Şimdi Ara

Opel Corsa 1.3 Dizel Volan Arızası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Cümleten SelamunAleykum.Aracım 2008 model Opel Corsa D. Aracımda 2 gün önce kırmızı ışıkta beklerken ayağımı debriyajdan çekince tok tok tok diye ses gelmeye başladı. Dün Sanayi götürüp sorunun nereden geldiğini öğrenmek istedim. 3 ustaya gösterdim 2 si normal usta biri ise opel servisi. Üçüde Volan arızası dedi. Ama acelesi yok daha başlangış seviyesi bu dediler. Aracı sarsma yok vites geçişlerinde zorlanma yok. Ses arada çıkıyor hatta götürdüğüm zaman uğraştırdı sesi çıkartana kadar. Ustalar ortak ağız yapmış gibi sen daha bunu kullan ses dayanılmaz hale gelir araç sarsma yapar ozaman getir değişim yaparız dediler. en düşüğü 1700 en yükseği 3000 bin tl masraf çıkarttılar. Şimdi size sorum şu arkadaşlar bu şekilde bir süre daha kullansam bir sorun olur mu? Yoksa ustalar doğrumu söylüyor. Bu durumda sesten başka bir sıkıntı çıkartmaz sen kullanmaya devam et dediler. Ama sanayi ustalarına pek güven olmuyor. İlk aracım araç motor bilgimde pek yok. Önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Şimdiden teşekürler.

BUDA SESİN VİDEOSU:

https://www.youtube.com/watch?v=FTr8WlcCVpk

Edit: Aracı ustanın ellerine teslim ettim. Sabit volant kullanalım istersen demesine rağmen yaylı kullandım. Baskı balata işçilik derken bana tam maliyeti 2100 lira oldu. Sabahtan beri sanayide geçirdiğim zamanda cabasi. Ama sorun çözüldü tıkır tıkır işliyor araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sooso -- 20 Ekim 2017; 16:33:4 >

• 2008 corsa d bende de benzer bir sorun var. Depriyaja az dokundugumda takırtı sesi geliyor . 3 ustaya gosterdim opel ozel servis yolda birakabilir dedi korkuttu sabit volan takilamayan model oldugu icin set halinde 3200 fiyat cikardi. Diger 2 usta sizinki gibi ses rahatsiz etmedigi surece binlerce km daha gidersin dedi. Bir sure daha izlemeye devam edecegim simdilik ses disinda sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oskoc O kullanıcısına yanıt
    Bende Özel servise gösterdim eleman yok abi sıkıntı yapma ses artsın öyle gel dedi. Zaten diyorum çekişte sıkıntı yok vites geçişleri çok rahat sadece aradabir ses geliyor. 3 ustaya gösterdik hepside sıkıntı yok dedi. Yolda nasıl bırakacak ki ses yapıyor tamam ama kopacak edecek biryer değil. Kayış olsa zincir olsa anlarızda. Eğer sizdekide volan arızası ise sıkıntı yapmayın bence. İçiniz rahat etsin diye bi iki yere daha gösterin araştırın netten bakın ne diyorlar volan arızası olanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.