Şimdi Ara

Opel Astra 2011 Classic 3 HB için Paspas Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracın için de gelen paspaslar çok zayıf kalıyor, öneribileceğiniz bu araca tam oturan kauçuk paspas var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idinc -- 2 Nisan 2011; 23:35:12 >

• metrodan oem marka şaft üstü kauçuk paspas aldım bu gün,şaftın üstüne tam oturması için bi kaç yerini kesmeniz gerekiyor,zaten üstünde yerleri var,kolay halledebiliyorsunuz,başka almak isteyen varsa aklında bulunsun...
  • Leopar marka paspas takımını dun bostancı sanayıden aldım.Paspas orjınal ASTRA paspası gıbı hatta uzerıne BUYUK harflerle ASTRA YAZMISLAR:)Ama en onemlı ozellıgı bana gore arka bolumu tamamen kapatması.Arka taraf ıkı parca ama ortada kalan bolumude kapatıyor tamamıyle..umarım yardımcı olmustur.Kolay gelsın..
  • bende tekzenden aldım kauçuk paspas fakat kenarlarda boşluklar kaldı. arka tarafta da kenar kısımları oturdu fakat hafif kalkık duruyor. fiyat 33tl
  • arkadaşlar ne kadara aldınız?paspaslar kayıyor mu?
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20036208&productid=otelf13560

Ben bu paspası kullanıyorum sürücü tarafındaki paspasa sabitleme iğnesini taktığınız zaman kayma pek olmuyor zaten diğer taraflarda problem yok araca güzel uyuyor. Bütçene uygunsa incelemeni tavsiye ederim bende burdan birkaç arkadaş sorarak aldım ve memnunum.
  • hepsiburadadan şöyle bi paspas buldum deneyen kullanan var mı acaba bu deliklere tam oturuyomu öne koyulan paspaslar?

Automix Opel Astra H Havuzlu Oto Paspas Seti Siyah linki aşağıda

http://www.hepsiburada.com/Liste/automix-opel-astra-h-havuzlu-oto-paspas-seti-siyah/productDetails.aspx?productId=otsv1000800005784&categoryId=20036208&SKU=OTSV1000800005784

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.