Sezer Öztürk.. Alman Disiplinine sahip Bayern Leverkusen altyapısında yetişmiş Yıldıray Baştürk ile birlikte ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAYAN ilk Türk oyuncu olmuştur (aslında oynamamıştır,yedek klübesinde oturmuştur ama buda müthiş birşey) Oyunuyla bizi yıllardır hayran bırakan Genç ve Çok yetenekli..
Ben ÇOK maçını izlemedim 4 büyüklerle oynadığı maçları izledim yalnızva 3-4 senedir Hem basıyor,Hem oyun kuruyor,Hem frikik atıyor,Hem gol atıyor,Hem çalım atıyor (Bazende ayar yiyor ama - Pele olayı) Aynı zamanda sol açıkta oynayabiliyor
Hazırlık maçlarında 90 dakika izlemedim ama Selçuktanda Baronidende çok daha iyi Bu sene süpriz yapıp (bana göre süpriz olmaz gerçi) ilk 11'in değişmez ismi olabilr
siz ne düşünüyorsunuz ? izleyenler nasıl buldu son dönemde (gerçi şu yaşadıklarından sonra ne kadar iyi olabilir orasıda var ama)
cl finalimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
galiba orta sahamız emre m.topuz ikilisinden oluşacak sağ ve sol kanatlardan stoch özer dia sezer(ki aykut hocamız işini bilir ben çok güveniyorum)
niyang
stoch alex sezer-dia
emre m.topuz
santos yobo lugano gökhan
volkan
quote:
Orijinalden alıntı: Devil Man
cl finalimi ?
Evet 2002 Bayern Leverkusen - Real Madrid Yıldıray ilk 11 Sezer yedek klübesinde
Emek ege söylemişti sanırım spor gecesinde
güzel konu.Sezer hakkında bilgi sahibi olan birisi veya özellikle izlemiş olan biri varsa bize düşüncelerini aktarabilir mi? Sonuçta Rıdvan reyizin formasını giyecek bunuda unutmayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Onursry
güzel konu.Sezer hakkında bilgi sahibi olan birisi veya özellikle izlemiş olan biri varsa bize düşüncelerini aktarabilir mi? Sonuçta Rıdvan reyizin formasını giyecek bunuda unutmayalım.
evet taşıdıgı numaranın sorumluluguda çok önemli kesinlikle
Baroni veya Selçuk'un yerine Mehmet Topuz'u orta sahada görmek isterim. Sezer bence Alex'in yedeği olur, ikinci yarılarda veya sakatlık yaşadığı maçlarda takıma girer. Keşke sürekli oynasada form tutsa.
mehmet topuz yanılmıyorsam kayseride göbekte oynuyordu.bence burdaki mevkisinin sorumluluğunu bilirse çok başarılı sonuçlar alırız çünkü canla başla mücadele ediyor ve top kaptırmıyor aurelionun da en büyük özelliği buydu bence rakibine top kaptırmaması
Sevmiyorum bunuda
Ya arkadaşlar neden Aykut hoca risk alıyorki ? Direk önliberoya bir transfer yapalım.
Hiç izleyemedim ya Sezeri. Nürnberg maçında izleyeyim dedim, ama yayın çok fazla dondu.
Ben Uğur Boral'dan umutluyum bu sene.Stoch'a çok iyi kırbaç olacak.
bir eskişehirli olarak, eskişehirspor maçlarında sezer'i çok iyi takip ettim ve büyük bir takımın futbolcusu olduğu o zamandan belliydi açıkçası. topa çok düzgün ve sert vuruyor.
bir gazteci özerin biraz kötüsü diyordu.Bu arada Özer Geçen Seneki Gibi Dğil Gibi Geliyor Hazırlık Maçlarından.
Özerden cacık olmaz bu saatten sonra,ondan ümidimi kestim Allahın balonu
quote:
Orijinalden alıntı: Canales
quote:
Orijinalden alıntı: Devil Man
cl finalimi ?
Evet 2002 Bayern Leverkusen - Real Madrid Yıldıray ilk 11 Sezer yedek klübesinde