Bildirim
opalescence DİŞ BEYAZLATICI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Malesef eczanelerde bulamazsınız. Dis hekimlerine satışı yapılmaktadır. dis Deposunda calisan bir arkadaşınız varsa o size bulabilir. Ama hekim kontrolünde kullanmazsanız aşırı hassasiyet yapabilir dikkat edin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende jel bantlarından kullandım sanki bir nebze beyazladı gibi ama bilmiyorum belki de kısa sürelidir. Ayrıca üstteki mesajda arkadaşın belirttiği gibi biraz hassasiyet oluştu bende -
quote:
Orijinalden alıntı: RiorraW
Bende jel bantlarından kullandım sanki bir nebze beyazladı gibi ama bilmiyorum belki de kısa sürelidir. Ayrıca üstteki mesajda arkadaşın belirttiği gibi biraz hassasiyet oluştu bende
hassasiyet için colgate in hassas dişlere profesyonel çözümler macununu kullanabilirsiniz.. -
Hayır yanlış anladınız ben o jel bantlarından kullandım ondan sonra hassasiyet oldu normalde dişlerim de hassasiyet yok. Amacım dişlerimi beyazlatmak
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- atarax kilo aldırır mı
- 1000 mg klamoks antibiyotik içtikten kaç saat sonra alkol alınır
- göz pınarında kirpik çıkması
- kenacort-a ağızda ne kadar kalmalı
- hacamatta kan gelmemesi nedenleri
- ateş ölçer
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- ilaç içtikten sonra yatılır mı
- en iyi termos markaları
- bayağı engerek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X