Mantıken ben N ye alıyordum ama geçen gün bir yorumcu dinledim ikide bir dururken N ye almayın diyor. Yoksa elektronik aksam zarar görür diyor. Bende arada kaldım. D de beklerken ışıklarda uzun süreli olarak araç gitmeye çalışıyor sanki ayağım frende. Yani geçtim bende otomatiğe fazla bilgim yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OPEL ASTRA L 2022 (121. sayfa)
-
-
Bende aynı ikilemdeyim bilemedim hangisi doğru:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum aslında bunun yanıtını kendiniz sağlamasını yaparak anlayabilirsiniz.
araç D konumundayken durunca sistem kendini boşa alıyor gibi fakat manuel modda yani 1.viteste durunca sürekli titreme öne gitme halinde duruyor.(yani bende böyle).bundan sebeb D konumunda dururken aslında sistem kendini boşa alıyor ama fren pedalına tam basmak şartıyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın bir deneyeyim bu şekilde olursa n ye almamak daha doğru gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba vites p konumundayken el freni inince benim aracım sanki vites boşta gibi hareket ediyor,park modunda böyle sıkıntı yaşayan varmı
-
Araç P de iken el frenini indirince aracın biraz hareket etmesi normaldir. Bütün araçlar böyledir.
-
Kapı döşemeleri genelde tek parça olur. Otomotiv endüstrisi şu trim olayını bir türlü çözemedi . Trim sesi istemiyorsan ya E segment araba alacan ya da yumuşak araba alacan o zaman trim sesi olmaz.
-
Teşekkürler yanlız bundan önce 2020 civic kullanıyordum onda böyle öne kaymıyordu,astrada rahat 10cm kadar kayıyor sizlerin araçlarıda böyleyse sıkıntı yok başka bir forumda benzer sorun yaşayan bir kişi serviste çözüm bulamayıp dışarıda bir ustanın kaputu açıp 15 dk da bir şeyi sıkarak hallettiğinden bahsetmiş
-
Trim seslerinin önemli bir kısmı dikiz aynasının oradan geliyor arkadaşlar bilginiz olsun,
-
Trim sesi buradan geliyor olabilir. Her Telden Her ŞeyyoutubeOPEL ASTRA L göğüsten gelen trim sesi nasıl kesilirhttps://www.youtube.com/watch?si=xdyfNyHx0mwjHOvU&v=XJ8AhPKgr7s&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
benim aracım da 2023 elegance ilanlarda kör nokta var yazılıyor fakat anlamadım ben de merak ediyorum bunun cevabını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.akbas2 -- 2 Eylül 2024; 1:30:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternette satılan Karter Muhafaza kaç mm bilgisi olan var mı?
Apk 165p önler
Apx6,5 arkalar
-
Selamlar bitliste yaşıyorum yoğun kış oluyor kış lastiği ne onerirsiniz
Merhaba , bende de var aynı problem.Takmaya çalışacağım olmazsa servise gittiğimde göstereceğim.
conti wintercontact veya michelin alpin gibi 2 tartişmasız lastik dışında bugüne kadar muş ilinde de tecrübe ettiğim; goodyear ug performance ve hankook winter icept modelleri ile mevcut astrada kullandığım bridgestone blizzak'ı tavsiye ederim. daha alt markalara inmedim, bitliste de inmenizi tavsiye etmem
-
Michelin alpin 7 alıyorum o halde abim
para var huzur varsa sıkıntı yok hocam ama diğer bahsettiğim 3 lastik de en azından 3 sezon üzmez sizi. fiyat farkı abartıysa bi değerlendirin derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniax -- 3 Eylül 2024; 15:31:14 > -
12 taksit avantajı var oto pratikte en iyisini yapıştırırım :)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X