyemedi tarif etti..:D belki bileniniz vardır bende tarif edeyim..:)

havalimanı yolunda yeşilköy tarafındaymış bu opel bayi. havuzbaşı kavşağı dedi. adına da yeşilköy yada ataköy olabilir dedi. opelin sayfasında yeşilköy oto yok. yeşilköy adresli yerde yok. ataköy oto var ama adres tutmuyor gibi geldi bana. yardımcı olur musunuz?http://www.opel.com.tr/site/toolbox/dealers.php?region_id=241

teşekkürler.

• ataköy opeldir dedigi onun. hava lojmanları yazan sadece showroom senin çobançeşme deki yerine gitmen gerekiyor servisi orda ataköy opelin

Opel Corsa 2009 1.3 75hp Enjoy,Spor Paket,Metro Grisi
    Düz Vites,Park Sensörü,Karter Muhafaza,Cruise Control

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kodu Seat ibiza 2004
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.