Şimdi Ara

Op6 mı mi9t mi k20 pro mu???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu üç model arasında kaldım benim için band 20 önemli tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum yolla imei kayıt edildiğinde mi9t de band 20 gitmiyor. K20pro da band 20 yok op6 hakkında bilgim yok maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: croweN

Malum yolla imei kayıt edildiğinde mi9t de band 20 gitmiyor. K20pro da band 20 yok op6 hakkında bilgim yok maalesef.
    bu band20 nedir hocam ? bende k20 pro ve mi9t arasındayım ve malum imei yoluyla kayıt yapıcam
  • quote:

Malum yolla imei kayıt edildiğinde mi9t de band 20 gitmiyor. K20pro da band 20 yok op6 hakkında bilgim yok maalesef.
    hocam band 20 yi şimdi öğrendim. Bu k20 Pro'da band 20 hiçmi yok yoksa imei attıktan sonra mı gidiyor ?
  • Band 20 dediğin şey kırsal alandaki 4g bandı. Büyük şehirlerde veya merkezde yaşıyorsan sıkıntı olmaz. Ayrıca Vodafone'da sorun oluyor biraz çekim kalitesi yönünden. Şuan kullandığım telefonda band 20 yok eksikliğini de 1-2 defa haricinde hissetmedim.Kısaca donanım ve kamera yönünden iyi olsun dersen k20pro al, çok oyun vs oynamam dersen mi9t al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Band 20 dediğin şey kırsal alandaki 4g bandı. Büyük şehirlerde veya merkezde yaşıyorsan sıkıntı olmaz. Ayrıca Vodafone'da sorun oluyor biraz çekim kalitesi yönünden. Şuan kullandığım telefonda band 20 yok eksikliğini de 1-2 defa haricinde hissetmedim.Kısaca donanım ve kamera yönünden iyi olsun dersen k20pro al, çok oyun vs oynamam dersen mi9t al.
    turkcell kullanıyorum.

Hocam açıkçası oyun sevdalısı biri değilim ama arada bir geceleri 2-3 saat yada daha az pubg oynarım pubg'de kasma donma yapmaz sanırım daha basit cihazlar bile oynatıyor çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    MI 9T vs S8
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.