Şimdi Ara

## Online Web-DH Fotoğraf Albümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gecen hafta bir arkadaşıımızın espiri içinde söyledigi "fotoğraf albümü" sözüyle "DH Fotoğraf Albümü"nü düşünmüş ve bugün sizlere sunmak istiyorum. Fotoğraf albümü sadece web-kameranizla cekilen fotoğraflardan meydana gelmesini umut ediyorum :)

Çekimleri arka-arkaya yapabilirsiniz, fotoğraflar otomatik olarak sunucuya yüklenecektir ve sayfanin alt tarafında görünecektir.
    Henüz uygulama için bir isim düşünmedim, sizlerle beraber güzel bir isim bulacağimi düşünerek.. Eğer ilgi olursa sadece foruma özel yapacağim ileri versiyonlarida..

Fotoğraf yüklenmesinde herhangi bir bilgi istenilmektedir, sadece fotoğrafi çek ve yükle.. Bunlardan haricinde herhangi bir bilgi yoktur.

Umarim güzel bir fotoğraf albümü oluşturur hep birlikte.. İlk fotoğraf karesini merak etmiyor değilim.

düzenleme//imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 8 Eylül 2011; 22:17:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

zuahsdhasf araba zaten g.t kadar bişi nasıl parkedememiş gerizekalı . ?

Sizi buraya alalım, alın arkadaşı.

http://resim.donanimhaber.com/m_52446189/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: elexogic

quote:

2 saat attığım mesajı aradım biliyon mu :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elexogic

quote:

2 saat attığım mesajı aradım biliyon mu :D

• nah işareti yapan kim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garfield^

nah işareti yapan kim ya

Bir fotoğrafi daha vardi öyle ve ben de silmiştim ama sonra silmemem gerektigini hatırladım ama iş işten gecmişti derken iki fotoğraf gönderdi.

•  ## Online Web-DH Fotoğraf Albümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4295B7D15 -- 7 Eylül 2011; 22:36:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srxburak

Kim bu ya
  • Sayfadaki fotoğrafların kendi sayfasinda kalmasını umut ediyorum.
  • Düşünce güzel. Yerimizi alalım.
  • reserved
  • safları sıklaştıralım
  • Test fotoğrafını yayımlayan arkadaşımıza sınavlarında başarılar diliyoruz.

Not:Arkadaşlar "lütfen" el kol fotoğraflari cekmeyelim.. Hem cirkin bir albüm oluşmakta hem de ne bu böyle..
  • Rizörvıd.
  • İyi oldu bu
  • reserved
  • Albüm için daha fazla fotoğraf gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Merhabalar

Gecen hafta bir arkadaşıımızın espiri içinde söyledigi "fotoğraf albümü" sözüyle "DH Fotoğraf Albümü"nü düşünmüş ve bugün sizlere sunmak istiyorum. Fotoğraf albümü sadece web-kameranizla cekilen fotoğraflardan meydana gelmesini umut ediyorum :)

Çekimleri arka-arkaya yapabilirsiniz, fotoğraflar otomatik olarak sunucuya yüklenecektir ve sayfanin alt tarafında görünecektir.
    Henüz uygulama için bir isim düşünmedim, sizlerle beraber güzel bir isim bulacağimi düşünerek.. Eğer ilgi olursa sadece foruma özel yapacağim ileri versiyonlarida..

Fotoğraf yüklenmesinde herhangi bir bilgi istenilmektedir, sadece fotoğrafi çek ve yükle.. Bunlardan haricinde herhangi bir bilgi yoktur.

Umarim güzel bir fotoğraf albümü oluşturur hep birlikte.. İlk fotoğraf karesini merak etmiyor değilim.

düzenleme//imha

Bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainGeR

quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Merhabalar

düzenleme//imha

Bak ya

Olabilir böyle hatalar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.