Şimdi Ara

Opel Astra Gtc 1.6 Sport/T Sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
18.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun araştırmalarım sonunda 2 araba modeli arasında kaldım.Birisi Opel Astra Gtc 1.6 Sport diğeri ise Bmw 1.16i.Son karar olarak ise tercihimi Gtc den yana kullanmak istiyorum.Fakat çevremde bu model ile bilgiye sahip kimse yok.2007-2008 model arası temiz bir araç bulup almayı düşünüyorum.Öncelikle öğrenmek istediğim birkaç soru var.
    1-2004-2007 versiyonu ile 2008 sonrası(Yeni Astra hariç) versiyon ile arasında Gtc de bir fark var mı?(Motorlar açısından)
    2-Aracın arka görüşünün sıkıntılı olduğu söyleniyor.Bu durum çok fazla bir sorun yaratır mı? (Eşim de kullanacak.)
    3-Performans,donanımsal kalite (plastikler,kullanım kolaylığı,klima vs) açısından yeterli mi?(Çok aman aman bir performans aramıyorum.Eski arabam 206 dan tatmin edici olsun yeterli)
    4-Lpg ile uyumlu mu?(ileride düşünebilirim)

Bu konularda bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheyhzade26 -- 11 Ekim 2011; 0:36:07 >

• güncel..

Hiç kimsede gtc yok sanırım. Ya da bugün kimsenin yardım edesi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheyhzade26 -- 11 Ekim 2011; 19:45:32 >
  • Hocam GTC modeli Astra'nın gerçekten şık olan bir modelidir. Önemli olan aracın çok fazla oynanmayanını bulmanız olacaktır. Bence 2008 ve sonrasını tercih ederseniz daha iyi olur. 2008 öncesi Astra H kasalarda yaşanan sıkıntılar 2008 sonrası araçlarda görülmemektedir. Malzeme kalitesi konusunda ise sınıfında gayet kaliteli malzeme kullanılmıştır. Arka görüş konusunda gelince Coupe tarzı araçlarda arka görüş HB ve Sedanlara oranla daha kötüdür. Fakat bunun çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Performans olarak 1.6dan ne beklediğiniz önemlidir. Bence idealdir. 2008 sonrası 105 HP olan Twinport motor yerine 115HP ola motor gelmiştir ama tam olarak hangi tarihten sonra tam olarak bilmiyorum. İkisinide kullananlar fark olmadığını söylüyorlar. LPG konusunda ise gidip ucuz ürünler kullanmayıp OPEL ile anlaşmasıda bulunan bir markayı tercih ederseniz. Sıkıntı yaşamayacağınızı düşünmekteyim.

• 2007 marti gibi 115 lik motor kullanilmaya baslandi
  • Astra gtc 1.6 2006 model sahibiyim...

1.Tek fark motordaki 10hp güç farkı..
    2.Evet arka görüş açısı biraz sıkıntılı..Ben bu işi geri görüş kamerası ile çözdüm..
    3.Eğer benim gibi 18" jant ile kullanacaksan biraz hantallaşıyor ama ufak tefek değişiklikler mesela açık hava filtre kiti vs gibi yaparsan sıkıntı ortadan kalkıyor..Ama gidip turbolu falan alırsan biraz daha atak olur..Ben mesela bazı eklemeler yaptım ve araç şuan çok güzel kaçıyor..Malzeme kalitesi ve konforda çok güzel..Tabi konfor olarak içi birde performans yay takarsan benim gibi biraz sert oluyor araç..
    4.Lpg ile sıkıntı çıkmaz çok kullanan var ama ben lpg yi hiç düşünmedim ve düşünmemde..Spor araçta bana biraz itici geliyor lpg..
  • Arkadaşlar,yorumlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim.Peki 2008 40-50 Bin km bir aracın ortalama piyasa değeri nedir.?(GTC 1.6 Sport)
  • 30-35 bin tl arasi olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peculiar -- 24 Ağustos 2013; 6:29:00 >
  • Arkadaşlar ben de gtc almayı düşünüyorum. O yüzden yeni konu açmak istemedim. buradan devam etmek daha iyi olur diye düşündüm. Kullananlar var ise tecrübeleri ile tavsiyelerini paylaşabilirler mi? O kadar para verip pişman olmak istemiyorum =) şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetonurgures

Arkadaşlar ben de gtc almayı düşünüyorum. O yüzden yeni konu açmak istemedim. buradan devam etmek daha iyi olur diye düşündüm. Kullananlar var ise tecrübeleri ile tavsiyelerini paylaşabilirler mi? O kadar para verip pişman olmak istemiyorum =) şimdiden teşekkür ederim...

0 mı alacaksınız ?
  • Hayır, 0'a gücüm yetmez. =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.