Şimdi Ara

OPEL ASTRA^1.3 cdti hakkında görüşüm (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
25.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emre000

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet&st=b&ara=&fno=169&kno=&mno=0&refpage=2&no=139250

sadece bu mu,
    daha neler var, özelliklie astra 1.3cdti ve corsa 1.3cdti ciler çok çekmiş valla
    herhangi bi sorun olunca kullanıcı hatası diyor tamam

bide bosch servislerinde 850milyona olan bi yedek parça opelde 3.5 milyarmış, dedim yuh

• mış miş muş kacıncı agız????
    quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

quote:

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet&st=b&ara=&fno=169&kno=&mno=0&refpage=2&no=139250

sadece bu mu,
    daha neler var, özelliklie astra 1.3cdti ve corsa 1.3cdti ciler çok çekmiş valla

bide bosch servislerinde 850milyona olan bi yedek parça opelde 3.5 milyarmış, dedim yuh

• quote:

arkadaşım o imkansız bişey..
    ya orjinal GM değildir, yada yeni parça değildir, tamir falan olmalı..

opel servisinde çalışan, ama oraya girmeden önceden tanıdığım ustabaşı,
    "servislerden ucuza parça satamazlar" dedi, servisler parçacılardan daha ucuza alıyo çünkü..

opel club card sayesinde daha da iniyor fiyatı,
    bu söylenende ya yanlış var, yada yalan...
  • quote:

arkadaşım bunları göstermene gerek yok, bu sefer de bi soru sorcam ben müsadenle:

bu hanfendi o sesin aynı ses olduğundan, aynı parçadan geldiğinden nası bu kadar emin olabiliyo???

dedikleri doğru olamaz mı?

havalandırma bozuktur, yaparlar, sonra da aks rulmanında boşluk oluşur, ki bu da kullanıcı hatasıdır zaten garanti süresi bitmese bile garanti kapsamında değil...

uzatmaya gerek yok, ben güvenmiyorum bu sitelere, zten genellikle bayan kullanıcılar yazıyo, bayanalara da mekanik konuda güvenmiyorum, GENELİ mekanik konuda hiçbirşey bilmiyo..

benim yorumum budur, değişmicek de, sikayetvar.com'u buraya taşımana gerek yok, sağol..

• YOK FİRCAM ARKADAŞIM BEN OLANLARI GÖSTERİYORUM YANİ BU TİP SORUNLAR OLUYORMUŞ DİE SEN ARABANI GÜLE GÜLE KULLAN İNŞ.OPEL BAZI SORUNLARA EN YAKIN ZAMANDA ÇÖZÜM BULUR DİYORUM SADECE
  • zaten opel ile bıse dendımı hemen sıkayet .com gosterılıyor ama su goz ardı edılıyor su anda sıtede 450 tane felan opel sıkayetı var kı opel astra ilk cıktıgın da ıstanbulda 250 adet sarı renk satılmıstır bıde opel bu sıkayetlere cevap verdıgı ıcın adam lar servıse bıle gıtmeden vaye servıs cevabını beklemedn buraya yazı yazıyolar
    bıde honda yol sesını ıcerıye fazla almasından dolayı hıcbır musterısı rahatsızlık duymazken opelde adam hareket halındekı aracı gerı vıtese takarken ses gelıyo dıye sıkayet yazmıs ve opel de bunu gunu gunune cevaplandırmıs ve arkadasımızı bılgılendırmıs:
    Bilindiği üzere yeni nesil vites kutularında (vites geçişlerinde kullanıma bağlı olarak zorlanılması nedeniyle) vites geçişini kolaylaştırmak amacıyla senkromeç dişlileri
    kullanılmaya başlanılmıştır. Ancak ilgili senkromeçler geri vites dişlilerinde kullanılmamaktadır.

Geri vites geçişlerinde aracın öncelikli olarak durdurulması gerektiği göz önünde bulundurularak, bu şekilde bir kullanım gösterilmesi durumunda ilgili vites geçisinde de herhangi bir ses probleminin söz konusu olmayacağını belirtmek isteriz.

• Bazı arkadaşlar bilirler, ben arabayı alalı henüz 20 gün oldu, şimdilik çok memnunum, tek şikayetim sabahları arabayı çalıştırken motorun biraz tırlayarak çalışması oldu, birde ankarada 2 marşta çalışmıştı hava biraz soğuktu.Bende kafaya taktım ve opel'e mail attım, adam 3 kere aradı bilgilerimi benden alıp burdaki servise mail olarak bildirmiş, şimdi servisten beni bekliyorlar, müsait bi zamanda gidip gösterecem bakalım, bişey diyeceklerini zannetmiyorum ama bakalım...Netice şunu anladım, maillerimizi boş çevirmiyorlar, mutlaka dönüyorlar.Çözümü de servise gidince göreceğiz.
  • oha şikayetvar.com daki şikayeti dile getirdim
    mış muş diye adamın asabını bozma

quote:

Orjinalden alıntı: pisikopat_

mış miş muş kacıncı agız????
    quote:

quote:

sadece bu mu,

• OPEL'in teknik servislerinin kötü olduğu konusunda ben de bir OPEL kullanıcısı olarak hem fikirim. Ama başka firmaların yetkili servisleri iyimidir kötümüdür, bu konuda kullanıcılarının görüşünü almak lazım. Çok fark olduğunu zannetmiyorum.

*Şikayetvar.com'u takip eden birisi olarak, Opel firması gibi bazı firmalar, şikayetlere cevap verdiği için daha çok talep görüyor.
    Dikkat ederseniz, Opel'de şikayetlerin bir çoğuna firma cevap verip müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışıyor ve bazı kişiler üst üste birkaç defa aynı şikayeti yazıyorlar.
  • ya arkadsım tamam dıyosun kı sıkayet .com dan aldım sen ısın aslını bılıyon mu yok o zaman susucan mesala orada bı opel vardı boyası dokuluyo dıye sıkayet yazmıs sımdı sen yangın var gıbı bagıracan mı ıopelın boyası dokuluyo dıye kım bılır adam boyaya ne yaptı bılmıyoz opel cevap vermıs boya normal standartlarda boyanmıstır dıye oyle oturdugumuz yerden bır fırmayı karalayamayız
    quote:

oha şikayetvar.com daki şikayeti dile getirdim
    mış muş diye adamın asabını bozma

quote:

Orjinalden alıntı: pisikopat_

mış miş muş kacıncı agız????
    quote:

quote:

sadece bu mu,

• sikayet.com'dan söz edip duruyoruz ama şunuda dikkate almalıyız. orda her tür markanın her tür modelin şikayeti var. şuna dikkat etmeliyiz ki, çok satan ürünün şikayet oranıda çok olur, az satan ürünün şikayet oranıda az olur...
  • doğru...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

sikayet.com'dan söz edip duruyoruz ama şunuda dikkate almalıyız. orda her tür markanın her tür modelin şikayeti var. şuna dikkat etmeliyiz ki, çok satan ürünün şikayet oranıda çok olur, az satan ürünün şikayet oranıda az olur...

VW HONDA AUDİ BUNLARDA ÇOK SATIYOR AMA ŞİKAYET AZ OPELDE KRONİK SORUNLAR VAR BUNU KABUL ETMELİYİZ BEN DEİL KULLANICILAR SÖYLÜYOR BUNLARI
  • heralde benzinli-dizel farkı olacak. bir de yolda yarış yapsaydınız görürdün sen farkı
  • imzamdaki araç şu anda 160.000km. ye yaklaştı ve yıllardır 1 tane kronik problem görmedim ben. ne demek opel'in kronik sorunları olduğunu kabul etmeliyiz? ben yıllardır kullanıyorum bu aracı, km. belli, deneyimimi aktarıyorum ama tabi 1 cümleyle kestirip atmak kolay

kabul etmiyorum opel'in kronik probleminin oldugunu, her araba sorun cıkartır. sorunsuz araç yoktur...

quote:

quote:

sikayet.com'dan söz edip duruyoruz ama şunuda dikkate almalıyız. orda her tür markanın her tür modelin şikayeti var. şuna dikkat etmeliyiz ki, çok satan ürünün şikayet oranıda çok olur, az satan ürünün şikayet oranıda az olur...

VW HONDA AUDİ BUNLARDA ÇOK SATIYOR AMA ŞİKAYET AZ OPELDE KRONİK SORUNLAR VAR BUNU KABUL ETMELİYİZ BEN DEİL KULLANICILAR SÖYLÜYOR BUNLARI

• quote:

quote:

yaw hala aynı yerde miyiz??

emre000 arkadaşım, bana şikayet sitelerine kaydolan bütün insanların söylediği araca sahip olduğunu kanıtlarmısın, lütfen.

bu akşam girip 10 ayrı kişi olarak görünüp 10 ayrı kayıt yaptırıp mercedes c200 kompressörü kötülesem, herkes beni mercedes kullanıcısı sansa, millet "aha mercedes c200ün kronik sorunları varmış, servisleri yeterli değilmiş" dese, amacıma ulaşmaz mıyım?
    bu iş çok mu zor?

aynı şeyi etrafımdaki 5-6 kişiye yaptırıp bu şikayetin sayısını 80-90a çıkarabilirim, hiç de zor değil...

o şikayetler opel kullanıcılarından gelmiyo, opel kullanıcısı olduğunu söyleyen insanlardan geliyo, anlatabildim mi?

• quote:

imzamdaki araç şu anda 160.000km. ye yaklaştı ve yıllardır 1 tane kronik problem görmedim ben. ne demek opel'in kronik sorunları olduğunu kabul etmeliyiz? ben yıllardır kullanıyorum bu aracı, km. belli, deneyimimi aktarıyorum ama tabi 1 cümleyle kestirip atmak kolay

kabul etmiyorum opel'in kronik probleminin oldugunu, her araba sorun cıkartır. sorunsuz araç yoktur...

+1000

ben 3. opel aracımı aldım. sırasıyla 97 Model Vectra, 2004 Model Astra G ve 2007 Model Astra H. vectra ve astra g de hiçbir şekilde kronik bir sorun yaşamadım. ufak tefek şeyler elbetteki olur. ama onlarında çözümleri oldu halledildi. kısacası bende kabul etmiyorum bunu.

• arkadaşa katılıyorum,milleti yanlış bilgilendirmeyin...Şurası doğru opelin yedek parçası pahalı.... 1,3 CDTI corsa çok çektirmiş denilmiş ,,ne alaka? bende 2005 corsa CDTI var doğru dürüst bir sorun yaşamadım...yakıt tüketimi çok ekonomik..Performansı da sınıfına göre oldukça iyi-170 tork var arabada--
    Herneyse ondan bundan duyulana inanmamak gerekir bence.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 26 Ocak 2007; 0:14:58 >
  • Evet, bugün servise gittim.Sabah 9:00 da oraya vardığımda beni bekliyorlardı, arabayı teslim aldılar, daha sonra servis müdürü geldi, oldukça ilgili ve kibar bir adamdı.Salona gittik ve değişecek parçayı merak ettiğimi ve görmek istediğimi söyledim. Yanımdan ayrıldı ve bana parçayı getirdi, ben pek anlamam arabadan ama bir benzetme yapmak gerekirse, marş motorunun şekli havan mermisine benziyordu,

Neyse arabanın başına toplandılar ve başladılar çalışmaya, bana da işlemin biraz uzun süreceğini beklememi yada aramalarını beklemem gibi iki tane seçenek sundular bende beni arayın dedim.saat 13.30 da arayıp arabanın hazır olduğunu söylediler.Gittim ve ilk denemem arabanın marşında bariz bir değişiklik olduğunu farkettim.Benzinli motor gibi hemen alıyordu.Ama hava oldukça iyiydi, yani 17 C idi.

Sonuç olarak kendi adıma söylemek gerekirse, ki muhtemelen burdaki servis personelinin disiplininden kaynaklanan bir ilgi bir başarı neticesinde arabayı kısa sürede ve sorunsuz olarak teslim ettiler, aklıma takılan herşeyi sordum ve itina ile cevap verdiler, çok şaşırdım, tabi ben küçük bir ildeyim.İstanbulda veya Ankara da olsaydım muhtemelen daha fazla sıkıntı çekecek ve muhatap bulamayacaktım.

şimdi adamlara bi teşekkür yazısı yazayım, yermesini biliyorsak takdir etmesini de bilelim değil mi?

(bu arada gittiğim servis, 124 km de debriyaj balatası yanan arkadaşın gittiği servis ile aynı idi)
    quote:

Orjinalden alıntı: alsidoga

Bazı arkadaşlar bilirler, ben arabayı alalı henüz 20 gün oldu, şimdilik çok memnunum, tek şikayetim sabahları arabayı çalıştırken motorun biraz tırlayarak çalışması oldu, birde ankarada 2 marşta çalışmıştı hava biraz soğuktu.Bende kafaya taktım ve opel'e mail attım, adam 3 kere aradı bilgilerimi benden alıp burdaki servise mail olarak bildirmiş, şimdi servisten beni bekliyorlar, müsait bi zamanda gidip gösterecem bakalım, bişey diyeceklerini zannetmiyorum ama bakalım...Netice şunu anladım, maillerimizi boş çevirmiyorlar, mutlaka dönüyorlar.Çözümü de servise gidince göreceğiz.

• 2006 astra cdti. 10500km ve hala sıfır sorun.Merak edenlere duyrulur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.