Şimdi Ara

ÖNÜMDE SINAV VAR VE KİTAP AÇMIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi kelimenin tam anlamıyla kitap açmıyorum okula gitmiyorum şimdiden 5 gün devamsızlık var dersaneye de gitmiyorum gittiğim zamanlarda da sadece uyuyorum,gece uyuma probleminden dolayı ilaç alıyorum o da tüm gün uyutuyor beni sadece anime ve oyun oynuyorum herşeyin bilincinde ve farkındayım buna rağmen yapmıyorum vicdandan ölüyorum,karı kıza takılıyorum,müzikle uğraşıyorum,masatenisi oynuyorum ders dışında ne halt varsa yapıyorum ya matematiğim berbat özel ders alıyorum hoca gecen hafta her gün 1 yaprak test çöz dedi başlangıç olarak,yemin olsun onu bile yapmadım ya 1 yaprak nedir ya 1 test bile değil buraya yazmam zaten çaresizliğimin göstergesidir pazartesi psikologuma gidicem hertürlü destek ve çözüme ihtiyacım var içimin sıkılmasından bıktım artık alt üst olmuş durumdayım..

• onları çoğu kişi yaşadı hocam . 12. sınıfta hiç çalısmadım gezdim tozdum herşeyin bilincindeydim ama yapmadım sınavı kazanamadım sonraki sene tekrar hazırlandım yine çalısmadım zar zor eli yüzü düzgün bi yer kazandım. psikologla düzelecek bişey oldugunu sanmıyorum kendi basına otur adam gibi düşün neyapmalıyım ben diye baskasının halledebileceği bi durum değil . allah yardımcın olsun ne diyeyim baska.
  • otur çalış kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.