Şimdi Ara

Online Tercih Robotları / Hangisini Kullanıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online tercih robotlarını inceliyorum da hangisi ne işe yarar bunun kısa bir analizini yapmak lazım.
    Ben üç tane biliyorum ve kullandım. Milliyet tercih, Tercih TV ve dogrutercih.
    Lütfen siz de kullandığınız bildiğiniz robotları yazın paylaşalım..

Tercih.TV
    Bu site tamamen puan arama motoru işlevi görüyor. Kalabalık içerik barındırmıyor. Sadece öss veya sbs adayının tercih yapabilmesini kolaylaştırma odaklı.
    Açıkcası favorim diyebilirim ama bir konuda eksiği olduğunu düşünüyorum o da mesela ben hangi tarihler arasında tercih yapılacağını bilmieyen birisiyim bu konularda da bilgi içerse fena olmazdı. Yine de sade ve kullanışlı.
    Rehbere gitmeden önce uğranması gereken bir site. Bir de ayın 16'sında yayınlanan ÖSYM kılavuzunu ilk olarak sistemine entegre eden site.
    www.tercih.tv

Milliyet Tercih
    Neresine baksam Abbas Güçlü'yü gördüğüm site :) Şaka bir yana arama motoru fena olmayan bir site ama üyelik gibi bir bürokrasi gerektiriyor bu biraz sıkıcı. Yine de tasarımı hiç fena değil ve de Tercih.TV gibi onlar da güncellemeleri yapmışlar. Dört bir yanı reklam olsa da yine de işlevli bir site.
    http://tercih.milliyet.com.tr/

Doğru Tercih
    Bu da en popüler tercih sitelerinden birisi. Ancak bu 16'sında yayınlanan ÖSYM kılavuzunu güncellemeleri hala devam ediyor bu yüzden arama motorları kullanılamaz halde. Bu bir problem, bir de sitedeki içerik tercih dönemi dışında okunası cinsten. Ben şu anda hangi puanla nereye girerim sorusu dışında başka bir soruya cevap aramıyorum. Ama yine de görünüşü eskisine göre güzel olmuş.
    www.dogrutercih.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmbeforetheflood -- 21 Temmuz 2009; 12:21:08 >

• hiçbiri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.