Şimdi Ara

Opel Astra Classic III Kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
27.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 42500 tl ye 1.3cdti easytronik alındı sonunda karter koruma ve kaucuk paspas hediye ( yoğun ısrarım sonucu verdiler onuda) yangıntüpü orjinal paspas ilkyARDIMseti standart saymaya gerek yok ...ben birde bunlara ilave 725 tl ye 2 yıl artı garanti satın aldım daha parasını ödemedim ama sizce çok gereklimi dir ?yorumlarınızı beklemekteyim...

kasko tavsiyelerinizi de beklemekteyim 27 yasındayım ilk arabam istanbulda ikamet....herkese saygılar....
  • arkadaslar sedanlar için fiyat alan oldu mu?enjoy plus 45 liste fiyatı,kaça düşer bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar merhaba astra classic 3 2012 1.6 için 35 900 el sıkıştık fakat teknik grimi hakim grimi karar veremedim siz ne dersiniz bide bazı arkadaşlar boya koruma yaptırma diyor sizin fikirleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercopolo

quote:

Orijinalden alıntı: maakbulut

quote:

Orijinalden alıntı: ercopolo

quote:

Orijinalden alıntı: maakbulut

1.3 CDTi Dizel (90 HP) Easytronic için Çekmeköy Gedizler ile 42.500 TL ye anlaştım. İşlemleri yarın başlatıyorum.

Standart verilenler: Orjinal paspas, yangın söndürme ve ilk yardım seti.
    Hediyeler: Karter koruma, lastik paspas ve koltuk koruma

Alacaklara şimdiden hayırlı olsun. Allah belasız kazasız kullanmayı herkese nasip etsin...

Hayırlı olsun hocam fiyatı bırak hediyeleri bile aynı almışız
    (Ben Ankaradan aldım)

Size de hayırlı olsun. Bayilerin fiyat limiti bu galiba. Başka hediye olarak ne alabiliriz

ben bi ara kahve makinesine göz diktim ama çabuk uyandılar

Puhahaha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotxxx

arkadaşlar 42500 tl ye 1.3cdti easytronik alındı sonunda karter koruma ve kaucuk paspas hediye ( yoğun ısrarım sonucu verdiler onuda) yangıntüpü orjinal paspas ilkyARDIMseti standart saymaya gerek yok ...ben birde bunlara ilave 725 tl ye 2 yıl artı garanti satın aldım daha parasını ödemedim ama sizce çok gereklimi dir ?yorumlarınızı beklemekteyim...

kasko tavsiyelerinizi de beklemekteyim 27 yasındayım ilk arabam istanbulda ikamet....herkese saygılar....

Bence 2 yıl garanti yeterli olacaktır. Aynı aracı bende 42.750 ye aldım. Bunlarda şanzuman sıkıntısı umarım olmaz eski modellere nazaran. Ama bir çok yerde okuduğum üzere çok zorlanmadıkça sıkıntı çıkarmadıklarını anlatmış herkes. Ben bundan dolayı garantinin uzatılabileceğini düşünüyordum ama belli bir yerden sonra dışarıda bakım daha mantıklı. Uygun bir yer bulursanız (mesela opelden çıkan ustaların açtığı bir yer) çok çok cazip fiyatlara araca çok daha iyi bakım yaptırmak mümkün oluyor.

Saygılarımla...

• quote:

arkadaşlar 42500 tl ye 1.3cdti easytronik alındı sonunda karter koruma ve kaucuk paspas hediye ( yoğun ısrarım sonucu verdiler onuda) yangıntüpü orjinal paspas ilkyARDIMseti standart saymaya gerek yok ...ben birde bunlara ilave 725 tl ye 2 yıl artı garanti satın aldım daha parasını ödemedim ama sizce çok gereklimi dir ?yorumlarınızı beklemekteyim...

öncelikle hayırlı olsun. kasko konusunda sigorta işlemleri başlığı altında ümit beyin açtığı bir konu var. donanım haber üyelerine %25 kasko indirimi yapiyor. gayette ilgili bir sigortacı.
    bende kendisine kaskomu yaptıracam .
    eski kaskomun bitmesine az kaldı.
    size önerim mutlaka kasko yaptıracaksanız full olmasına ve ihtiyari sorumluluk teminatının yüksek olup olmadığına dikkat etmeniz olacaktır. birde hasarsızlık koruma diye bir klos var. örnek ufak çapta bir kaza yaptınız diyelim. allah korusun. hasarsızlık indirimi normalde bozuluyor. ancak bu klosu eklettirdiğiniz zaman, hasarsızlık indiriminiz bozulmuyormuş.
    detaylı bilgiyi kendisine sorarakta alabilirsiniz.

• Az önce Ankara Reis'ten dizel manuel için fiyat aldım. 40bin liraya verebileceklerini söyledi, ufak bir pazarlık da mümkün olabilirmiş. Garanti bankası ile kredi anlaşmaları varmış yüzde 1.13. Dosya masrafı 500 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

quote:

öncelikle hayırlı olsun. kasko konusunda sigorta işlemleri başlığı altında ümit beyin açtığı bir konu var. donanım haber üyelerine %25 kasko indirimi yapiyor. gayette ilgili bir sigortacı.
    size önerim mutlaka kasko yaptıracaksanız full olmasına ve ihtiyari sorumluluk teminatının yüksek olup olmadığına dikkat etmeniz olacaktır. birde hasarsızlık koruma diye bir klos var. örnek ufak çapta bir kaza yaptınız diyelim. allah korusun. hasarsızlık indirimi normalde bozuluyor. ancak bu klosu eklettirdiğiniz zaman, hasarsızlık indiriminiz bozulmuyormuş.

Kasko konusunu bulup direk temas kurucam % 25 gayet iyi teşekkürler verdiğin bilgiler için RENAT27...

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkularda

quote:

Bence 2 yıl garanti yeterli olacaktır. Aynı aracı bende 42.750 ye aldım. Bunlarda şanzuman sıkıntısı umarım olmaz eski modellere nazaran. Ama bir çok yerde okuduğum üzere çok zorlanmadıkça sıkıntı çıkarmadıklarını anlatmış herkes. Ben bundan dolayı garantinin uzatılabileceğini düşünüyordum ama belli bir yerden sonra dışarıda bakım daha mantıklı. Uygun bir yer bulursanız (mesela opelden çıkan ustaların açtığı bir yer) çok çok cazip fiyatlara araca çok daha iyi bakım yaptırmak mümkün oluyor.

Saygılarımla...

bende aynı fikirdeyim şanzumanı düşünerek +2 yıl daha uzattım sakin kullanıcıyım zaten ama ne olur olmaz abi 725 tl istediler standartmış her bayide zaten..bu aracın garantisi bitene kadar yetkili servise götürmek zorundayım dimi ya?

bir sorum daha var arkadaşlar bayiide güvenlik filmi SOLAR GARD bir markaydı kaliteli bişi artı BODY KİT 1175 tl istediler 1000 tl ye bırakacaklar ısrar etsem...mantıklımı bu fiyatlar sizce body kite 800 güvenlik filmine 550 fiyat vermişlerdi ilk konusmamızda ayrı ayrı????

• Cam filmi konusuna dışarıdan daha uygun fiyatlar bulabileceğine eminim. Sonuçta serviste yapılan film ruhsata işlenmeyecek. O yüzden fiyat alıp son ihtimal olarak değerlendirmek daha mantıklı duruyor. Aracı aldın sanırım hayırlısı olsun bu arada. Kazasız güzel günlerde kullanman dileği ile...
  • aldım ya aracı saol 42500 1.3 cdti otomtk karter koruma kauçuk paspas verdiler yanında... cam filmi değilde güvenlik filmi diye geçior film ruhsata işlenmesine gerek yok dedi ama bir daha soruyum onu..dışarıyıda bir arastrıyım ama baya kaliteli bir markaydı videolarını falan izledik cam patlamıo kolay kolay..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

quote:

Kasko konusunu bulup direk temas kurucam % 25 gayet iyi teşekkürler verdiğin bilgiler için RENAT27...

rica ederim. bu arada ilgili konu linkini
    aşağıda bulabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54217448/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: sas34

arkadaşlar aracımda arıza ikaz lambası yandı servise götürecem bakalım inşeAllah büyük sorun olmas

http://forum.donanimhaber.com/m_46808330/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_45863822/tm.htm

şu linklere bir baksanız iyi olur hocam

bu astralarda sıkça yaşanan bir durum, hatta bu arabanın kronik bir sorunu diye düşünüyorum.

ben neredeyse vazgeçtim bu aracı almaktan. çok kararlıydım, başka araç düşünmüyodum, ama şimdi başka alternatifler düşünmeye başladım bile.

• 15 bin bakımına götürdüm aracın rot-balansini yapamamışlar motor yağına ekleme yapmışlar rengi halen siyah kısacası servis berbat büyük konuşmak istemiyorum ama bu servis yüzünden birdaha Opel almayacağım ):(
  • Merhaba Hangi servis yaptığını da belirttirseniz bizde dikkatli oluruz.

teşekkürler
  • Diyarbakır
  • ankaradan alan arkadaslar hangı bayıyı tavsiye edersiniz. dizel manual hatcback alacagım 39,500 e alınabilir mi ki acaba... 40000 en son alınmış herhalde.
    bir de koltuk koruma olarak verilen hediye kılıf mı acaba.
    gumus veya metalık grı dusunuyorum onumuzde kı hafta sonu almayı planlıyorum....

tavsiyeleriniz nedir?
  • esim icin astra classic hb benzinli easytronic arac baktim aralik basinda. dizeli test ettik, dusuk km olacagi icin (yilda max 10bin km) benzinli tercih ettik. Iki arac arasindaki fiyat farki yaklasik 40000 km'de subvanse ediliyor (sadece arac anahtar teslim fiyat arti sehirici tuketim bedeli hesaplandiginda) 2012 modeli icin 38600, 2011 icin 37000 dip fiyat aldim Gedizlerden. Araclar arasinda yil disinda ozellik farki yok, 2011'i tercih ettim. Karter koruma, arac icin gerekli paspas gibi malzemeler ve trafik sig dahil.
    Bu ozellikler ve motor performans rakip araclarda min 40-45binTL dip fiyatlarla geliyor. Bizim icin onemli kriterler ESP ve hillholder, hanimlarin kullanimi icin istenen ozelliklerden, bes yildiz guvenlik vs. Bu doluluk ve ozelliklerde piyasada bu fiyat/performansta arac yok, bu sebeple bu araclar (sadece Macaristan ve TR'de satar) 2015'e kadar devam edebilir, ozellikle benzinli versiyonlar. Dizeller 2012 ilk alti ayinda piyasadan kalkacakmis... bilginize

• arkadaşlar dizel sedanda 44250 nin altına inemedik, fiyat alan oldumu???
  • BEN 39750 YE ALDIM.HAKİM GRİ,DÜZ VİTES,HB,
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.