Şimdi Ara

Onvo OV-102 Elektrikli Scooter İncelemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bende geçenlerde kendime bir scooter alarak dakika başı para ödemekten kurtuldum. Aldığım scooteri da bir inceleyim dedim ve videosunu çektim. Bu video hem onvo hem de genel scooter tecrubelerimi anlattığım bir video halini alınca burada da paylaşayım istedim. Belki izlemek isteyen çıkar aramızdan. =)




    Teknoloji Odasiyoutube
    Merhaba, bu videomuzda sizlere şehir içinde rahatça kullanabileceğiniz Onvo firmasının OV-102 scooterini inceliyoruz. İyi seyirler İçeriklerimizi faydalı buluyorsanız ve destek olmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz; https://www.youtube.com/channel/UCHvWA8PS45lG4vHXNBrOo3w/join Abone olmayı ve çana tıklamayı unutmayınız. Teknoloji Odası Abone ol: http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası Gaming Abone ol: https://bit.ly/32DVRsn Teknoloji Odası Bisiklet Abone ol: https://bit.ly/3dH0rwg Web sitemiz: www.teknolojiodasi.net Discord Sunucumuz: https://bit.ly/3FnWZ4c Bizleri Youtube, İnstagram, Twitter, Facebook üzerinden " Teknoloji Odası " olarak aratıp takip edebilirsiniz. Instagram: http://bit.ly/2Taox6L Facebook: http://bit.ly/2Tb6AF1 Twitter: http://bit.ly/2MH0Dyq Sizlere daha kaliteli içerik üretebilmemiz için lütfen bizlere youtube üzerinden abone olmayı ihmal etmeyiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=JqlvTS7-vxM

    İyi seyirler dilerim.




  • 500w scooter satın almak hiç avantajlı değil en azından benim için. 190cm 120kg olunca en ufak eğimde yürüme hızına düşüyor.  


    Bir ara Scoowy arka ve önünde 800w totalde 1600watt motoru olan scooter'ı 10bine falan alabiliyordum, almadım. Şimdi 20ye alamıyorsun.  


    İnşallah ilerleyen yıllarda dolar düşerse 15-20bin tl civarına 2000-3000watt scooter alacağım mutlaka. En azından o güçte bir scooter toplu taşıma ihtiyacını da azaltacaktır otoyol olmadığı sürece ilçeler arası kullanılabilir ya da trafik olduğu saatlerde otoyolda emniyet şeridinde bile kullanılabilir.


    Şimdilik bekliyoruz. Video güzel olmuş bu arada, eline sağlık.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.