< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Benim aracım da Mayıs'ın ilk iki haftası gelecek gözüküyor. Elegance + PPP Vulkan gri. Daha önce paylaştığım fiyattan daha da ucuza alacağım. Lâkin ben de aracımı satmadım daha, ST bana araç gelmesine 10 gün kala size bilgi vereceğim o zaman satarsınız dedi. |
Araç piyasası hareketli şu an, saçma yüksek fiyatlara koymazsanız ve aracınız da bilindik bir araçsa hızlıca satabilirsiniz. Ayrıca eğer aracınız temizse arabamcom trink sat ve vavacarstan son çare için eksper randevusu almak da mantıklı olabilir. Ben satamasaydım arabamcoma verecektim 1.5 ay önce |
Aslında şöyle benim aracım normalde Nisan 2. hafta gelecek denmişti ama Mayıs 2. haftaya kaldı. İlana koyduğum günün akşamında aracımı almaya geldiler sabah için sözleştik şansa o arada ST aradı ve aracınız Mayıs'a kaldı isterseniz satmayın dedi. Ben de alacak arkadaşa söyledim sağ olsun anlayışlı çıktı ben de aynısını yapardım dedi helalleştik. Dediğiniz gibi piyasa çok hareketli özellikle araçlar temizse. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02DD144C2 -- 17 Nisan 2023; 15:40:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. |
Fluence 1.5 dci 110 bg.d.gri./ clio 1.2 16v aut.beyaz/iphone 4s siyah/Philips RQ1260 SensoTouch Tıraş Makinesi
|
Merhaba, çok teşekkürler detaylı anlatım için. Aracınız çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın, nazar değmesin. Ben en çok aracın altındaki açıklık ve kabloların açıkta olmasına takıldım. Diğerleri halledilebilir şeyler olarak görüyorum ama nasıl olur da karter koruma gelmez anlamıyorum. Kabloların da o kadar açık ve dolanmış şekilde olmaması gerekir diye düşünüyorum. Ses sistemi konusuna gelince gerçekten bu konuyu çok merak ediyorum. Ben hiç premium ya da B segmenti üzerinde herhangi bir araç sahibi olmadım sırasıyla 2016 ve 2020 icon clio sahibiydim 2016 olanın rezaletti ama 2020 olanın ses sistemi gayet güzel(ilk üretimlerde arkalar ve önler 16lık geldi bunun etkisi olabilir). Fakat Astra gibi bir araçta nasıl ses sistemi kötü olabilir aklım bunu da almıyor. Sürüş zevki ve kalite algısı için önemli bir şey ses sistemi. DSP ile müdahale edilebilir ama hoparlör kalitesi de burada önemli, alt ve üst frekanslarda DSP ile iyileştirme alınabilir ama orta frekanslarda zor. Nasipse Mayıs'ın 2. haftası gibi teslim alırım diye düşünüyorum gerçekten ilk deneyeceğim şey ses sistemi olacak gibi :) İzlediğim testlerde ses sistemine kötü demiyorlardı ama bu araçlar 2022 model tabi, acaba 2023 modellerde bir maliyet düşürme mi yapıldı hoparlörlerde. Bir de teslim alacağım araç Elegance, 17" ile konforu merak ediyorum 18 ile bile fena değildi 17 eğer puf puf olursa gerçekten puanım artar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02DD144C2 -- 18 Nisan 2023; 12:59:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kemirgen vb rahatça girebilir, yalıtım ve rüzgar direncini negatif etkileyebilir. Çok garip gerçekten, mutlaka bir koruma bulup takılmalı diye düşünüyorum bu işlemi yaptıran olursa buradan paylaşırsa çok iyi olur |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Açıktaki kablolar çok komik duruyor rengarenk :)) bomba imha ekibini çağırasım geldi Şikayetler genel olarak son nesil psaların ortak şikayetileri. Standart ses sistemi kalitesizliği, boya ve işçilik hatalarıyla özdeşleşti psa ne yazık ki. Bir arkadaşın 2022 model 3008'i cam tavandan su sızdırdı. Başka bir arkadaşın 2021 3008'ine bindim, ön konsoldaki işçilik hatalarına inanamadım. Parça birleşim yerleri hep sıkıntılıydı. Aslında sadece işçilik değil mühendislik hatası da olabilir bu. Benim de hibrit toyota chr'dan sonra araç yenileme amaçlı geçmeyi düşündüğüm bir model astra ancak bu işleri takıntı yapabilirim belki. İyi düşünmem lazım. Önceki araçlarım bir önceki kasa leon ve sportage. Tasarıma önem verdiğim buradan bile belli oluyor ve astra bunu çok rahat bir şekilde sağlıyor. Seçimden sonra bakacağız artık. Açık ve aydınlatıcı yazı için teşekkürler, iyi günlerde kullanın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|