Şimdi Ara

OPEL COMBO'DA YAN HAVA YASTIĞI VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende bir combo kullanıcısıyım, bugün aracı yıkarken farkettim :) sol ön kapıyı açınca alt kısımda Hava yastığı işareti var ve AIRBAG yazıyor! ayrıca direksiyon ve yolcu ön kısımdada bulunuyor toplam 3 tane hava yastığımı mevcut? bilen varmı?

• yan hava yastığı olacağını sanmam, airbag aktif-deaktif düğmesi olabilir
  • bildiğim kadarıyla yok yan hava yastıkları
    quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

yan hava yastığı olacağını sanmam, airbag aktif-deaktif düğmesi olabilir
  • foto koy biz de görelim

ama yan hava yastığı yok peşinen söyliyim
  • valla kapıyı silerken gördüm bende resmi var ve üzerinde AIRBAG yazıyordu resmi yarın koyabilirim cünki araba yok suan :D
  • resim bekleniyor
    quote:

Orjinalden alıntı: dinar1

valla kapıyı silerken gördüm bende resmi var ve üzerinde AIRBAG yazıyordu resmi yarın koyabilirim cünki araba yok suan :D
  • airbag var anlamına geliyor ama yolcu ve sürücü hava yastığı var anlamına geliyor.:) eğer koltuğun sırtlığının yanında yazıyorsa yan hava yastığı vardır..ama yok bildiğim kadarıyla ..bizim şirkette de combo var o yüzden biiliyorum :)

Tüm Combo City Plus modelleri herhangi bir kaza durumunda size maksimum güvenlik sağlayacak donanımlarla donatılmıştır. Combo City Plus modellerinin tamamında tam boy sürücü hava yastığı, tam boy yolcu hava yastığı, aktif gergili ön emniyet kemerleri, katlanabilir pedal sistemi ve kapı içi çelik koruma barları güvenliğinizi sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygokhan -- 21 Eylül 2007; 17:55:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.