Selam arkadaslar bi kız arkadasım vardı 14 lü yaşlarda o yaşlarda aşk nedir bilmezdim uraşmazdım telefonum bile yoktu o derece yazlıkta bu kıza dedemn telefonuyla bi ton mesaj attım böyle şöyle kızı kendime sevdirdim sonra kız benle konusmak istedi konustuk baskasıyla cıkıoms ama bunu çok şey söyledi nasıl denir yani sanki benimle cıkmak istio gibi neyse.. bu böyle geçti gitmeden önce tekrar eve buna bi hediye verdim telefonda dedeme gitti yani bu bana mesaj atsada dedeme gider ondan sonra 2 sene hiç görüşemedik tel yok çnki en sonundada mal gibi gittim msn sini buldum 16 yaşında ve o zmanlarda toyum daha gititm buna bi kızla çektirdiim fotorafı koydum avatara gösterdm oda çok hırçın ve kinci ama ölmeme sebek olabilcek bi kız çok sinir oldu yanlış hamle yaptm kıza ve 18 yaşındayım neler yaptımı yeni yeni anlıyorum.. bu kıza sizde kendimi nasıl affettirebilirim lütfen bi çıkış yolu gösterin bana facebookdan fotoraflarına baktıkça özlüyorum onu bu sene gene yazlıa gidicem ama görürsem bakamıyorum yüzüne bile heycandan yardım edin lütfen
git dök içini gardaş böyle heder etme kendını
sorma kardeşim ne hallerdeyim nefes alamıyorum onu düşünmeden
dediğim gibi git dökül saçıl anlat hislerini başka çaresi yok. ilk adımı ondan mı bekliyosun nedir
Ah ah çok zor birşey aşk acısı..
abi kıza yaptıklarım aklıma gelince arkasından bile bakamıyorum nasıl konuşucam ben onla halbuki nasıl aşığım bi bilse..bu sene onu görebilirsem eğer şansımı denicem ama çok korkuyorum bana aldırmaz çeker gider diye bu beni yıkar dayanamam ben...
Hiçmi yok yardım edebilcek nasıl edicem ne yapıcam taktik verin ltfn