Şimdi Ara

Opel Corsa D Sol Kısa Far Yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gece arabanın farlarında bi gariplik hissettim. Sol taraf baya baya karanlıktı.
    Eve gelince baktım. Sol taraftaki kısa far yanmıyor. Uzunda ve park lambalarında bir sıkıntı yok. Herhalde patlamıştır diye düşünüyorum.
    Ben kendim değiştiremem sanırım. Yarın bi inceleyeceğim ama o tarafta sigorta kutusu mu ne engelliyormuş sanırım videolarda öyle yazıyor. Onu sökmek gerekiyormuş onu da beceremem. O yüzden sanayide değiştiririm muhtemelen.

H7 imiş bunların kodu. Acaba internetten kendim mi alsam diyorum ampulü. Ama hangisini alsam. Şöyle güzel bir aydınlatması olan ampul tavsiyeniz var mıdır?
    Teşekkürler. (:

• bauhouse da philips , osram ve bosch vardı yanlış hatırlamıyorsam . Bosch pahalı ama philips fiyat olarak uygundu.

Photon'lar var birde nette

şuana kadar patlamadı benim h7 den hiç biri , değişim için tampon söktüreni duydum. Klavuzda gösteriyor dediğiniz gibi hava filtresi yada sigorta kutusu sökülmesi gerekicek sanırım , o kısım çok dar olduğu için elin girmesi önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 21 Mayıs 2018; 0:20:4 >
  • Sol taraf için sigorta kapagını cıkararak yada çamurluktan aralayarak değiştirebiliyorduk.Sağ taraf içinde hava filtresini sökmek gerekiyor.
    Osram takıyorduk biz hiçbir sorun yaşamadık.Daha iyi aydınlatma isterseniz %+130 ampuller vardı 80tl civarında çifti.Fakat ömürleri normal ampullere göre kısa oluyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 21 Mayıs 2018; 2:32:58 >
  • Kullanıcı Kılavuzunda her türlü bilgi var oradan bakabilirsiniz. Eğer aracınızda kitapçıkları yoksa myOpel uygulamısını indirip oradan bulabilirsiniz. Çok pratik değişimi var. Benim astra sürekli ampul patlattığı için baya alıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Kullanıcı Kılavuzunda her türlü bilgi var oradan bakabilirsiniz. Eğer aracınızda kitapçıkları yoksa myOpel uygulamısını indirip oradan bulabilirsiniz. Çok pratik değişimi var. Benim astra sürekli ampul patlattığı için baya alıştım
    hocam neden sürekli ampül patlatıyordu
    bazıları astraları klasik şasi sorunu varf diyorlar öyle bişi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

hocam neden sürekli ampül patlatıyordu
    bazıları astraları klasik şasi sorunu varf diyorlar öyle bişi mi

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum hiç göstermedim ama dinamodan diye de tahmin ediyorum.Bazen haftada bir arka stopların birini keser şöyle hafiften tıklatınca çalışır. Sonra iki hafta geçer ampul kararır. Sonra yenisini alırım bazen 1 ay gider bazen iki hafta çok dengesiz bir yapısı var. Allah’tan tanesi dolara rağmen hala 1 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim'de sağ kısa far arada yanmıyor,kapatıp açınca düzeliyor,sorun neyden kaynaklı olabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.