Şimdi Ara

Önümü kesip para istediler (EDİT GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başımdan geçen olayı anlatacağım sizlere. Olay 2 ay önce yaşandı. Üst mahalledeki Bim'e gidip tavuk göğsü alacaktım, cebimde 14 lira vardı. Bim'de tavuk göğsünün kilosu ortalama olarak 11 TL civarı geliyordu, fazladan 3 lira daha almıştım yanıma. Birde Samsung Galaxy S3 marka telefonum vardı cebimde. Yola koyuldum Bim'e doğru yol aldım. Yol çok fazla uzun değildi. Ana yol biraz işlekti, ama ana yoldan gitmek uzun zamanımı alıyordu. Bende her zamanki gibi ara sokaktan gitmeyi tercih ettim. Ara sokak yolumu biraz daha kısalttı. Her neyse fazla uzatmayacağım girdim Bim'e aldım tavuk göğsünü. Tekrar aynı yoldan eve doğru gelmeye başladım. Sağ tarafta bir tekstil duruyordu, 4 genç oturuyordu tekstilin önünde. Sessiz bir yerdi, önümü kestiler.

Bana;
    +Cebinde neler var kanka?
    -Neden soruyorsun?
    (tırsmadım değil tabii ki, önümü 4 kişi kesmiş cebinde neler var diyor)

Yanındaki çocuk sırıttı bana karşı
    +D*şak mı geçiyorsun aga neden durduk yere cebindeki parayı sorak ki öyle değil mi dedi yanındaki arkadaşına
    -Tamam beyler amacınız ne açık açık söyleyin? dedim. (amaçlarını bildiğim halde böyle diyesim geldi. Diyecek bir şey bulamıyor insan bu tür durumlarda)
    +Uzatma uzatma, çıkart bakalım cebindeki bütün paraları.
    -Cebimde para yok ki çıkartayım? dedim.
    +Elini cebine sokarsam ve para çıkarsa o paraların hepsini annene sokarım dedi resmen. Benim sinirden ellerim titriyordu, yapacak bir şeyler arıyordum, elimde bıçak felan olsa düşünmeden saplamıştım ama 4 kişilerdi.
    -Siz kendinizi cesur mu zannediyorsunuz lan dedim (yüz ifadeleri öyle bir değişti ki)

O sırada yanındaki kısa boylu hafif kara çocuk yüzüme tokat attı.
    +Benim adamlığımı sorgulayacak adam annesinin karnından çıkmamıştır ha. (Olayın sonrasında bunların nereli olduklarını öğrendim. Bana tokat atan doğulu, diğer uzun boylu iki kişide trabzonluymuş. Bir doğulu ve bir karadenizlinin yan yana dolaşması bana garip gelmişti, olayın sonrasında bu doğulunun dadaş olduğunu fark ettim tabi. Her neyse..)
    -Sen yürek mi yedin ha nediyon lan sen bize s**rim lan senin yedi ceddeni dedi bana. Uzatma çök şu paraları hadi işimiz gücümüz var dedi.
    +Bende tamam beyler cebimdeki tüm parayı vereceğim dedim. Çıkardım cebimden 3 tl yi alın dedim. Cebimdeki bütün paralarım bunlar. Kısa boylu olan yine bana uzanarak sert bir tokat attı. Deliye döndüm bu sefer.
    +Adamlığınız mı bu mu lan sizin dedim? Size bir soru soracam adam gibi cevap verin. Cesur musunuz siz? sadece tek cevap.
    -Olum sen kendine çok güveniyon ha-
    +O kadar korkaksın ki cevap bile veremiyorsun dedim
    -Cesuruz lan hee tamam uzatma
    +Azıcık cesursanız ve yüreğiniz varsa iki sokak ötedeki bizim mahalleye gelip aynı lafları bana dersiniz. Hadi bakalım? Cesur musunuz değil misiniz
    -Yar**m uzatma hadi ver şu paraları
    +Ne oldu lan korktun mu iki sokak ötedeki mahalleme gelemeyecek kadar korkaksınız
    Öndeki iki kişi baya bi sinirlendi -yol uzak değilse geliyoruz ulan ne yapacak bu süt bize
    Buraları atlatıyorum çıktık yola ilerledik yolda bunlar bana saydırıyorlar, korkak, süt, ne yapacak ki felan anneme babama yedi sülaleme küfür ede ede sonunda mahalleme ulaştık. Yol 3 dakikalık yoldu, bana 1 saat geldi açıkçası. Hem korkuyordum, hemde sinirleniyordum.
    Merakla mahalleye geldim dua ediyorum içinden umarım mahallede birileri olur diye... Ama kimse yoktu. Sadece küçük çocuklar bisiklet sürüyordu.
    -Ne oldu la "hayla" gelmedik mi?
    +Geldik az kaldı dedim. (Ama az kalmamıştı çünkü gelmiştik bile)

Aklımdan çok kısa bir süre içerisinde plan kurmaya başladım. İlk aklıma gelen arabanın torpido gözünde ki bıçağı çıkarmaktı...

Evimizin önünde arabam vardı, arabanın torpida gözünde iki tane bıçağım vardı. Cebimden anahtarı çıkartıp, düğmeye basmam, aracın kapısını açmam, kilitli torpido gözüne uzanıp torpido gözünü açmam hepsi birer zamanımı alıyordu. Bunların hepsini ortalama olarak 5 saniye içerisinde yapmam lazımdı. Çok riskli bir işti ama değerdi.

Her neyse az daha ilerledik ben yavaş yavaş araca doğru ilerledim.

-Daha varmadık mı dalga mı geçiyorsun? dedi.
    Tam o sırada var olan bütün gücümle araca doğru koştum koşarken cebimden anahtarı çıkardım düğmeye bastım. Aracın içine girip aracın kapısını kilitledim. Dışarıdan bunlar araca yumruk, tekme atıyorlardı. Hemen 1 saniye bile düşünmeden torpido gözünü açıp en büyük bıçağımı çıkardım. Araçtan inip önüme çıkan kısa boylu olanın bacağına sapladım bir tane yere yığıldı. Arkadan birisi uzaklaştı, uzaktan küfür ediyordu. Diğeri yerden taşı alıp atmaya başladı. Peşlerinden kovaladım o uzaktan küfür eden hala küfür etmeye devam ediyordu. O sırada biri arkamdan tekme attı. Yere yığıldım, hemen kalkacaktım ki eline kocaman bir taş alıp kafamı ezmeye çalışıyordu. Uzun boylu olan üzerime çıktı taşı kafama vurmaya çalıştı, ki vurdu da, kafamdan kan akıyordu, ben onu bile düşünmüyordum, elimdeki bıçağı kavrayıp batırmayı hedefliyordum ki diğer elimdeki bıçağı almaya koştu, o sırada elimdeki bıçağı ona batırdım, bağırmaya başladı. Yüzüme taşla vurana da iki bıçak darbesi vurdum. Bütün mahalle bizi izliyor, komşular çığlık atıyordu. Ben eve koştum, bunlar dışarıdaydı yerde sürünüyorlardı. Komşular polisi aramış, polis geldi. Bende içeride yüzümü yıkıyordum. Her neyse çıktım dışarı olayı anlattım ama kendimde değildim başım dönüyordu. Araca binip göz altına alındık. Aradan bir ay geçti duruşma devam ediyordu ki tekstil önündeki kamera kayıtları beni kurtardı diye bilirim. Kamera kayıtları delil olarak sayıldı. Mahkeme hala devam ediyor.

Buda böyle bir anımdır, zamanınızı aldıysam kusura bakmayın.

1 Sene Sonra EDİT:
    Mahkeme dün sonuçlandı. Herhangi bir suçum bulunmadı. Birbirimizden şikayetçi olmadık.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 4 Eylül 2017; 10:54:2 >

• Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmiş olsun.

Okudum simdide ulan harbi böyle serefsizlere ayar oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi it kopuk -- 1 Eylül 2016; 19:18:31 >
  • Serin hikaye birader.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım

• Gercek mi

• Beni iktidara getirin Gizli orgut kurup bunların hepsini oldurme gibi planım var micarum insan haklarına bunlar oksijen israfı yaşamayı hak etmiyo

hikaye büyük ihtimalle yalan bu eleman daha önce buraya yazardı sürekli forumda goruyorum ama yaşanabilecek bisey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 221B baker street -- 1 Eylül 2016; 19:17:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın zebaniye dönüşen doğulu çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 1 Eylül 2016; 19:17:56 >
  • Hocam tavuk göğsü tatlı olan mı yoksa tavuğun parçası olan göğüs bölgesinden mi bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Litt

Hocam tavuk göğsü tatlı olan mı yoksa tavuğun parçası olan göğüs bölgesinden mi bahsediyorsunuz?

Tatlı olan değil hocam, piliç marka tavuk göğsü olur ya ondan.
  • Okurken bile gerildim hocam.
  • geçmiş olsun tipik karadenizli ve doğulular işte
  • 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Benimde böyle bir düşüncem ve ornegin yetkim olsa bir tane çekici bir kızı aksam dışarı yollarım uzaktan izlerim.Bu keko monciciler kızı taciz edincede keko lari bayiltiyorsun alıyorsun araca yok ediyorsun sonra pufff yok oluyorlar.

Başka yollarda olabilir böyle celimsiz bir erkek çocuğuna 17 yaşında filan olabilir eline veriyorsun bir tane 3 bin liralık telefon saliyorsun kekolarin yanına bu kekolar arkadasa zorluk mu çıkardı sataşti mi dovmeye mi kalktı cikiyorsun izlediğini yerden elemanları bayiltiyorsun alıyorsun arabaya yok ediyorsun pufff olduruyorsun hocam

İşte bu fikir müthiş

• Oha geçmiş olsun hocam. İyi cesaretiniz varmış takdir ettim.
  • Hocam ciddiyseniz tebrik ederim. Cesaretin iz muhteşem. İnşallah olay sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Litt

Hocam fiyatı ne kadar?

Hocam genellikle 500 gram civarı satılıyor, 2 paket almıştım. 1 kilo civarı 10 buçuk tl tutmuştu, tam hatırlamıyorum. Şuan ne kadar bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 1 Eylül 2016; 19:32:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi kalem

Hocam ciddiyseniz tebrik ederim. Cesaretin iz muhteşem. İnşallah olay sıkıntı olmaz

Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emma-Watson

Benimde böyle bir düşüncem ve ornegin yetkim olsa bir tane çekici bir kızı aksam dışarı yollarım uzaktan izlerim.Bu keko monciciler kızı taciz edincede keko lari bayiltiyorsun alıyorsun araca yok ediyorsun sonra pufff yok oluyorlar.

Başka yollarda olabilir böyle celimsiz bir erkek çocuğuna 17 yaşında filan olabilir eline veriyorsun bir tane 3 bin liralık telefon saliyorsun kekolarin yanına bu kekolar arkadasa zorluk mu çıkardı sataşti mi dovmeye mi kalktı cikiyorsun izlediğini yerden elemanları bayiltiyorsun alıyorsun arabaya yok ediyorsun pufff olduruyorsun hocam

İşte bu fikir müthiş

Böyle yaparken kameraya çekip yapan 3-5 adamı tv önünde asacaksin bi daha yapamazlar.eger insanlığı savunan varsa en az kayıplı yol bu tüm kekolardan kurtulmak için 3-5 tanesinin ölmesi bence kötü bisey degil

• olaydan sonra bulasmadilar mi tekrar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. gerçi csb kokusu geliyor ama bu tarz itler var zaten dışarıda. hayatları 5 para etmez bunların 10 lira için adam öldürürler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.