Şimdi Ara

Onroad drift araba bakıyorum. Yardımınız gerekiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Alacağım ürün ilk ve muhtemelen son rc arabam olacak. Forumlarda gezdiğim kadarıyla başlangıç seviyesi için bazı önerilen araçlar var ama fiyatları açıkcası başlangıç seviyesinde değil gibi. İlk arabam olacağı için konuya pek hakim değilim. İkinci el neye bakmam gerektiğini bilmediğimden sıfır alayım dedim. Maverick strada ve tamiya tt-01d modelleriyle ilgilendim. Bide yurtdışı fiyatlarına bakayım dedim ve birazda doların etkisiyle son birkaç ayda fiyatların çok uçuk olduğunu gördüm. Bende yurtdışından getirteyim dedim. Öncelikle baktığım bir linki vermek istiyorum.
    http://cgi.ebay.com/Tamiya-58472-1-10-RC-Raybrig-HSV-010-TA05V-2-/130549103709?pt=Radio_Control_Vehicles&hash=item1e65553c5d#shId
    Şimdi sorulara geçebiliriz.
    Öncelikle ürün güzel mi ilk başlayacak biri için fazlasıyla yeterli olur diye bir kanı oluştu bende ama emin değilim aynı fiyat gurubunda daha farklı araçlar bulabilir miyim?
    Ürünün Türkiye'de yedek parçası bulunur mu? Ve birazda görsellik kaygısıyla ürün modifiyeye yatkın mıdır?
    Ürün gümrükte sorun yaşar mı? Daha önce bu şekilde alışverişim oldu ama ilk defa bu kadar pahalı bir ürün alacağım sizce sorun olur mu?

    İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla...







  • Türkiye'den ikinci el 500 600 tl ye güzel kepli alabilirsin bunlarla uğraşma bunlar oyuncak ayrıca gümrükdede sorun olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.