Şimdi Ara

Online strateji oyunu önerisi var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Age of empire yi indirdim fakat gerçek para olmadan neredeyse hiç oynatmıyor sevmedim

Başka önerisi olan var mı free oyuncularında adaletli oynayabileceği

• Defender 2 ve Empire VS Orcs güzel, birde dinazorlu bir oyun vardı age of empires tarzında ve parasız ama oyunun adını unuttum Age of empires tarzı oyunlar genelde oyun içinde paralı olmadan neredeyse hiç oynanmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpposingForce

Age of empire yi indirdim fakat gerçek para olmadan neredeyse hiç oynatmıyor sevmedim

Stormfall: Age of War ve Total Domination nasıl
  • tam bir strateji değil belki ama modern conflict 2 gerçekten çok iyi bir oyun oyunu yükledikten sonra 4.level a kadar singleplayerda ilerleyin alışın ardından multide çok eğleneceksiniz ama yasal uyarı: bağımlılık yapar
  • Battle Dragons
    İndir
    ücretsiz ve oyuna para yatırmadan oynanabiliyor
    denememiniz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Battle Dragons
    İndir

deneyecegim cok tesekkur ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Battle Dragons
    İndir

Bende deniyim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LolitaMeL

Age of empire yi indirdim fakat gerçek para olmadan neredeyse hiç oynatmıyor sevmedim

Bilgi verme amaçlı yazıyorum, age of warring empire de 1 lira para vermeden çok güçlü birkaç şehrim var. En az 20bin kişinin oldugu serverda asker gücü olarak zaman zaman ilk 30a giriyorum, daha ne olsun :)

konunuzu ben de takip edecem yeni bir oyun var mı diye ama benim konuya da goz atmanizi tavsiye ederim :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78484873

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigris_puratu

quote:

Orijinalden alıntı: LolitaMeL

Bilgi verme amaçlı yazıyorum, age of warring empire de 1 lira para vermeden çok güçlü birkaç şehrim var. En az 20bin kişinin oldugu serverda asker gücü olarak zaman zaman ilk 30a giriyorum, daha ne olsun :)

konunuzu ben de takip edecem yeni bir oyun var mı diye ama benim konuya da goz atmanizi tavsiye ederim :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78484873

teşekkürler :)

Saki arkadaşın verdiği oyunu oynuyorum resmen bağımlılık yaptı çok eğlenceli :) -Battle Dragons-

• Battle Dragons
    oyundaki ;
    Adım: PetMaster
    Tribe: TÜRKİYE

Birde aklıma gelmişken
    Spartan Wars diye bir oyun daha var o da guzel ama değişik koordinatlara sehri tasımak icin item gerekiyor
    bu da para gerektiriyor onun haricinde ikinci sehri oyundaki gorevleri tamamladıkca alabiliyorsunuz. harcamazsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 12 Eylül 2013; 16:32:44 >
  • Merhaba Battle Dragons u yapan geliştiricinin yeni bir oyunu daha çıktı

Battle Command! Battle Command! LINK

bu oyunda asker / zırhlı araçlar / tanklar / bombardıman uçakları uretip online olarak savasabiliyorsunuz

Şu an ağırlıklı olarak bu oyunu oynuyorum oldukça keyifli ve farklı birlikleri farklı birimlerde uretebildigimiz icin daha hızlı bir sekilde savaslara girebiliyorsunuz.

en güzel yanı gerçek para harcamadan oyanayabiliyorsunuz.
    Bir allience e girdiginizde hergun arkadaslarınızı ziyaret edip onların uretim binalarına 3 kere tıkladıgınızda sansınıza 2 tane Crystall edinebiliyorsunuz ben bunları biriktirip Engineer Bay alarak değerlendiriyorum.

Herkezi beklerim

• Clash of clans
  • Galactic clash oyunu çok güzel.ogame oynayanlar mutlaka sever aynı tarz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.