|
Laptopa ilişkin sorularınızı aşağıdaki konu üzerinden sorabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/lenovo-legion-5-pro-16-amd-2021-kullanicilari-toplulugu--148829767 Ürünün mağaza sayfasını burada kolaylık olması adına paylaşıyorum ama Amazon.de üzerinde kendiniz model numarasını aratarak sepete ekleyin derim zira forum nedeniyle ürününüzün sonuna direkt olarak referans bağlantısı ekleniyor. B08THSBVRC numarası ile ürünü site içerisinde kolayca bulabilirsiniz. https://www.amazon.de/gp/product/B08THSBVRC/ Ürünün aylar sonra Türkiye' ye gönderimi açılmış. Ne yazık ki stoktan gönderim yapılmıyor, önsipariş vermiş oluyorsunuz. Muhtemelen en geç mayıs ayı sonuna doğru elinize geçmiş olur siparişiniz iptal olmazsa. Ürünün net fiyatı 1427 Euro' dur, satın alımı da site üzerinden Euro ile yaparsanız hiçbir şekilde gümrüğe takılma sorunu olmadan ürün elinize geçecektir. Amazon.de üzerinden satın alınmış ve satıcısı Amazon.de olan tüm ürünler 2 yıl boyunca Amazon.de garantisi altında oluyor. RTX 3070 ekran kartına sahip en dengeli, kaliteli ve performanslı dizüstü bilgisayar olduğu söyleniyor genel olarak tüm inceleyenler tarafından. Belki ileride menteşeleri sorun çıkarabilir ama 2020 yılının Legion 7 modelindeki menteşe sorununun Legion 5 Pro' da gövde ve menteşenin 3 kat güçlendirilmesi ile tasarım hatasının tamamen çözüldüğü söyleniyor Lenovo yetkilileri tarafından. Bazı testlerde işlemci sıcaklığı oyun esnasında 80 dereceyi pek geçmezken bazı testlerde 90 derecelerdeydi. Sanıyorum ki laptopun yere direkt temas etmesi ve ortam sıcaklığının yüksek olması nedeniyle ısı değerleri bazı testlerde yüksek çıkmış. Laptopun arkasını yerden 5-6 cm kaldırırsanız işlemci sıcaklığı da oyun esnasında 80-85 derecelerde olur diye düşünüyorum. Bunun dışında kağıt üzerinde ve kısa süreli testlerde hiçbir sorunu gözükmüyor. Unutmadan söyleyeyim, laptop QWERTZ Alman klavyeyle geliyor. İngilizce klavye ile tek farkı Y ve Z harflerinin yerinin değiştirilmiş olması. Youtube üzerinde ısı ve performans değerlerini gösteren ayrıntılı bir videoya denk geldim, belki laptop hakkındaki merakınızı biraz da olsa giderir: ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 7 Mayıs 2021; 16:48:17 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android