Migros karfur* vs . online ücretsiz getiren sanal marketleri var... Peki anlamadığım bunun içindeki gizli olay ne ?... yani bi hainlik vs yok mu işin içinde? eğer yoksa ben neden arabayla hamal gibi gidiyim? ücretsiz ayağıma kadar poşetleri getiriyolarmış ne güzel? beyler nedir bitgeniği? hani acaba daha mı pahalı diye baktım bugün bizzat girdim markete litre kola 2.05 e internettede 2.05 aynı?
Merhaba, Size yakın lokasyonlardaki marketleri sistemimizden seçiyorsunuz. Online süpermarket,şarkuteri,kasap,manav alışverişlerinizi anlaşmalı marketlerimiz raf fiyatına kapınıza getiriyor. Kapıda ister nakit, ister kapıda kredi kartı ile raf fiyatına ödeme gerçekleştiriyorsunuz. Kapıda raf fiyatıyla alışveriş avantajlarından sizde faydalanın. marul.com beta yayınıyla hizmete sunulmuştur.
Satışları arttırmak için yapılan bir şey. Duydum ama denemedim. Teslimat parası alıyorlar ayrıca alt limit var . Ayrıntılı bilgi için link aşağıda http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showStaticHelpPage.do?pageName=help.delivery.page