Mezun seneme kasıma kadar her dersten 1 er tyt kaynağı bitirerek başlayayım dedim ve aşağıdaki kaynakları seçtim. Sizin onu alma bunu al dediğiniz kaynak var mı ? ![]() |
Onun yerine bunu al dediğiniz var mı ?

-
-
Hepsi birbirinden güzel bence kimya yerine aydın al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
paraf yerine biyotik al
-
biyotik kolay değil mi
-
aydını herkes çok övüyor geçen sene çözmüştüm ama o kadar hoşuma gitmemişti kendini tekrar ediyor gibiydi.
-
parafın aksine sıınav formatında en azından. öğretmeyen sorusu yoktu hiç
-
paraf sınav tarzında değil mi ? Bekir avşar falan da parafı öneriyor.
-
aydın kimya , biyotik biyoloji seçerdim yerinde olsam . ders kitaplarıyla en uyumlu biyoloji kitabı şu an biyotik hem zor değil saçma sapan ayrıntılarla seni boğmuyor hem de kazanım odaklı
-
sanırım genel olarak herkes kimyayı aydın yapmamı biyolojiyi biyotik yapmamı öneriyor. Başka önerisi olan varsa yazsın
-
Bence apotemi al
-
paraf bana da o kadar para verse ben de önerirdim
-
aydın cozduysen orbital ve biyoda parafta kal güzel kitap
-
neden hocam ne kadar almış
kafam karıştı aşağıdaki arkadaş da paraf al demiş.
-
345 kimya iyi değil midir ? herkes kimya değiştirmemi istiyor da
-
ben biyotik kullandım ayt biyoloji için hayatımda o kadar güzel bir kaynak görmemiştim. tytsini bilemem ama.
-
Tamamdır biyolojiyi biyotik yaptım. Kimya da kararsız kaldım ama aydın alasım hiç yok geçen sene çözdüm çünkü
-
ben beğenmemiştim sınav formatına uygun değil çözerken sıkılabilirsin aynı tip sorudan 20 tane koymuşlar 2 sayfaya ösym klasik soruları zor soruyor bu ise klasikleri kolay
-
ben biyotik de çözdüm paraf da çözdüm biyotik kolay seviye bir kitap başlangıç seviyesi mezunsan mf kazanım ya da paraf al bence
-
kimya orbital en ayarında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al bunların hepsini çöz sonra denemelere geç fazla takılma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
- matematik mühendisliği maaş
- tıp kitapları pdf
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X