Şimdi Ara

OPEL ASTRA H MULTİMEDYA EKRANI VE BC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İkinci el 2011 Astra H Classic III 1.6 Essentia Easytronic aldik. Fakat çözemediğimiz bir sorun var. Önceki sahibi linkteki cihazı taktırmış orjinal teybin yerine.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-opel-astra-gri-navigasyon-dvd-usb-tv-geri-gorus-kamerasi-176534213/detay
    Haliyle orj teybin üstündeki BC ve OK tuşları yok. Bu yüzden de araç çeyrek depoya düştüğü an lütfen benzin alın uyarısı verdiğinde ok yapıp normal ekranı göremiyoruz.
    Yani menzil vs menülerde dolaşamıyoruz.Bu sorunu nası halledebiliriz, ya da bu takılan cihazın içinde tuşlar var mıdır? Cevaplar için teşekkürler, iyi forumlar..

• hocam ok işlemini direksiyonda sol tarafta bulunan tırtıklı tuşa(diğer taraftaki ses tuşunun aynısı) basarak yapabilirsin diye düşünüyorum.niye kesin konuşamıyorum dersen.aynı aractan 2 tane kullandım birinde ok işlemi yapıyordu birinde yapmıyordu.
  • Muhtemelen 1000 TL'ye yakın bir fiyat ile satılan bu ürünün yaşadığınız gibi bir sorun barındırmıyor olması lazım. Arkadaşın dediği gibi direksiyonun sol tarafında ok düğmesini deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Muhtemelen 1000 TL'ye yakın bir fiyat ile satılan bu ürünün yaşadığınız gibi bir sorun barındırmıyor olması lazım. Arkadaşın dediği gibi direksiyonun sol tarafında ok düğmesini deneyin..

Arkadaşlar teşekkür ederim foruma bakmayı unutmuşum,şimdi denedim ve tırtıklı tuşa basınca ok diyebildim, hatta bc ekranındaki tüketimlere kadar baktım, sıfırladım. Şimdi tek sorun saati ayarlaması kaldı, o da direksiyondan olmaz sanırım. Tekrar teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChasingTheSun

quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Muhtemelen 1000 TL'ye yakın bir fiyat ile satılan bu ürünün yaşadığınız gibi bir sorun barındırmıyor olması lazım. Arkadaşın dediği gibi direksiyonun sol tarafında ok düğmesini deneyin..

Arkadaşlar teşekkür ederim foruma bakmayı unutmuşum,şimdi denedim ve tırtıklı tuşa basınca ok diyebildim, hatta bc ekranındaki tüketimlere kadar baktım, sıfırladım. Şimdi tek sorun saati ayarlaması kaldı, o da direksiyondan olmaz sanırım. Tekrar teşekkürler..

Muhtemelen onun da bir kombinasyonu vardir hocam biraz arastrma yapin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra-H 2008 Kilit sorunu....
    14 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA H GİZLİ ÖZELLİKLER
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.