Bildirim
Opel Astra 1.6 classic En full paket mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kaç model? G kasa mı ? H kasa mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2007 model götü kesik kasa hocam tam anlamıyorum
H kasa ise essentia donanına ek olarak konfor paket alın. Konfor pakette hız sabitleyici falan var.quote:
Orijinalden alıntı: entelseven
2007 model götü kesik kasa hocam tam anlamıyorum
Yok hocam o heçbek araçlardan değil bu eski opel sedanlar var ya onun hafif göt kesik olanı
-
astra g kasa, 2007 modelse classic modeldir h kasa çıktıktan sonra çıkarılmış versiyondur ve eskilere göre boştur.daha eski olan dolu modellerde yan çıtalar ve kapı kolları gövde rengindedir. ancak iyi tarafı bunlarda, daha az yakan ve yağ eksiltmeyen twinport motor kullanılmıştır..
bir ekleme yapayım bende 2004 model njoy astra g var. 12 yıldır bende..2007 versiyonda kullandılarmı bilmiyorum ancak benim modelde kasa galvaniz yani suyun içinde bıraksanız paslanmaz. ayrıca fazla arıza vermez, sizi yolda bırakmaz, ustası bol parçası ucuzdur..vs.vs..onun için satmaya kıyamıyorum hergeleyi..sonuç olarak temiz bir astra g kullanıcısını asla pişman etmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysi89 -- 28 Mart 2020; 0:10:10 > -
Buna verceğin paraya opel alacaksan vectra c al hocam. Bende var düşünürsen sorularını yanıtlayabilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyv hocam çok iyi bilgiler classic diğer g kasalara göre boş derken neleri var neleri yok bilgin var mı
Vectra tutulmuyo hocam düşünmüyorum
Ben 2004 model comfort donanım kullandım. 4 cam otomatik, klima, abs, hava yastıkları, arka koltıkta kol dayama. Bana göre o dönmemdeki araçlara göre Tek eksiği hız sabitleyici. 6 sene lpgile kullandım. Sattım. Sattığıma çok pişman olduğum bir araçtı. Fazla lüks olmasın, ayağımı yerden kessin, lpg ile az yaksın, beni yolda bırakmasın, sorun çıkarmasın derseniz en güzel araçlardan birisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X