Şimdi Ara

Ontivero ve Koray Günter'i ilk 11'de görmek isteyenler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oynamaları lazım. Özellikle Koray ilk maçına oranladığımızda süper oynadı. Ama Galatasaray Ontivero'yu sözleşmesine en az 20 maç ilk 11 maddesi koydurup kiraya vermeli ki gelişsin.
  • ontivero inş. kendini geliştirir kumaş var.oynamasını isterim en azından bi 45er dk.son maçlarda oynatılmalı.hajro hayal kırıklığı.bruma da öyle ben ikisinin de gitmesini istiyorum.brumayı zararla satmadan göndermeliyiz.isteyenler vardı sannırım.

son günlerde kampl ismi geçiyodu.eğer onu alırsak iyi tercih olur.
  • Herşey bitmiş değil Mancini en iyi 11'ini sürmeli oyuna. Gençlerin ısınması için oynatılması gereken maçlar değil bunlar. Eğer en iyi malzememiz bu saydığın isimlerse onlar oynasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

onlarda oynasın ama Burdisso kesin oynasınki Şampiyonlar Ligi vizemizi erken alalım

Gidin gidin muhteşem yerlilerinizle gruptan çıkamayınca yabancı sinirlamasinin kalkmasına destek verirsiniz belki.

sizdeki yabancılar çok mükemmel

iki senedir bizi gruplardan çıkaran yabancılardan mı bahsediyorsun? evet öyleler. asıl sorun türk oyunculardaki istikrarsızlık ve iş ahlakı. bu sadece galatasaray'da değil tüm türk futbolcular için geçerli.

Türk oyuncularda mi is ahlaki yok??

Drogba diye bir adam var dunya kupasinda oynayacak diye beyefendi maclara gelmiyor 10macta 2sinde oynadi. Ve yilda 6m euro aliyor 6!
    Sneijder diye bi adam var hala pas aticak diye bekliyoruz hala takima alissin diye bekliyoruz. Solda oynuyor diye yapmadigi sey kalmadi
    Hajrovic diye bir adam var adam 23 yasinda ama 15 yasindaymis gibi davraniyor toptan kaciyor falan bunun icin mi para veriyoruz?
    Eboue'den bahsetmiyorum
    Burdisso falan da hikaye

Türklere bakalim
    Selcuk cok kotu maclar oynasa da her mac en cok kosan adam rezalet oynasa da vazgecmiyor
    Burak bu sezon sadece 2 macta santrofor oynadi. Kanata atti Mancini onu. Ama solda oynayan gibi pozisyonunda olmadigi icin aglayip durmadi. Tek oynayabildigi yer olmasina ragmen. Su anda takimin en cok gol atani ve en cok gol pasi vereni. Berbat oynasa da Melo'dan sonra bir maci en cok isteyen o
    Yekta Trabzon'a gonderilmeye calisiliyordu Tugay sayesinde kaldi ve Chelsea macinda forma bulduktan sonra hep gorevini yapti.
    Ceyhun en iyi is ahlaki orneegi adam kullerinden dogdu her platformda hep bir vasati oynadi o fizigine ragmen her mac 12 km kostu. Begensen de begenmesen de hep calisti.
    Gokhan Zan'a hayranim. Mancini kendi inisiyatifi yuuznden kullanmasa da adam o kadar sakatliga ragmen kendini hep hazir tuttu.

Bazi seyleri karistirmayin lutfen Sneijderle Drogba neredeyse 8 9 Türk'un maasi kadar aliyor ne is ahlakindan bahsediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ontiveruyu bilmemede yanına sağlam bir stoperle koray çok iyi tandem oluşturabilir.Bence semih yetersiz duygusal olmaya gerek yok. korayı bizim takıma istiyordum ama bizim yönetim uyudu malesef
  • evet türkiye milli takımı çok başarılı, raki guzel sis kebab guzel.
  • Ontivero yedekten girsin daha etkili olur 90 dk yi kaldiramaz .seneye olabilir iyi bir hazirlik geçirirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristran

ontiveruyu bilmemede yanına sağlam bir stoperle koray çok iyi tandem oluşturabilir.Bence semih yetersiz duygusal olmaya gerek yok. korayı bizim takıma istiyordum ama bizim yönetim uyudu malesef

Bizde veresiye aldik zaten pisince lider stoper yeristiriyoruz dortmunda. Dortmund a2 olduk bu yönetim sayesinde.

• Ontivero 60 da filan girsin , Koray 11 de başlasın.
  • quote:

onlarda oynasın ama Burdisso kesin oynasınki Şampiyonlar Ligi vizemizi erken alalım

Kardes kupa maci bu sizi ilgilrndiren bisey yok

• -----------------Muslera------------------
    --Veysel(Veya Sagna tarzı transfer)---Semih----Koray----Telles--
    ----------Selçuk-------Melo--------------
    --Bruma(Hamit)-----Sneijder------Emre Çolak(Veya yabancı transfer)-
    ----------------Burak Yılmaz(Veya Elmander)-------------
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Koray mı? Sivas macinda yedigimiz golü tekrar izleyin derim.

Adam ilk kez ilk 11 çıkmış takımda. Maç boyu harikalar yaratmış ve maçtaki tek hatası gol olmuş.19 yaşında hem de bu oyuncu. Tamam hemen lisansını yırtalım çocuğun

İşte bunlar sadece 3 dakikalık trt özetini izleyip yorum yapan adamlar hocam.
  • Maç kurtarsın diye oyuna alıyordu Ontivero'yu Bu maçta 4 olduktan sonra almadı ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.